Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 21 October, 17:28

Dagensanalys.se - 10 okt 19 kl. 14:28

En av de hetaste trenderna inom sökSök är en fundamental del i alla marknadsplaner, och marknadsförare vill såklart veta hur framtiden ser ut. Här är en av de hetaste trenderna inom sök just nu, enligt The Drum. I takt med att konsumenternas beteende förändras, ändras också sättet vi söker på. Det är inte längre sökord som är det viktigaste utan varumärken måste ha insikt i vilka frågor som konsumenterna kommer att ställa. En av de hetaste trenderna just nu är röstbaserade sökningar, exempelvis via Google Assistent [. ] Inlägget En av de hetaste trenderna inom sök dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
The Drum, Google Assistent, En, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En av de hetaste, trendernainom , sök
Mobil - 20 mar 15 kl. 14:30

Hetaste trenderna från Mobile World Congress

Det är nu dags att avslöja de tio viktigaste trenderna från Mobile World Congress 2015..

Dagensanalys.se - 16 aug 16 kl. 10:36

Big Data har flyttat upp i molnet – Här har du de hetaste trenderna

Alla  företag med en digital strategi har förstått att framgång grundar sig på data och analys. Men hur gör man för att presentera data för ledningen på ett snyggt sätt så att de kan ta till sig informationen och göra smarta datadrivna beslut. Historiskt har företag begränsat sig till att ha sina databaser utplacerade på plats.

SvD - 07 okt 16 kl. 07:31

Hetaste trenderna – så här du ska bo 2016

Nordens största bostadsmässa pågår just nu i Älvsjö. Ett helt hus har byggts upp i mässhallen där trenderna är flera. Ekonomi och smak går hand i hand..

DI - 21 feb 19 kl. 11:41

Miljarderna pumpas in i fintech – här är hetaste trenderna

Miljarderna fortsätter att rulla in till fintechsektorn samtidigt som industrin genomgår en uppgradering.  Professor Robin Teigland listar de största trenderna som är på gång..

GöteborgsPosten - 26 jan 19 kl. 05:00

Modeoraklet: Här är hetaste trenderna 2019

Mjuka mandarintoner, återbruk, 80-talsvibbar och blommiga prärieklänningar – det är några av årets hetaste trender. Två Dagars modeskribent Anna Blom fick en pratstund med den New York-baserade trendanalytikern Sharon Graubard som avslöjar allt du behöver veta för att ha modekoll 2019..

Dagensanalys.se - 16 maj 16 kl. 08:27

De viktigaste mobila trenderna – Mobilexperten Arun Bhattacharya från Adobe delar med sig

Här får ni de hetaste trenderna just nu inom mobila appar enligt Arun Bhattacharya Adobes app-expert. Det är några viktiga saker på marknaden som man måste ha koll på idag. Alla vill ha en mobil strategi idag, men frågan är om mobilen förändrar transaktionen från dator till mobil eller om man man får nya användare, uppskattningsvis är det 60-70 procent av dem som använder mobila tjänster på marknaden är gamla datoranvändare, resten är nya kunder som har hittat de mobila tjänsterna.

Posh24 - 15 aug 11 kl. 18:10

Hetaste höstrenden! Brudar i lugg!

Hösten börjar närma sig med stormsteg och det betyder att både garderoben och frisyren ska få sig ett ansiktslyft! Alla vill ju se fräscha och fashionabla ut till denna mysiga säsong! Luggen är en av de hetaste trenderna denna höst!

IDG - 08 feb 13 kl. 15:03

Hetaste webbtrenderna just nu


Mobilens allt större inflytande går igen i dagens webbdesign och Microsoft har kanske börjat bli stilbildande. Byråerna berättar om de hetaste trenderna på webben just nu..

SvD - 20 okt 12 kl. 08:28

Hetaste trenderna på bomässan

På Hem & Villa-mässan i Stockholm kom de dystra konjunkturtecknen i skymundan..

IDG - 30 maj 13 kl. 09:58

De 12 hetaste trenderna på nätet 2013

LIVEBLOGG: Inför ett fullsatt Kulturens hus i Luleå startade Annika Lidne Webbdagarna med att berätta om de trender på nätet du ska hålla koll på..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Hur Ejendals expanderar globalt med CRM

Barry van der Hoven är säljchef (Chief Commercial Officer – CCO) på Ejendals, ett svenskt företag som i generationer har specialiserat sig på att utveckla, tillverka och marknadsföra högkvalitativa produkter som skyddar händer och fötter. Några av företagets kända varumärken är Tegera, Jalas och Graninge. När Barry kom till Ejendals och huvudkontoret i Leksand 2018 var det med uppgiften att uppgradera verksamheten och förbereda för en global expansion.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

AWS testar nya vägar för sitt pop-up loft i Stockholm

Nyligen avslutades den andra omgången pop-up loft som AWS genomfört i Stockholm, och Eric Morales på AWS berättar att de testat lite nya grepp för att se vad den Svenska och Nordiska marknaden behöver. Förra året var första gången som AWS öppnade ett tillfälligt loft i Stockholm, en plats dit kunder, partners och mer eller mindre vem som helst kan komma för att lära sig mer om AWS, få hjälp med problem, eller träffa partners och skapa nya samarbeten. Förra […] Inlägget AWS testar nya vägar för sitt pop-up loft i Stockholm dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

HubSpot lanserar gratis funktionalitet för LinkedIn

Marknadsföringsplattformen HubSpot meddelar att användare nu kostnadsfritt kan skapa formulär för LinkedIn-annonser, LinkedIn lead gen ad forms, via Hubspots annonseringsverktyg. Tillkännagivandet kommer kort efter att de nya annonseringsfunktionerna för det kostnadsfria HubSpot CRM-verktyget lanserades i juli 2019. Med LinkedIn Lead Gen Forms, kan marknadsförare samla in kvalificerade leads från sina annonser med hjälp av förifyllda formulär, vilka de nu kan hantera direkt via HubSpot-plattformen.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Wellstreet öppnar loft för finans-startups norr om Stockholm

I torsdags avslöjade investment-bolaget Wellstreet att de tillsammans med AWS öppnar ett fintech-loft för start-ups inom finanstekniksektorn i Häggvik norr om Stockholm. Jag får en pratstund med Mikael Wintzell, grundare och VD för Wellstreet om vad deras fokusområden är och vad den nya loftet syftar till. Mikael vill först försöka förändra den bild som många har av Wellstreet, de är inte ett rent riskkapitalbolag, menar han, utan en innovationsgrupp som vill stimulera innovation och utveckling.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Podcast – Intervju med Stefan Spendrup, VP of Sales Nordics på SOTI

Under SOTI Sync passade jag på att prata med Stefan Spendrup, VP of Sales Northern and Western Europe på SOTI om hur de ser på den Nordiska marknaden och vad det nya kontoret i Göteborg innebär för kunder, partners och för SOTI själva. Inlägget Podcast – Intervju med Stefan Spendrup, VP of Sales Nordics på SOTI dök först upp på Dagensanalys.se..

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

SOTI vill hjälpa företag att accelerera sin digitala transformation

Nyligen bjöd mobilitietsföretaget SOTI in till sin årliga konferens SYNC, som i år gick av stapeln på SOTIs hemmaplan Toronto i Kanada. Under tre dagar tog 600 personer del av nyheter, träffade partners och deltog i utbildningar kring hur man på bästa sätt kan dra nytta av deras lösningar. Jag fick möjlighet att prata lite med företagets grundare och VD Carl Rodrigues om vad som ligger bakom utvecklingen, och hur konkurrenssituationen ser ut.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Här är de dyraste sökorden på Google

Enligt en kartläggning av Semrush och Topdog är sökordet ”Bitmex” det dyraste som du kan köpa av Google. Det kostar hela 1.991 kronor per klick för att annonsera med just det sökordet.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Disney+ bjuder på en tre timmar lång trailer

Ja, du läste rätt! För att skryta om alla titlar som kommer till Disney+ har Kalle & hans vänner gjort en 3 timmar lång trailer. Inlägget Disney+ bjuder på en tre timmar lång trailer dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

HuffPost ska säljas

Stjärnan inom nyheter på nätet har börjat slockna. Nu ska The Huffington Post säljas till högstbjudande. Ägarna Verizon Media Group har börjat se sig om efter köpare av HuffPost.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Meddelandeappen Kik köps upp

Meddelandeappen Kik som länge levt nära ruinens brant har köpts upp och kan nu andas ut, en stund. Det är MediaLab som köpt Kik Messenger. “Kik is one of those amazing places that brings us back to those early aspirations.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.