SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 23 October, 06:41

SmålandsPosten - 10 okt 19 kl. 13:55

Alvesta: Ny fotbollsklubb har bildatsEn ny fotbollsförening har sett dagens ljus. Alvesta United kommer att ta plats i seriespelet nästa år. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
United

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AlvestaNy , fotbollsklubbhar , bildats
SmålandsPosten - 05 dec 17 kl. 19:52

Fotbollsklubb vill ha konstgräsplan - politiker positiva

Alvesta GIF vill att kommunen går in som borgensman för en konstgräsanläggning. Det ställer sig kommunstyrelsen sig positiva till.

SmålandsPosten - 06 aug 13 kl. 06:39

Majoriteten i Alvesta passiv till biogas

?Kommentar till Vad önskas mera? av Mats Johnsson och Jan-Olof ?

SmålandsPosten - 11 sep 14 kl. 08:50

Inget mer tjafs och käbbel i Alvesta

För de flesta är det ingen nyhet att Alvesta kommun har präglats av politisk osämja i årtionden! Många av våra folkvalda har i åratal tjafsat och käbblat om smått och stort. Flera av partiernas företrädare har också fastnat i den gamla politiken.

SmålandsPosten - 13 nov 13 kl. 00:30

Delegera inte ansvar till Alvesta-alternativet

Det lokala missnöjespartiet Alvesta-alternativet skapar oreda inte bara i Alvesta, utan även i relationerna med grannkommunerna. ”Även om vi inte är den största oppositionen är vi den VERKLIGA OPPOSITIONEN”. Så står det på Alvesta-alternativets hemsida, som inte verkar ha uppdaterats på länge.

SmålandsPosten - 03 sep 14 kl. 06:07

Cathrin brinner för Alvesta

Cathrin Lindgård har fått jobbet som centrumledare i Alvesta med uppdrag att jobba för trivsel och handel i småstaden Alvesta. Hon brinner för uppdraget. Cathrin Lindgård har drivit Harrys i Växjö tidigare tillsammans med sin bror, hon driver Folkets Park, har ett eventbolag och arbetar på Hemmakväll i Alvesta.

SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 08:58

Vänstern i Alvesta får kritik från det egna ledet

Ledamöter i distriktsstyrelsen för Vänsterpartiet är kritiska till vänsterns agerande i kommunstyret i Alvesta. Distriktsordförande säger att det inte finns någon kritik från distriktet men att de vill ställa frågor. I Alvesta sitter Vänstern i koalition med bland andra Moderaterna.

SmålandsPosten - 07 feb 14 kl. 14:38

Fortsatt hög polisnärvaro i Alvesta

Den utökade polisnärvaron i Alvesta kommer att fortsätta.
– Vi fortsätter med den polisiära närvaron i Alvesta under 2014, säger Robert Loeffel, kommunikationschef på Polismyndigheten i Kronobergs län på en presskonferens. Brottsförebyggande rådets trygghetsundersökning från 2012 visar på en hög oro i Alvesta tätort.

SmålandsPosten - 02 okt 14 kl. 06:44

Alvesta PRO tog hem segern

Alvesta PRO vann det årliga kommunmästerskapet i boule som har avgjorts i Hagaparken i Alvesta. I år arrangerades mästerskapet av SPF Alvesta bouleavdelning. 40 lag var anmälda från orterna Alvesta, Moheda, Vislanda och Grimslöv.

Dagen - 03 jan 11 kl. 14:58

Fotbollsklubb nobbar halv miljon från katoliker

En fotbollsklubb tackar nej till en halv miljon från en katolsk tidning: Vill inte bli till åtlöje.

Det är veckomagasinet Kerk & Leven (Kyrka och liv), med en miljon läsare i Flandern, som erbjuder fotbollsklubben Cercle Brygge ett förmånligt avtal.
- De vill ha sitt namn på spelarnas shorts och på tröjans rygg, berättar klubbens kommersiella direktör Marc Tange, enligt nyhetsbyrån ENI.

SmålandsPosten - 10 jul 13 kl. 07:32

Politikerförakt i Alvesta när det är som tydligast

Hur många tillfällen har vi inte upplevt, när politiker från hela skalan från vänster till höger, trumfat över varandra i mer eller mindre konstlade och orealistiska idéer om miljöprogram. Hur många tillfällen har vi inte upplevt, när politiker från hela skalan från vänster till höger, trumfat över varandra i mer eller mindre konstlade och orealistiska idéer om miljöprogram. Sveriges regering har i EU:s hägn accepterat olika program för ett minskat beroende av fossilbränsle, och satsningar där den gröna energin har en viktig roll i denna utveckling.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Vinstfall för Swedbank

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bris startar stödlinje för vuxna på arabiska

Till Bris särskilda linje för vuxna kan den som oroar sig för barn som mår dåligt eller far illa vända sig. Men för arabisktalande föräldrar och vuxna som sökt stöd har språket hittills varit ett hinder..

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Bara skötsamma ska få villkorlig frigivning

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nya ansikten i fjärde säsongen av "Gåsmamman"

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Då är det bäst att ta sin blodtrycksmedicin

Att äta sin blodtrycksmedicin vid sänggåendet är mycket bättre än på morgonen. Blodtrycket stabiliseras bättre, men framför allt minskar risken för sjukdom och förtida död..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Färre byggjobb nästa år

För andra året i rad minskar byggandet i Sverige nästa år. Och sysselsättningen faller, enligt Byggindustriernas nya prognos..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan större polisiära händelser i Kalmar län och Kronoberg..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Tidning: Carrie Lams dagar kan vara räknade

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Låt beslut om konsthall bygga på sakkunskap

Att flytta Växjös konsthall till Orgelsalen i Smålands museum är ett val med bakåtsträvande signaler. Dessutom är det en placering som riskerar att försämra samarbetet mellan konsthallen och Linnéuniversitetet. Det skriver Anna-Karin Arvidsson, Eva Cronquist och Marie Sterte på LNU..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Växjö har blivit en kall kommun

Jag blev så ledsen och besviken på Växjö kommun när jag läste i tidningen att man inte har möjlighet att behålla vårdhundar på boenden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.