Skånskan > Nyheter

Monday, 21 October, 16:47

Skånskan - 10 okt 19 kl. 14:24

GPS stals ur bilESLÖV En GPS har anmälts stulen ur en bil som stod parkerad på samåkningsparkeringen vid Gårdsåkra i Eslöv.
Två rutor krossades någon gång mellan tisdag kl 17 och onsdag 08.30. Bilägaren såg att någon rotat runt i bilen, enligt polisanmälan..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
GPS, ESLÖV En GPS, Gårdsåkra, Eslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GPS, stalsur , bil
Alingsås tidning - 19 dec 15 kl. 08:28

GPS stals ur butik

En GPS stals från en butik på Hemvägen i Alingsås på fredagen. Personalen hittade en tom kartong och anmälde stölden till polisen vid 17-tiden. Bilder från en bevakningskamera ska nu granskas..

Västerbottens Folkblad - 20 jul 11 kl. 12:35

GPS stals från bil i Gunnarn

STORUMAN En GPS. Det blev bytet vid ett bilinbrott, natten mot idag. STORUMAN En GPS.

Skånskan - 19 aug 19 kl. 11:08

Gps stals ur parkerad bil

ESLÖV En gps och en bilbarnstol stals ur en bil som stod parkerad på Malmgatan i Eslöv
Stölden skedde mellan 26 juni och 16 augusti och är anmäld till polisen..

Helsingborgs Dagblad - 30 sep 11 kl. 16:57

GPS stals ur parkerad bil

En man parkerade under onsdagskvällen sin bil på Laxgatan. När han återvände till den vid niotiden upptäckte han att någon krossat fönsterrutan på höger framdörr. Han kunde konstatera att tjuvarna stulit hans GPS..

Skånskan - 18 maj 18 kl. 17:21

Kamera och gps stals från bil

Sjöbo Någon gång mellan 11.30 och 12.30 i torsdags fick en bil på Harlösavägen i Sjöbo inbrott.

DalaDemokraten - 26 aug 15 kl. 14:01

GPS stals vid bilinbrott

En GPS försvann vid ett inbrott i en bil på Meteorgatan, natten till måndagen. Två av bilens sidorutor krossades vid inbrottet..

Magazin24 - 24 sep 12 kl. 18:10

GPS stals från lastbil

En lastbil i Arboga utsattes för ett inbrott där någon eller några stal en gps, och en laddare. Lastbilen stod på Munkgatan i Arboga. Någon gång mellan lördag och söndag hade någon eller några krossat en ruta på fordonet, och sedan gått in och tillgripit diverse gods.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 13 kl. 14:54

GPS stals i butik

En GPS till en båt stals ur en butik i hamnen i måndags. En kund kom in i affären och gick runt och tittade bland hyllorna. När expediten blev upptagen av ett telefonsamtal lämnade kunden butiken och började springa.

Helsingborgs Dagblad - 06 aug 11 kl. 11:04

Gps stals ur ambulans

På lördagens morgon stals en gps ur en ambulans..

Trelleborgs Allehanda - 09 nov 11 kl. 19:45

Tjuv stal gps ur bil

Mannen försökte bryta upp en av framdörrarna på bilen som stod parkerad på Ripagatan. När han inte lyckades med det krossade han istället en ruta på bilen varpå ett larm gick igång.
Bilägaren hörde larmet och kunde se mannen springa från platsen och sedan ge sig iväg på en cykel.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Pricksäkert skytte

FÄLTSKJUTNING Eslövs gevärsskyttar var framgångsrika när 2019 års tävlingssäsong avslutades med distrikts- och kretsmästerskap i fältskytte Ravlunda.Eslövsskyttarna hittade rätt med avstånden till figurerna och hade koll på vinden och tog hem många av priserna.
I lag vann Eslöv både i både Skånes DM och Malmö-Ystads kretsmästerskap.

Skånskan - 5 minuter sedan

Bra NM-debut av Ystadfäktare

FÄKTNING Ystadfäktaren Caspian Persson Törn gick vid helgens nordiska mästerskap i norska Sandefjord till kvartsfinal i klassen U15.En stark prestation i den 50 fäktare stora U15-klassen med deltagare från åtta nationer (även de baltiska länderna ingår i Nordiska Fäktunionen).
Med två vinster och två knappa förluster hamnade Caspian mitt i startfältet inför den avgörande slutomgången.

Skånskan - 1 timme sedan

Ny tjänst fick grönt ljus efter debatt

Hörby Centerpartiets motion om att kommunen ska anställa en controller fick grönt ljus av kommunfullmäktige senast efter en del diskussioner och påpekanden om brister i beslutsunderlaget.
Kommundirektören fick i uppdrag att arbeta vidare med frågan och utreda vad rollen som controller innebär.I motionen skriver Centerpartiet att ”i samtliga budgetar som lagts inför 2019 presenteras krav på effektiviseringar”.

Skånskan - 1 timme sedan

Misstänks för penningtvätt

HÖRBY En 22-årig man från Hörby misstänks för penningtvätt. Misstankarna mot mannen väcktes i samband med att polisen utredde ett annat ärende. Den 22-årige mannen misstänks ha tagit emot 15 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Elev bestulen på dyra lurar

HÖRBY En elev på Frostaskolan blev under förra veckan bestulen på ett par dyra hörlurar. Stölden ska ha skett under skoltid. Hörlurarna som försvann ska vara värda 2 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Ratt stals under inbrott i bil

HÖRBY Polisen har fått in en anmälan om en stöld som skett ur en bil som stått parkerad på Kristinagatan. Ur bilen stals bland annat en ratt..

Skånskan - 1 timme sedan

Kvinna angripen av en hund

ÄSPINGE En kvinna i Äspingetrakten har polisanmält en hundägare efter en incident i lördags.
Kvinnan hörde hundskall och gick ut för att titta vad som hände. Då ska två hundar ha uppenbarat sig och en av hundarna ska ha huggit efter kvinnan..

Skånskan - 1 timme sedan

Kvinna anmäler bokbedrägeri

HÖRBY En Hörbykvinna känner sig lurad efter att ha beställt en bok från en säljare. Kvinnan ska ha betalat 250 kronor för boken hon beställde. Men när paketet dök upp var det tomt.

Skånskan - 1 timme sedan

Brand började i vägguttag

ÄSPINGE Vid 19-tiden på lördagen ryckte räddningstjänst och polis ut på ett larm om en bostadsbrand i Äspinge. Den boende uppgav att branden startat i ett vägguttag där en mikrovågsugn var inkopplad.
Ingen person ska ha skadats under branden och enligt polisen finns det inga misstankar om något brott i samband med branden..

Skånskan - 1 timme sedan

Tog sig in för att stjäla diesel

HÖRBY Vid 22-tiden på lördagen tog sig obehöriga in på ett område på Svetsaregatan. Inne på området slangades sedan diesel ur fordon.
Händelsen har polisanmälts som olaga intrång och stöld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.