BT > Nyheter

Wednesday, 23 October, 12:17

BT - 10 okt 19 kl. 13:54

Handke: Förförare tyngd av sorgDen österrikiske författaren Peter Handke recenserades senast i BT 2006. Recensenten Bo W Jonsson förfördes av en sorgsen Don Juan..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Peter Handke, BT, Bo, Jonsson, Don Juan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handke, Förförare, tyngdav , sorg

Fler nyheter från BT

BT - 4 minuter sedan

Partier vill vänta med sparpaket i förskolan: ”Vore oansvarigt”

På torsdagen ska ett sparpaket inom förskolan klubbas. Nu vill oppositionen avvakta med beslutet tills konsekvenserna är mer utredda och hela kommunens budget ligger fast..

BT - 10 minuter sedan

Skolinspektionen ger Botkyrkaskola grönt ljus

Storvretskolan i Botkyrka blev i januari 2019 den första kommunala skolan i Sverige där Skolinspektionen tog över ledningen på grund av omfattande problem. Bristerna är nu åtgärdade och Skolinspektionen avslutar tillsynen och de statliga åtgärderna..

BT - 30 minuter sedan

Kvantöverlägsenhet visad för första gången

Forskare knutna till företaget Google har genomfört den första riktigt avancerade kvantberäkningen. I tidskriften Nature demonstrerar de en beräkning som tog 200 sekunder, men som för en "vanlig" superdator hade tagit 10 000 år att utföra..

BT - 45 minuter sedan

Polisen misstänker: Ung man tvingades föra över pengar under pistolhot

Två personer har åtalats misstänkta för delaktighet i en händelse där en ung man från Ulricehamnstrakten hotades med pistol och tvingades föra över en stor summa pengar. .

BT - 1 timme sedan

"Mamma mia! The party" intar Göteborg

Showen har redan inlett sin världsturné. Men närmast står Göteborg på tur för "Mamma mia! The party".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.