Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 18 October, 22:57

Blekinge Läns tidning - 10 okt 19 kl. 13:46

Blekinge: Tvist om skadad häst för en miljonFamiljen köpte häst för över en miljon kronor. En kort tid efter köpet upptäcktes det att hästen hade hovledsartros. Nu kan hästen inte användas för att tävla och tingsrätten ger inte rätt till familjen att häva köpet. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blekinge, Tvistom , skadad, hästför en , miljon
Barometern - 01 jun 18 kl. 07:24

Blekinge: Allvarligt skadad efter E 22-olycka

Strax innan 19-tiden på torsdagskvällen inträffade en trafikolycka med en motorcykel på E 22 mellan Karlshamn och Mörrum i Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 17 mar 16 kl. 11:44

Muller vann tvist mot Skatteverket

Saab Automobiles siste vd och huvudägare, Victor Muller, gick segrande ur sin tvist med Skatteverket. Det står klart sedan Högsta förvaltningsdomstolen sagt nej till att pröva kammarrättens dom.(TT) Saab Automobiles siste vd och huvudägare, Victor Muller, gick segrande ur sin tvist med Skatteverket.

Blekinge Läns tidning - 23 nov 15 kl. 11:03

Tvist kring OS-häst i tingsrätten

Ryttaren Douglas Lindelöw och hästen Casello fortsätter att prestera i världscupen och siktar mot OS i Rio de Janeiro nästa sommar - men snart kan ekipaget splittras. I dag inleds förhandlingarna i en ägartvist i tingsrätten i Lund. Bråket kring Casello började i maj, efter en tvist om prispengar.

Blekinge Läns tidning - 01 mar 16 kl. 16:32

Hedlund förlorade Hep Stars-tvist

Sångaren Sven Hedlund har förlorat en tvist om rätten till namnet Hep Stars, skriver Smålands Dagblad. Rätten innehas av Bengt Hegland, vars bror Lennart Hegland spelade i Hep Stars under bandets storhetstid på 1960-talet och efter återföreningen 1980.(TT).

Blekinge Läns tidning - 04 mar 16 kl. 14:30

Förlikning i tvist om en kvarts miljon

Det har nåtts förlikning i en tvist om en kvarts miljon kronor mellan en tidigare företagare och ett bolag i Mörrum..

Blekinge Läns tidning - 19 apr 16 kl. 10:17

Tvist om torvtäkt avgörs av regering

En sju år lång tvist om en torvtäkt i byn Vitvattnet i Västerbottens län kan snart få sitt avgörande på regeringsnivå, rapporterar P4 Västerbotten. Konflikten rör ett 103 hektar stort område våtmark som det finska företaget Neova ska bryta energitorv på.(TT).

Blekinge Läns tidning - 06 feb 17 kl. 10:28

KHK i ekonomisk tvist med Hånberg

Karlskrona HK ligger i en ekonomisk tvist med ett par anställda, bland annat den sparkade tränaren Pelle Hånberg, gällande deras tjänstepension. – Om vi skulle förlora så drabbas vi av en kostnad på runt 300 000–400 000 kronor, säger klubbdirektören Rolf Lindberg..

Blekinge Läns tidning - 13 feb 17 kl. 18:20

Juridisk tvist om Legolas

ATG och ett nytt hästspelbolag på Malta, som kallar sig Legolas, har hamnat i en juridisk tvist. ATG hävdar att varumärket Legolas är deras. "Det är förvisso ingen direkt nyhet att många internationella spelbolag tolkar lagar och regler på sitt eget sätt.

Blekinge Läns tidning - 04 jul 17 kl. 16:11

Warner och Tolkiens dödsbo släpper tvist

Författaren JRR Tolkiens dödsbo har hittat en överenskommelse med filmbolaget Warner Bros, skriver New York Times. Detta efter en lång tvist som inleddes genom att dödsboet år 2012 lämnade in en stämningsansökan på motsvarande ungefär 676 miljoner kronor.(TT).

Blekinge Läns tidning - 01 aug 17 kl. 08:08

Eniro förlorar tvist - får betala miljoner

Söktjänstföretaget Eniro har förlorat en tvist i skiljenämnden mot Fonecta, som gällt rätten att använda den finska domänen eniro. fi, enligt ett pressmeddelande från bolaget.(TT).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Omfattande strömavbrott - 1500 berörs

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Problem med olycksplan kan ha varit känt 2016

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Bryant mest lyssnad från "Så mycket bättre"

Inför premiären av "Så mycket bättre" har Spotify gått i genom vilka låtar med tolkningar från programmet som haft flest lyssningar. Det visade sig att en deltagare från säsongen 2015 är extra framgångsrik..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Miettinen: ”Vi gör sex dåliga minuter”

Ett spelmål på 120 minuters spel. Karlskrona HK har svårt att producera mål framåt efter 1–5 mot Västervik. – Gör man ett mål vinner man sällan några matcher, säger Arto Miettinen..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

FBC satte inte chanserna

FBC Karlskrona gjorde en bra match mot SSG IF. Det räckte dock inte till poäng denna gång. – Vi var inte riktigt konsekventa i våra avslut, säger tränaren Mikael Björkman..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Boeing rasade på Wall Street

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Löven" vann igen och fördjupade SSK:s kris

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Växjö nollade Karlskrona HK

Inga mål framåt. Tre insläppta. Karlskrona HK förlorade mot Växjö Lakers i J20 superelit.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bostadsbolag krävde svenskt medborgarskap

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sölvesborgs kunde inte spräcka nollan

Sölvesborgs IK har haft problem med målskyttet under hela säsongen. Det problemet finns kvar efter matchen mot Osby IK där det blev förlust med 0–1..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.