Skånskan > Opinion

Saturday, 19 October, 13:51

Skånskan - 10 okt 19 kl. 14:25

Uppehåll för poliskontoretSVALÖV Polisens mobila poliskontor kommer inte ut till byarna den närmaste tiden.
Både vecka 41 och 42 är husbilen på andra uppdrag i polisområdet och det handlar om omprioriteringar.
Behöver kommunborna komma i kontakt med polis går det bra att ringa 112 eller den lokala polisen på telefonnummer 114 14..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVALÖV Polisens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppehållför , poliskontoret
Sydöstran - 21 mar 19 kl. 18:00

Då gör mobila poliskontoret uppehåll

Projektet med det mobila poliskontoret i Ronneby ska utvärderas. ”Jag tror att det ska mycket till för att det här ska läggas ned”, säger polisen Göran Svensson..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Hus på 65 kvadratmeter från 1952 sålt i Jularp och Sjunnerup, Höör

Höör Försäljningen av huset på Jularp Granvägen 6 i Jularp och Sjunnerup, Höör är nu klar. Nya ägare blir Eva Marie Håkansson, 70, och Karl Georg Valdemar Håkansson, 73, tidigare boende på Jularp Granvägen 2 i Höör som köper fastigheten av Ulla-Britt Dunkle. Huset är byggt 1952 och har en boyta på 65 kvadratmeter.

Skånskan - 30 minuter sedan

Lastbilsolycka vid Gryby

Eslöv En trafikolycka har inträffat på väg 113 under lördagseftermiddagen där flera fordon är inblandadeEnligt larmet ska det vara två personbilar och en lastbil inblandade i olyckan. Räddningstjänsten har åkt till väg 113 för närmare kontroll. Det finns inledningsvis inga uppgifter på några skadade, men samtliga ska vara ute ur fordonen.

Skånskan - 1 timme sedan

Vill utveckla museiområdet

Malmö Malmö växer fort och området runt museiområdet vid Malmöhus slott ändrar karaktär från industriområde till bostäder och kontor.
Nu vill kulturförvaltningen på sikt utveckla museiområdet som en naturlig länk mellan Varvsstaden och centrum.Utvecklingen ställer enligt kulturförvaltningen nya krav på Malmö Museer och området runt omkring, så att det upplevs attraktivt och tryggt.

Skånskan - 1 timme sedan

Fler och bättre bibliotek

Malmö Flera av stadsdelsbiblioteken är slitna och behöver renoveras, anpassas och byggas om efter nya förutsättningar.
I Kulturförvaltningens lokalbehovsplan för 2021-2030 planeras även ett helt nytt bibliotek som ska serva Kirseberg, Östervärn och Värnhem.
– Men först tar vi Rosengårds bibliotek som vi redan börjat på.

Skånskan - 1 timme sedan

Trafikproblem på Bron

Öresund Ett fordonshaveri har inträffat på Öresundsbron och trafiken i båda riktningar påverkas under lördagen.Olyckan som inträffat vid Lernacken medför stora problem i trafiken under lördagen. Först vid 13-tiden beräknas trafiken kunna flyta på som vanligt igen, uppger Trafikverket..

Skånskan - 2 timmar sedan

32-åring ny ägare till lantbruksfastighet i Höör

Höör Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten på Munkarp Lösjötorp 604 i Höör av Annika Elna Karolina Pålsson och Karl-Johan Remmert. Ny ägare är Gabriella Ovin, 32 år, tidigare boende på Munkarp Lösjötorp i Höör. Priset blev 4 990 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2019.

Skånskan - 5 timmar sedan

Sofia bor i ett litet hus med höns i trädgården

I ett litet torp omgivet av beteshagar och grusvägar ligger Sofia Nykvists lantliga idyll med höns i trädgården och utedass runt knuten.– Jag flyttar aldrig tillbaka till Stockholm, säger hon.
Vägbeskrivningen vi får av Sofia Nykvist lyder: ”fortsätt på den skumpiga traktorvägen, huset ligger mitt i hagen med den gula grinden.

Skånskan - 5 timmar sedan

20-åring överfallen i Pildammsparken

Malmö En man i 20-årsåldern utsattes natten till lördagen för ett rånförsök i Pildammsparken.Det var vid 00.30-tiden som två, för mannen okända, personer bland annat försökte tilltvinga sig hans mobiltelefon.

Skånskan - 8 timmar sedan

”Upplever det inte som otryggt”

MARIEHOLM/ESLÖV Kommunalrådet Catharina Malmborg (M) bor själv i Marieholm där Bandidos supporterklubb har etablerat sig.
– Jag upplever inte det som mer eller mindre otryggt än andra ställen.Promenadvägen har kommunalrådet Catharina Malmborg (M) bara tusen meters gångväg från sin egen bostad till Bandidos supporterklubb, inne på gamla Yllefabrikens område.

Skånskan - 8 timmar sedan

Bandidostrogen mc-klubb tar plats i byn

MARIEHOLM Nästan mitt i Marieholm finns en mc-klubb som valt att markera trofasthet till det kriminella mc-gänget Bandidos.
– Man har lierat sig med en konstellation som bevisligen har våldskapital, konstaterar polisens underrättelsechef Patrik Andersson.Att Marieholm blivit tillhåll för en supporterklubb till det kriminella mc-gänget Bandidos är något som Sydsvenskan nyligen uppmärksammat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.