Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 22 October, 20:19

Nyan - 2019-10-10 13:53:37

Äventyrskatten Selma tog färjan till ÅlandKatten Selma från Gråbo nära Göteborg åkte för en månad sedan på en ofrivillig semester till Åland. Katthjälpen grep in och hittade Selmas matte som väntar på att få hämta hem henne.
En hel månad hann Selma vara borta från sitt hem i Gråbo. Hennes matte Mimmie Ruus efterlyste katten på sociala medier, men ingen hörde av sig. – Hon har varit borta två gånger under sommaren så den här gången blev jag inte lika orolig till att börja med, men när veckorna gick började jag misströsta att vi aldrig skulle få se henne igen
eller få reda på hennes öde, skriver matte på Facebook när den osannolika historien om Selmas öden och äventyr nystats upp. Prick en månad efter rymningen, i tis
Läs mer på Nyan Bilden delad av Nyan via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Selma, Åland, Gråbo, Göteborg, Selmas, Mimmie Ruus, Facebook, Mimmie, Cia Borg, Katthjälpen, Katt, Mariehamn Västernäs, ID, Ålandssemester, Rosella, Cinderella, Astrid, Nya Åland, Västernäs, Sverige, TEXT, Orre, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äventyrskatten, Selma, tog, färjantill , Åland
YA - 24 nov 17 kl. 19:00

Storken tog färjan till Ystad

Efter ett par månader på Bornholm har den unga, vilsna storken åter kommit till Skåne. På fredagen kunde den fångas in av storkprojektet – och fraktas hem med färjan..

Trelleborgs Allehanda - 05 jan 19 kl. 18:14

Katt tog färjan till Tyskland – nu söks ägaren: ”Jättekelen”

På lördagsmorgonen hittade personalen på färjan Peter Pan en luden fripassagerare på bildäck. Det handlar om en katthona i sele som möjligen varit sugen på att se lite av Tyskland. – Den har förmodligen rymt från husbil, säger Camilla Schönström, som jobbar i personalen på Peter Pan..

YA - 05 jan 19 kl. 18:14

Katt tog färjan till Tyskland – nu söks ägaren: ”Jättekelen”

På lördagsmorgonen hittade personalen på färjan Peter Pan en luden fripassagerare på bildäck. Det handlar om en katthona i sele som möjligen varit sugen på att se lite av Tyskland. – Den har förmodligen rymt från husbil, säger Camilla Schönström, som jobbar i personalen på Peter Pan..

GöteborgsPosten - 09 okt 19 kl. 11:32

Katten Selma försvann från Gråbo – dök upp på Åland

Tog dansbandsfärjan – i hemlighet. Ägaren: "Jag trodde det var lurendrejeri"..

Aftonbladet - 01 sep 13 kl. 19:52

Försvann i Finland ? tog färjan till Sverige

Familjen förvånad över att hon åker till Sverige.

DN - 13 dec 15 kl. 16:29

Katten tog färjan till Polen

En rödrandig hankatt med finklippta klor och förkärlek för gos dök oanmäld upp vid Stena Lines färja i Karlskrona under lördagen. Då öppnade färjebolaget sina dörrar och engagerar sig nu i att försöka leta upp kattens rättmätige ägare, rapporterar lokala medier..

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 18 kl. 12:00

Efterlyst: Svensk tjuv tog färjan med stulen guldtjur

Fotograferad av kvinna som belönas med tio frikadeller..

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 12:00

Efterlyst: Svensk tog färjan med stulen guldtjur

Fotograferad av kvinna som belönas med tio frikadeller..

Kristianstadsbladet - 25 dec 18 kl. 10:50

En del tog färjan till julottan

GöteborgsPosten - 24 sep 19 kl. 20:08

Kattunge tog Stenafärjan till Danmark från Göteborg

Oväntad fripassagerare över Kattegatt – ägaren måste höra av sig inom tre dagar..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

ÅAB utnyttjades av bedragare

Helsingforspolisen har under hösten fått flera anmälningar om fall där folk blivit lurade av bluffköpare på köp- och säljsajten tori.fi. .

Nyan - 2 timmar sedan

104 röster räckte

104 röster, som Jessy Eckerman (S) fick, var det minsta antal som räckte för för att bli invald i lagtinget. Det är mer än i valet 2015 när Fredrik Fredlund (Ob/partilös) kom in med endast 67 röster och Igge Holmberg (S) kom in med endast 73 röster. (eh) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 3 timmar sedan

En fjärdedel fick 2,5 procent av rösterna

62 kandidater, alltså 25,9 procent av alla lagtingskandidater, fick tio röster eller färre i lagtingsvalet. Räknar man ihop alla deras röster betyder det att drygt 26 procent av kandidaterna skrapade ihop 2,5 procent av alla givna röster i lagtingsvalet. (eh) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 4 timmar sedan

Statsvetare: Utmanande att få ihop en regering

Regeringsförhandlingarna kan bli utdragna och svåra. Det är Göran Djupsunds slutsats när han tittar på valresultatet. .

Nyan - 6 timmar sedan

Liz Mattsson fick fira sin valframgång i New York

– Det är stort att få så många röster, säger Liz Mattsson (C), som ställde upp för första gången och kom in i lagtinget med hela 299 röster. .

Nyan - 10 timmar sedan

Åsa Lind nominerad till Augustpris

Författaren Åsa Lind från Brändö har tillsammans med Joanna Hellgren nominerats till Augustpriset för årets svenska barn – och ungdomsbok.   Boken heter Tiger, Tiger, Tiger, och är utgiven på Rabén & Sjögren. Juryns motivering lyder: ”På rytmiskt följsam vers och genom ett visuellt originellt och dynamiskt bildberättande följer läsaren ett barns upptäcktsfärd och helt apropå-lekar i grannskapet.

Nyan - 10 timmar sedan

Dödsfallen på Silja Europa utreds inte

Polisen i Estland ser inget misstänkt med de två dödsfallen ombord på Silja Europa och inleder ingen utredning, skriver svenska Yle på sin hemsida. Det var i söndags morse som en 25-årig kvinna och en 21-årig man, båda från Finland, hittades döda ombord på kryssningsfärjan. De hittades enligt uppgift i olika hytter, och de båda fallen har enligt polisens talesperson Barbara Lichtfeld inget samband med varandra.

Nyan - 11 timmar sedan

Ovillkorligt fängelse för flera olika brott

Ett år och sex månaders ovillkorligt fängelse blev straffet för en man som tingsrätten dömt för bland annat misshandel, hemfridsbrott och bedrägeri. .

Nyan - 12 timmar sedan

De blev utan röster

Jacob Haagendal (S) och Andreas Qvarnström (ÅF), båda två från Lemland, blev helt utan röster i lagtingsvalet. Jacob Haagendal ångrade sin kandidatur för sent och hans namn kunde därför inte strykas, men han har inte fört någon kampanj. Fyra lagtingskandidater fick enbart en röst.

Nyan - 14 timmar sedan

”Jag är tacksam för varje röst”

Valets röstdrottning och – troligtvis – Ålands nästa lantråd heter Veronica Thörnroos. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.