SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 17 October, 22:27

SmålandsPosten - 10 okt 19 kl. 14:08

Prisspänning på bibblanKanske inte ett äntligen, men det gick ändå ett sus av igenkänning genom publiken som samlats framför tv-skärmen på Stadsbiblioteket. – Men jag ska ärligt erkänna att jag inte har läst någon av dem, berättade bibliotekschefen Lina Holmér som nu ser fram emot läsfest..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Stadsbiblioteket, Lina Holmér

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prisspänning, bibblan

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Tenje föreslås som Moderaternas andra vice ordförande

Moderatledaren Ulf Kristersson sätter upp nya mål för partiet. – Vi ska vara inställda på att leda landet i minst två mandatperioder, säger han. Skärpta krav på dem som får försörjningsstöd ska bli en del i politiken som ska ge framgång..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Venezuela får plats i FN:s människorättsråd

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Brexitöverenskommelse gladde Wall Street

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Kurdiskt ja till eldupphör

De kurdiska styrkorna säger ja till eldupphör i norra Syrien, uppger den kurdledda alliansen SDF:s högste befälhavare, enligt Reuters..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Myndighetsspråket avhandlades på Universitetet

På Linnéuniversitet sattes myndighetsspråket i fokus under två dagar. En blandning av jurister, poliser, språkvårdare och forskare fick ta del av ett gediget smörgåsbord av delikatesser som tangerade alla aspekter av myndighetsspråket..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Får lättare att följa 1700-talsspåren

Allt har sin tid. Hösten 2019 blir det lättare att följa kulturstigarna i Carl von Linnés fotspår. – Nya, fler och bättre skyltar och färgmarkeringar är på plats, konstaterar gestaltande guiden Anton Härder under 1700-talsbotanikerns peruk..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Vd hade inte koll på reglerna - får betala avgift

Det kommunala bolaget Tufab utförde olovlig byggnation. Bolagets vd erkänner att hon inte hade koll på begreppen. Nu får Tufab betala över 11 000 kronor i sanktionsavgift..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Pyramiden ska flyttas

Placeringen av konstverket Glaspyramiden var mycket omdiskuterad redan innan den kom på plats på torget i Åseda. Efter sju år ska den nu få en ny plats i samhället..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Urladdning gav Skellefteå tre poäng

Skellefteå har hittat formen. Och det rejält. Borta mot Djurgården tog laget fjärde segern på de fem senaste matcherna i SHL.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sjätte raka förlusten för Leksand

Leksand fortsätter att gå tungt i återkomsten i SHL. Borta mot Luleå förlorade dalalaget för sjätte matchen i rad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.