Realtid > Ekonomi

Saturday, 19 October, 19:27

Realtid - 10 okt 19 kl. 13:28

Volati vinstvarnarInvesteringsbolaget Volati vinstvarnar och gör nedskrivningar på totalt 330 miljoner kronor inom affärsområdet Konsument..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Volati, Konsument

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volati, vinstvarnar
Helsingborgs Dagblad - 06 sep 11 kl. 12:32

Volati köper skånskt tryckeriföretag

Företaget Volati köper tryckeriföretaget GSS-Glückman, Silwer & Skog AB. GSS-gruppen har 110 anställda i Malmö, Svedala och Åtvidaberg och omsätter omkring 235 miljoner kronor. "Företaget präglas av entreprenörskap, har en stabil grundverksamhet och erbjuder ett starkt produktutbud.

DI - 14 nov 16 kl. 18:32

Volati börsnoteras

Investmentbolaget Volati börsnoteras. I samband med noteringen, som sker i slutet av månaden, tar Volati in 1,2 miljarder kronor i en nyemission..

PrivataAffärer - 23 nov 16 kl. 13:02

Alfredsson: Volati blir nytt klipp

Förvärvsmaskinen Volati gör entré på börsen i nästa vecka och du bör söka teckning. Denna typ av bolag som förvärvar med lönsamhet älskas av börsen och Volati blir sannolikt inget undantag....

PrivataAffärer - 30 nov 16 kl. 12:51

Avanzas kunder gick miste om klippet i Volati

Sökte du tilldelning i Volati via Avanza? Då gick du miste om dagens kursuppgång på över 10 procent eftersom Volati tillsammans med sina rådgivare uteslutit Avanzas kunder från tilldelning....

DN - 17 maj 17 kl. 12:59

Volati köper Akademibokhandeln och Bokus

Industrigruppen Volati köper Akademibokhandeln och dess dotterbolag Bokus för 263 miljoner kronor. Natur & Kultur erbjöd fortsatt delägarskap men Volati tackade nej. Enligt förlagets vd Per Almgren säljs böcker alltmer som ”porslinstallrikar och kläder”, men hoppas att även de nya ägarna ser boken som en demokratibärare..

Realtid - 24 okt 17 kl. 08:13

Volati förvärvar T-Emballage

Volati AB förvärvar T-Emballage Thureson AB, inklusive dotterbolaget Innovera AB. "Det är ett välskött och lönsamt bolag med en fin historik”, säger Mårten Andersson, vd i Volati..

Realtid - 09 nov 17 kl. 08:47

Volati ökar omsättningen

Under tredje kvartalet ökade Volati omsättningen med 46 procent. Akademibokhandeln var bidragande faktor till ökningen. Volati utvärderar nu möjligheten till en SEK-obligationsemission om minst 750 miljoner kronor.

PrivataAffärer - 10 okt 19 kl. 13:31

Vinstvarning från Volati

Det framgår av ett pressmeddelande där Volati samtidigt meddelar preliminära resultatsiffror för det tredje kvartalet. Koncernens nettoomsättning ökade i det tredje kvartalet preliminärt till 1.700 miljoner kronor (1.

DI - 26 jun 15 kl. 07:56

Volati köper Lomond

Investmentbolaget Volati köper Lomond Industrier, en ledande leverantör till den nordiska järn- och byggfackhandeln, tillsammans med styrelseordförande och ledningen i bolaget..

DI - 17 aug 16 kl. 08:10

Volati siktar på börsen

Industrigruppen Volati har siktet inställt på fler förvärv och tar nu sats mot börsen för att få in mer kapital. Det står klart efter att bolaget på tisdagen släppt sin kvartalsrapport..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

"Allt talar för att brexit skjuts upp igen"

Premiärminister Boris Johnson och hans regering har åkt på ett nytt bakslag i parlamentet i Westminster.   – Allt talar för att brexit skjuts upp igen. Det säger brexitexperten Rickard Ydrenäs till Realtid..

Realtid - 10 timmar sedan

Kritisera gärna medierna – men sprid inte konspirationsteorier

Realtids kommande temavecka, Per Agermans senaste härva och Börspoddens konspirationsteorier. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 11 timmar sedan

Mest läst: Fastighetshärvans trassebo

Fastighetshärvan som involverade såväl SIP Homes som Fair Investments lockade flest Realtidläsare den gångna veckan. Här är hela topp-tio-listan över de mest lästa artiklarna!.

Realtid - Igår: 16:45

KPA Pension först i branschen med HBTQ-certifikat

130 medarbetare från KPA Pension har gått en utbildning för att HBTQ-certifieras. Britta Burreau, vd KPA Pension, berättar vad detta innebär och vad medarbetarna tagit med sig..

Realtid - Igår: 16:00

Svolder köpte aktier i Lime för 60 miljoner

Investmentbolaget Svolder ökar sitt ägande CRM-mjukvarubolaget Lime med aktier värda över 60 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 15:00

Är Goldman Sachs rapport ett hack i kurvan?

De amerikanska storbankerna ångade på för fullt under tredje kvartalet. Men Goldman Sachs bjöd på ett par överraskande plumpar i protokollet. Tillfälligheter eller förebådar det sämre tider, undrar Reatids Per Agerman..

Realtid - Igår: 14:00

Ägare i riskkapitalfonder förlorar i kammarrätten

För snart ett år sedan meddelade förvaltningsrätten en dom som var ett bakslag för Skattemyndigheten. Nu ändrar Kammarrätten domen..

Realtid - Igår: 12:00

”Sund respons på Stefan Ingves långa dominans”

Fredagens panel svarar på frågor om vad som hittills är känt om Riksbanksutredningen. De flesta experterna tror inte att det kommer påverka penningpolitiken och en del efterlyser förslag om ökad hänsyn till andra faktorer som finansiell stabilitet..

Realtid - Igår: 10:10

Handelsbanken rekryterar Gustaf Schwerin från Pareto 

Handelsbanken har rekryterat Gustaf Schwerin, som senast varit partner och aktieanalytiker hos Pareto Securities..

Realtid - Igår: 09:48

Oscar Properties genomför konvertering av obligationer

Oscar Properties erbjuder innehavare av bolagets obligationer att konvertera till stamaktier. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.