BT > Nyheter

Sunday, 20 October, 16:01

BT - 10 okt 19 kl. 13:55

Planen: Container med glass till Knalleland: ”Fräckt”Glasskompaniet Väst AB vill starta glasscafé i Knalleland. – Det är som en foodtruck med glass – i en utblåst container. Det behövs något extra i Knalleland, säger vd George Barjac. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Knalleland, Väst AB, George Barjac

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planen, Containermed , glasstill , Knalleland, Fräckt
BT - 07 nov 16 kl. 03:36

Brand i container vid Knalleland

En container vid Knalleland ska ha börjat brinna på natten till måndagen..

BT - 17 aug 12 kl. 08:21

Ica City kritiserar Knalleland-plan

Förslaget är undermåligt när det gäller trafiksäkerhet, antalet parkeringsplatser och placering av parkeringarna. ICA har kritiska synpunkter på den strategiska planen för Knalleland. Ambitionen att knyta ihop Knalleland med centrum är bra liksom försöket att skapa en bättre infrastruktur i området, tycker ICA.

BT - 29 maj 12 kl. 13:05

Strategiska planen för Knalleland klar - här är skisserna

Nytt gångstråk med lekplats vid Ålgårdsvägen. Stadens första höghastighetsbana för cykel. Brandstationen byggs om till bostäder.

BT - 16 feb 11 kl. 08:00

Så ser Knalleland ut i framtidemn


Protesterna hjälpte inte. Förslaget är att Campinggatan blir genomfartsled och avlastar Skaraborgsvägen genom Knalleland.
Inte heller hjälpte protesterna mot parkeringshus i Knalleland.

BT - 16 feb 11 kl. 08:00

Så ser Knalleland ut i framtiden


Protesterna hjälpte inte. Förslaget är att Campinggatan blir genomfartsled och avlastar Skaraborgsvägen genom Knalleland.
Inte heller hjälpte protesterna mot parkeringshus i Knalleland.

BT - 02 dec 11 kl. 10:38

Så ska trafiksituationen kring Knalleland lösas - se skiss här

På måndagsförmiddagen presenterade Borås stad en ny plan för hur trafiken kring Knalleland ska lösas.
Vad tycker du om den nya planen? DISKUTERA!

BT - 21 aug 18 kl. 06:23

Förändringar på gång i Knalleland: ”Vilar inte på hanen”

Nu ökar takten i arbetet att styra om uppläggen för Knallerian och Storknallen i Knalleland. Traditionell handel ska ersättas av serviceföretag, är planen. – Vi vilar inte på hanen nu, säger förvaltaren Carina Erlandsson..

BT - 04 okt 14 kl. 07:42

Hon vill skapa ett smart Knalleland

Marie Börjesson kommer närmast för reklambyrån Vision box där hon har arbetat med marknadsföring för gallerian Arkaden i Göteborg. Som ny centrumledare för Knalleland vill hon skapa ett smartare och tydligare köpcentrum. Hur har du tänkt göra det?

BT - 05 jul 11 kl. 10:29

Ökad jakt på snattare i Knalleland

För att minska problemen med fler snatterier och stölder har Centrumledning Knalleland satsat på extra butikskontrollanter i sommar. ? Jag har inga siffror på det, men det känns som om problemen med snatterier har ökat, inte bara i Knalleland utan i hela Västsverige den senaste tiden, säger Magnus Johansson, centrumledare i Knalleland.

BT - 26 dec 14 kl. 19:18

Stopp för hamburgervagn i Knalleland

I maj slog entreprenören Örjan Johansson upp luckorna för sin food truck i Knalleland. Men nu har kontraktet gått ut – och själv vet han inte varför han inte kan vara kvar. Entreprenören Örjan Johanssons affärsidé är snabbmat, men med det lilla extra.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Nytt mål för Rolfö i Bundesliga

BT - 45 minuter sedan

Bolivias Morales siktar på fjärde mandatperiod

Han är den sista sittande presidenten som kom till makten under Latinamerikas vänstervåg vid sekelskiftet. Evo Morales spås vinna en omstridd fjärde mandatperiod. Men kritiserad för maktfullkomlighet väntas hans stöd sjunka i söndagens val..

BT - 1 timme sedan

17.30: Följ Norrbys möte med Trelleborg

BT direktrapporterar matchen mellan Norrby och Trelleborg som börjar klockan 17.30 på Borås Arena. .

BT - 1 timme sedan

Brexit – det här händer nu

Vad innebär lördagens omröstning i det brittiska parlamentet, hur påverkar bakslaget premiärminister Boris Johnson och vad händer egentligen härnäst? Catherine Barnard, professor i EU-rätt vid University of Cambridge, reder ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.