Skånskan > Opinion

Wednesday, 23 October, 09:51

Skånskan - 10 okt 19 kl. 13:30

Hus i Löberöd tas över helt av ena ägarenLöberöd Richard Persson, 55 år, har tagit över hela ägandet av fastigheten Löberöd 1:84 i Löberöd från tidigare delägaren Lise Lotte Johnsson. Huset byggdes 1929 och har en boyta på 90 kvadratmeter samt en tomt på 6 330 kvadratmeter. Ägarförändringen blev klar i juli 2019. Datum: 2019-07-10
Typ: Småhusenhet, bebyggd
Överlåtelse: Gåva
Pris: 0 kr
Taxeringsvärde: 818 000 kr
Adress: Brahegården , Löberöd
Kommun: Eslöv
Beteckning: Löberöd 1:84.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Löberöd, Richard Persson, Lise Lotte Johnsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Husi , Löberöd, tasöver , heltav , ena, ägaren
BT - 23 nov 14 kl. 07:19

Kongresshusarkitekten: "Vi bevarar Folkets hus"

Folkets hus i Borås ska bli ett kongresshus. Trots högljudda protester. Men arkitekten Bo Karlberg är inte bekymrad.

YLE - 05 mar 17 kl. 16:24

Från övergivet hus till bostäder - se Mau-Mau förändras i Hangö
Från övergivet hus till bostäder - se Mau-Mau förändras i Hangö De söndriga fönstren, nerklottrade väggarna och demolerade toaletterna är sedan länge ett minne blott i fastigheten Mau-Mau i Hangö. Sakta men säkert förvandlas huset till ett modernt bostadshus med loftkänsla och 180 graders utsikt över havet. Text och bild: Malin Valtonen Video: Linus Westerlund När Yle Västnyland senast besökte Försvarsmaktens gamla fastighet i centrala Hangö var det för att dokumentera en byggnad vars saga snart skulle vara all.

YLE - 02 nov 16 kl. 16:33

Mårdhunden irriterar husägare i Ekenäs

Mårdhunden är en stor marodör i naturen. Det anser skogsbruksingenjören Carl-Johan Jansson vid Raseborgs stad. Flera Ekenäsbor är också trötta på mårdhunden som smyger omkring i deras trädgårdar och tar småfåglar.

YLE - 14 dec 14 kl. 09:30

I Fiskars finns Finlands första klimatvänliga K3-hus

Finlands första klimatvänliga K3-hus kommer att stå inflyttningsklart i februari 2015 i Fiskars bruk. Projektet K3 har som mål att utveckla framtidens klimatvänliga småhus för industriell tillverkning. Speciellt med K3-husen är att de förses med självdriven ventilation.

Skånskan - 08 jul 19 kl. 17:58

Eslövslag drog det längsta strået i Åhus

BEACHFOTBOLL Åhus Beachfotboll 2019 är över. 442 lag från drygt 120 föreningar kämpade i sju dagar om ära och berömmelse i den skonsamma sanden i Åhus. Ett av de segrande lagen kom från Eslöv, Betonghåltagarna, som avslutningshelgen drog det längsta strået i klassen Aktiv Herr.

Kristianstadsbladet - 13 jul 13 kl. 14:15

"IFK:s attityd förtjänar beröm"

Foto:
Han har en ojämn säsong bakom sig. Nu blickar handbollsstjärnan Kim Andersson fram mot nästa säsong i KIF Köpenhamn samtidigt som han gästade invigningsdagen av Åhus Beachhandboll Festival.
?

Barometern - 12 jul 14 kl. 13:56

Träd önskas bort av många husägare

Många husägare vill gallra bostadsnära träd på kommunens mark. Från årsskiftet ska den tätortsnära skogen ingå i kommunens skogsbruksplan. Kommunens parkingenjör Anne-Lena Werner berättar att hon ofta får önskemål från husägare i tätorterna som vill ta ner träd som växer utanför tomtgränsen.

Kristianstadsbladet - 22 jul 14 kl. 07:14

"Åhus behöver vårdas över hela byn"


Har en undran om vem som städar efter beachhandbollen?Varje år så är Lotsgatan full av skräp och ingen verkar bry sig. Och i år har beachhandbollen skyltat åt turisterna att ta vägen från Stubbagatan nya cykel/gångvägen ut till Lotsgatan.

Supermiljöbloggen - 22 maj 14 kl. 10:00

EU-kolumn, Jörgen Appelgren (Junilistan): Miljöbeslut bör tas på rätt nivå

Junilistan hållning är gränsöverskridande miljöfrågor ska beslutas på EU-nivå medan lokala miljöfrågor bäst hanteras lokalt. Låt mig beskriva detta med två exempel, klimatfrågan och buller. Klimatförändringarna och utsläpp av växthusgaser är dels globala, dels har vi inte helt säkra svar.

Skånskan - 14 dec 18 kl. 10:39

Rättegång om människorov tas om

Hänninge Under ett par dagars tid hölls en kvinna inlåst och misshandlades av sex personer i Hänninge utanför Höör, enligt åtalet.
Rättegången drog i gång i Lunds tingsrätt förra veckan – men kommer nu behöva tas om, efter att en av de åtalades försvarare tagit kontakt med målsägande.Det är sex personer som står åtalade misstänkta för att spärrat in en kvinna i ett hus i Hänninge utanför Höör och sedan grovt misshandlat henne bland annat med hammare, en blåslampa och rakapparat.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Seriekrock på väg 103 vid Lomma

Lomma En trafikolycka där flera fordon är inblandade har inträffat på onsdagsmorgonen.Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen för kontroll. Det är inledningsvis okänt om någon är skadad i samband med kollisionen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lunchen dyrare för pensionärer

lund Lunchen kan blir dyrare för pensionärerna på vård- och omsorgsförvaltningens restauranger.
Förvaltningen räknar med att tjäna 780 000 kronor om året på höjningen.Anledningen till att förvaltningen föreslår vård- och omsorgsnämnden att höja lunchpriserna är att deras budget minskas med 78 miljoner kronor från 2020.

Skånskan - 4 timmar sedan

Rivning kan ge plats åt ny gymnasieskola

MALMÖ Universitetsholmens nuvarande skollokaler kan komma att rivas och i stället ge plats åt en nybyggd gymnasieskola i Malmö. Den nya skolan ska ha plats för 1 200 elever, enligt ett förslag som ska diskuteras i berörd nämnd på fredag.Om allt går enligt planerna kan den nya skolan stå klar till höstterminen 2023.

Skånskan - 5 timmar sedan

Påsarna påverkar planeten

HÄSSLEHOLM Regeringen har lagt fram ett förslag om ökad beskattning på platspåsar.
För handlare i Hässleholm finns redan flera miljövänliga alternativ till engångskassarna i plast.Den ökade skatten på plastpåsar ska enligt regeringen bidra till att Sverige uppnår EU:s mål om 40 plastpåsar per person år 2025.

Skånskan - 5 timmar sedan

”Jäkligt kul att bo på landsbygden”

Vill man ha action är det på landsbygden man ska leta. Det tycker i alla fall dokumentärfilmaren Rebecka Rasmusson.
– Det är där man hittar mest fantastiska karaktärer att skildra, säger hon.

Skånskan - 15 timmar sedan

Ny ägare tar över hus i Röstånga

Röstånga Björn Ingemar Johansson, 49 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Hagagatan 21 i Röstånga. Tidigare ägare var Sven-Erik Johansson. Ägarskiftet blev klart i augusti 2019.

Skånskan - 17 timmar sedan

Försökte köra från polisen

STAFFANSTORP I hög fart körde den narkotikapåverkade föraren om en polisbil på motorvägen.
När poliserna slog på blåljus och signalerade åt honom att stanna fick han panik och tryckte gasen i botten.Nu döms den 21-årige föraren för bland annat grov vårdslöshet i trafik.

Skånskan - 17 timmar sedan

79 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt

Hörby Nu är det klart vem som köpt huset på Killhult 6145 i Hörby av Stig Göran och Marta Christin Nilsson. Nya ägare är Anna Margaretha Linnéa Nilsson, 42, och Daniel Petrus Mattias Johansson, 43. Priset blev 675 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2019.

Skånskan - 17 timmar sedan

Störningskänsligt

Myndigheten för samhällsberedskap, MSB, och Socialstyrelsen varnar för att Sveriges kris- och katastrofberedskap inte är tillräckligt god. Materielbristen i Mellansverige visar på ett alltför störningskänsligt system.
Det är illa nog att patienter som väntat länge fått sina operationer inställda.

Skånskan - 17 timmar sedan

Ingen kompensation

Klimatkompensation genom att plantera träd är omdiskuterat ur både positivt och negativt perspektiv. Att återplantera träd är en bra koldioxidsänka: men hur väl fungerar de existerande trädbaserade projekten som klimatkompensation?
Enligt en undersökning av Dagens Nyheter skövlas skog som ska ingå i klimatkompensationsprogram för tidigt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.