Skånskan > Nyheter

Monday, 21 October, 14:52

Skånskan - 10 okt 19 kl. 14:24

Huset på Brösarpsvägen 588 i Vollsjö sålt för andra gången på kort tidVollsjö Thérése My Nathalie Görtz, 30, och Johan Niclas Görtz, 32, är nya ägare till fastigheten på Brösarpsvägen 588 i Vollsjö. Köpet gjordes klart i september 2019 och priset på huset blev 1 600 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som december 2018 för 640 000 kronor. Huset har en boyta på 82 kvadratmeter. För mindre än en månad sedan såldes ett annat hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Brösarpsvägen 526.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Brösarpsvägen, Vollsjö, Thérése My Nathalie Görtz, Johan Niclas Görtz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huset, Brösarpsvägen, 588i , Vollsjö, såltför andra , gången på kort tid
Skånskan - 18 dec 18 kl. 15:32

Huset på Brösarpsvägen 588 i Vollsjö sålt för andra gången på kort tid

Vollsjö Patrice Christina och Karl Joakim Edensjö, 44 och 46 år, är nya ägare till fastigheten på Brösarpsvägen 588 i Vollsjö. Försäljningen blev klar i december 2018 och priset på huset landade på 640 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som så sent som i oktober i år för 500 000 kronor.

Skånskan - 24 okt 18 kl. 11:04

82 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt till ny ägare

Vollsjö Margareta Winter, 65 år, är ny ägare till huset på Brösarpsvägen 588 i Vollsjö. Huset är 82 kvadratmeter stort och byggdes 1935. Säljare är Ulla Susanne Carita Flygare.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 12:45

58-åring ny ägare till fastigheten på Brösarpsvägen 1 i Lövestad

Lövestad Nils Tommy Peter Nilsson, 58, är ny ägare till huset på Brösarpsvägen 1 i Lövestad. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter. Säljare är Gun Andersson.

Skånskan - 08 okt 19 kl. 09:49

Stuga i Vollsjö har fått nya ägare

Vollsjö Nicole och Jens Patrik Tobias Knutsson, 42 och 47 år, från Lund har tagit över fastigheten på Brösarpsvägen 526 i Vollsjö från Anna Henningsson. Ägarbytet blev klart i september 2019 och köpesumman blev 525 000 kronor. Det 37 kvadratmeter stora huset är byggt 1972.

Skånskan - 13 jun 19 kl. 14:08

20-talshus på 133 kvadratmeter sålt i Vollsjö

Vollsjö Jonathan Grahn, 31 år, har köpt huset på adressen Brösarpsvägen 289 i Vollsjö av säljaren Lars Mikael Hansson. Köpesumman blev 643 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i juni 2019. Huset är 133 kvadratmeter stort och byggdes 1929.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Kvinna dragen i håret av bilist

Malmö En trafikincident i söndags kväll mellan en cyklist och en bilist slutade med att bilföraren klev ur sin bil och drog den kvinnliga cyklisten i håret.
Mannen var, enligt den 53-åriga kvinnan, mycket arg. Han hotade att döda henne om han fick syn på henne igen.

Skånskan - 30 minuter sedan

Bensintjuv använde en borr

FLYINGE En bilägare i Flyinge har haft påhälsning av en bensintjuv. Någon har borrat hål i tanken och på så sätt lyckats stjäla 30 liter bensin.
Stölden inträffade någon gång mellan torsdag och fredag förra veckan..

Skånskan - 30 minuter sedan

Boende bestulen på pengar

ESLÖV En 55-årig man som bor på ett boende på Rönnebergaområdet har blivit bestulen på sammanlagt 400 kronor i sin bostad. Enligt den polisanmälan som gjorts har mannen blivit bestulen på mindre summor under några månaders tid..

Skånskan - 30 minuter sedan

Bilist smet efter trafikolycka

ESLÖV En manlig bilist i 20-årsåldern har polisanmält en smitning som ska ha skett på Trehäradsvägen på fredagseftermiddagen.
Mannen uppger att han plötsligt fick möte med en bil som kommit över på hans väghalva. För att undvika en kollision väjde mannen av på sin sida och körde då på en trafikskylt.

Skånskan - 30 minuter sedan

Prylar från dödsbo saknas

MARIEHOLM En anhörig har polisanmält ett egenmäktigt förfarande som har med ett dödsbo att göra. Enligt kvinnan fattas det saker ur dödsboet, bland annat en dator och en mobiltelefon..

Skånskan - 30 minuter sedan

Körde bil utan att ha körkort

ESLÖV En 25-årig man har rapporterats för en grov olovlig körning. Mannen stoppades av polis när han kom körande på Rönnebergavägen på fredagseftermiddagen. Det visade sig att han saknade körkort och eftersom han tidigare rapporterats för samma brott blir han nu misstänkt för grov olovlig körning..

Skånskan - 30 minuter sedan

Gångtrafikant blev påkörd

ESLÖV En man i 30-årsåldern polisanmälde en smitning som ska ha ägt rum på Storgatan vid 19-tiden på fredagskvällen. Mannen kom gående på ett område där det är gångfartsområde.
Då blev han passerad av en bil som körde så nära att bilens backspegel gick emot honom.

Skånskan - 30 minuter sedan

Upptäckte inkräktare vid stall

HURVA En fastighetsägare i Hurvatrakten upptäckte på fredagskvällen att det var inkräktare på området. Fastighetsägaren såg två personer gå in på hans stallar. När fastighetsägaren konfronterade de båda inkräktarna gav de sig iväg.

Skånskan - 30 minuter sedan

Trafikolycka ledde till bråk

ESLÖV Vid lunchtid på lördagen inträffade en trafikolycka på länsväg 113. Två bilar stötte ihop på vägen i samband med en omkörning.
När förarna stannade längs vägen för att klara upp saken uppstod ett verbalt gräl.

Skånskan - 30 minuter sedan

Rad av incidenter i Ellinge

ESLÖV Polisen har fått in flera anmälningar om händelser som utspelat sig i Ellingetrakten.
En bilägare har polisanmält en stöld som skett ur en bil som stått på en parkeringsplats i Ellinge.
Någon gång mellan klockan 17 och 24 på lördagskvällen slog en okänd person in fönstret på en bil och stal sedan en handväska som fanns i bilen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.