Skånskan > Nyheter

Tuesday, 22 October, 05:15

Skånskan - 10 okt 19 kl. 14:24

Stöld på NettoESLÖV Vid tolvtiden på onsdagen var det någon som plockade på sig 16 Red Bull-burkar på Netto, Sextorpsvägen, och som sedan passerade kassorna utan att betala.
Misstänkt för brottet är en 29-åring från Landskrona. Polisen klassar det som ringa stöld. Värdet av det stulna uppgick till 208 kronor..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Netto, ESLÖV Vid, Red Bull, Landskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stöld, Netto
YA - 30 sep 14 kl. 13:35

Netto kritiseras för städningen

När en livsmedelsinspektör gjorde en oanmäld inspektion på Netto i Skurup hittade hon mögel i påläggsdisken, köttsaft som runnit i kylgondolen och en beläggning av smuts i hyllorna för frukt- och grönt.
Inspektionsprotokollet från besöket på Netto den 16 september är nedslående läsning ur ett hygienperspektiv. Utöver nämnda brister var även mejerikylens golv smutsigt och det saknades flytande tvål på personaltoaletten, något som enligt reglerna måste finnas.

Skånskan - 06 mar 18 kl. 14:00

Netto får inte bygga ny butik

LORENSBORG Netto har undersökt möjligheterna att bygga en ny livsmedelsbutik vid Lorensborgstorget. Den typ av butik som föreslagits kan inte bli aktuell, meddelar stadsbyggnadskontoret i sitt svar. ERWP.

Sydsvenskan - 24 jul 14 kl. 05:30

Netto: Vi känner inte igen oss i beskrivningen

I vårt företag arbetar vi kontinuerligt med att skapa en öppen företagskultur i syfte att våra anställda skall känna trygghet och glädje i sin anställning. Mot bakgrund av detta blev vi totalt överrumplade, ledsna och bestörta över den bild som målas upp av skribenten.Vi känner inte alls igen oss i den verklighet som beskrivs i texten.

Magazin24 - 31 jan 11 kl. 07:22

Ny rondell vid Netto-bygge

Under året räknar man med att börja bygga. Netto och Köpings kommun är i princip överens om etableringen i Köping, som Magazin24 tidigare skrivit om.
I samband med att man börjar bygga butiken under detta år så vill Netto även få en rondell i korsningen Nygatan/Sveavägen.

BT - 03 aug 11 kl. 08:01

Netto drar sig ur tomtaffär

Bollebygds kommun är tillbaka på ruta ett när det gäller den gamla Vägverks-tomten vid rondellen Göteborgsvägen/Töllsjövägen. Netto vill inte längre bygga en livsmedelshall där. Det har funnits många spännande idéer för tomten, som ligger mellan Töllsjövägen och Nolån, men för kommunens del är det viktigt att det blir något som ser bra ut eftersom den är något av porten in till Bollebygds samhälle.

Magazin24 - 24 apr 13 kl. 11:42

Fräck stöld på Netto

En äldre kvinna drabbades av en fräck stöld inne på Netto i Köping. Det var i veckan som en kvinna i 80-årsåldern drabbades av en fräck stöld inne på Netto i Köping. Kvinnan stod och packade sina varor i plastkassar och hade sin handväska i kundvagnen - under god uppsikt.

BT - 21 maj 13 kl. 18:48

Netto återkallar fryst oxfilé

Livsmedelsverket har beordrat den danska butikskedjan Netto att återkalla ett parti fryst oxfilé som har styckats av det nederländska företaget Willy Selten och förpackats före den 15 februari 2013. Orsaken är att hela spårbarheten på köttet inte kan garanteras. Kunder som köpt den frysta oxfilén kan återlämna köttet till Netto och återfå sina pengar.

SmålandsPosten - 04 nov 13 kl. 06:20

Netto ersätts på grund av bygge

Älmhultsbostäder ersätter Netto på grund av det pågående bygget i kvarteret Olivia som har orsakat minskad omsättning för butiken. Men med hur mycket vill vd Tore Vestergård inte säga. Färre antal parkeringsplatser och begränsad tillgänglighet har lett till att Nettobutiken tappat i omsättning.

LV - 11 maj 15 kl. 09:09

Netto rånat för tredje gången

För tredje gången på ett år har livsmedelsbutiken Netto i Skäggetorp blivit rånad. Det första rånet skedde våren 2014 och andra gången var det i vintras som Netto rånades..

Nerikes Allehanda - 15 dec 15 kl. 14:14

Uppdaterad version: Netto öppnar butik

Det blir uppemot 20 nya arbetstillfällen i Laxå när livsmedelskedjan Netto öppnar butik vid E20-rondellen.– Det är en mångmiljoninvestering som vi gör därför att vi tror på Laxå och på det här läget, säger Bent Holm, VD för Netto Sverige..

Jmini.se - 22 feb 16 kl. 20:28

Gäng stal stor mängd tobak på Netto

Tre personer sitter anhållna efter att ha stulit en stor mängd tobak på Netto i helgen. Det var tidigt på söndagsmorgonen som en kvinna född -93 tillsammans med två män födda -78 och -70, krossade en fönsterruta och tog sig in på Netto.....

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Handelsplatsen redan fylld

SJÖBO Villatomterna räcker ett tag till. Däremot kan det bli ont om färdig industrimark.
Om alla intressenter skriver på är all mark på handelsområdet Sjöbo Väst intecknad.

Skånskan - 7 timmar sedan

Skarpa ord om demokratins former

Kävlinge Hur ska man tolka kommunens personalomsättning?
Vad får oppositionen yrka på i nämnden?
Debatten hettade till i fullmäktige i samband med tre interpellationer.

Skånskan - 8 timmar sedan

Möjligt att skaka galler i Hässleholm

HÄSSLEHOLM Hässleholm är en av tretton kommuner i landet som visat intresse för ett nytt fängelse.Det var efter en folkomröstning i Svedala där kommuninvånarna röstat ner förslaget om ett fängelse i kommunen, som tretton kommuner i landet anmält sitt intresse.
Tidigare har Norra Skåne rapporterat om att Osby kommun velat ta över fängelseprojektet.

Skånskan - 9 timmar sedan

Förvaltningens stöd har gett ny arbetsro

SKURUP Roland Pedro har beslutat att ställa in demonstrationen till stöd för lärare på Prästamosseskolan.
– Rektor gick ut med ett Facebookinlägg om att han hade fått fullt förtroende. Vi tycker att vi har fått gehör för det vi ville, säger han.

Skånskan - 9 timmar sedan

Paviljonger när skola dröjer

Dalby Eftersom detaljplaneringen för Påskagänget skola drar ut på tiden har Barn- och skolförvaltningen fått titta på alternativa lösningar så länge.
Nu vill man smälla upp två tillfälliga paviljonger på Kattfotens tomt.Planeringen för en ny skola i södra delen av Dalby, i utvecklingsområdet Påskagänget, har pågått länge.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bengt Feldreich är död

TV:s allra första julvärd, journalisten Bengt Feldreich är död.
Tv-profilen blev 94 år gammal. Till Expressen säger sonen Sten Feldreich att fadern somnade in ”stilla och värdigt”.

Skånskan - 10 timmar sedan

Peter Swärdh sparkas som TFF-tränare

FOTBOLL Peter Swärdh tvingas lämna uppdraget som tränare för Trelleborgs FF i Superettan med omedelbar verkan.Efter söndagens blytunga bortaförlust mot Norrby IF med 0–3, så känner sig till slut Trelleborgs FF tvingade till förändringar i ledarstaben.
Det innebär att managern Peter Swärdh lämnar klubben och ny tränare Kristian Haynes blir tillfälligt TFF-ikonen, som leder laget tills vidare.

Skånskan - 11 timmar sedan

”En Augustnominering ger mig mycket uppmuntran”

Malmöbosatta Patrik Svenssons författardebut Ålevangeliet såldes till över 30 länder redan innan den kom ut. Trots den enorma succén är han ändå överraskad över att den också nominerats till Augustpriset i kategorin årets svenska fackbok.
– För mig är det en bekräftelse på att det här inte bara är en hajp.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nanna Mikkelsen från Södra Sandby kan få Lilla Augustpriset

Hon är bara 18 år men säger själv att hon har skrivit i evigheter. Nu har Södra Sandbys stora författarhopp Nanna Mikkelsen fått en nominering till Lillla Augustpriset.
– Det känns väldigt fantastiskt.

Skånskan - 11 timmar sedan

”Jag vill att man ska sugas in i boken”

Augustnomineringen blev en rejäl överraskning för översättaren och författaren Daniel Gustafsson som inte ens visste att förlaget anmält hans debutroman Odenplan.
– Det här fanns inte alls på kartan för mig, men det är verkligen jättekul, säger han.Två debutanter finns bland de nominerade till årets svenska skönlitterära bok – Marit Kaplas litterära reportage Osebol och så Daniel Gustafssons roman Odenplan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.