YA > Nyheter

Thursday, 24 October, 06:41

YA - 10 okt 19 kl. 13:29

Gott, gotti-gott-gott-bröder på platsMed tårtkalas i butiken firades att de reklamkända bröderna Tore och Torsten Jeppsson i pappversion nu återkommit till Borrby. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Tore, Torsten Jeppsson, Borrby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gott, gotti-gott-gott-bröderpå plats
YLE - 05 aug 16 kl. 11:44

LU: Gott om studentbostäder i Lojo

Bostadsläget ser bra ut för studerande i Lojo, speciellt för dem som är villiga att dela lägenhet. Det skriver tidningen Länsi-Uusimaa. Största delen av enrummarna har gått åt, men för dem som nöjer sig med att dela lägenhet med andra studerande finns det fortfarande bostäder kvar.

Nyan - 01 feb 18 kl. 11:22

President Niinistö tillträder idag-här kan du läsa hela hans tal

Idag, 1 februari, tillträder Sauli Niinistö som president för Finland.
Här nedan kan du läsa hela talet han planerar att hålla idag efter klockan 12.25: Ärade fru talman, bästa representanter för Finlands folk!

Sydsvenskan - 06 feb 16 kl. 09:35

Sápmi träder fram i ljuset

En skåning landar i Lappland, i ”istiden”. 16-åriga Áili är föräldralös och ska nu bo med morfadern, som hon aldrig träffat, i Idijärvi, ”en samisk by full av samer”. Att denna plats är djupt främmande råder det ingen tvekan om: ”Undangömd i de norrländska skogarna, långt borta från all civilisation.

YLE - 07 feb 17 kl. 13:00

Peter Sandström om fäder och söner, lycka och förnöjsamhet

Är livet en trädgård som vi kan planera och styra upp enligt våra egna ritningar, och hur ser lyckan ut? Detta är frågor som Peter Sandström återkommer till i den prisade romanen Laudatur som handlar om tafatta och tigande män som ofta kommer till korta. Under höstens lopp har lovorden haglat tätt över författaren Peter Sandström och hans roman Laudatur, en roman som var kandidat till såväl Finlandiapriset som Runebergspriset.

Cornucopia - 06 okt 14 kl. 09:12

Åsa Romson: "Jag har gott samvete. Jag kan leva med det."

"Alla djur är jämlika, men en del djur är jämlikare än andra" - Djurfarmen, George OrwellDen vita medelålders hetero- eller bisexuella1. kvinnliga individen2. Åsa Romson (mp) visar sig förgifta Östersjön med olaglig båtfärg, och släpper ut avloppsvatten orenat rakt ut i havet från sitt dieseloljeuppvärmda segelfartyg.

Alingsås tidning - 28 apr 16 kl. 07:39

Söker bostäder till nyanlända

I början på nästa år lär det bli svårt för kommunen att ordna bostäder åt alla nyanlända som fått uppehållstillstånd.
Därför går man redan nu ut och vädjar om hjälp från allmänheten.
– Vi söker alla möjliga lösningar, säger Vårgårdas flyktingsamordnare Andreas Lindgren
Ja, den stora flyktingströmmen förra året kommer snart bli kännbar för Vårgårda kommun, då många av de nyanlända får uppehållstillstånd och ska ha en permanent bostad.

HBL - 02 aug 13 kl. 16:44

Hyrorna för stora familjebostäder sjunker

I höst finns det gott om familjebostäder i förhållande till efterfrågan. Enligt hyresförmedlarfirman Vuokraturva kommer hyran för fyrarummare och större bostäder att sjunka flera procent i år. Prisen på exklusiva lägenheter har rentav rasat.

HBL - 21 dec 13 kl. 12:52

Verkstäder på små orter intresserade av besiktning

Bilverkstäder kan efter i sommar utöka sin verksamhet med besiktningsservice, trots det är det främst på mindre orter som det kommer att utnyttjas.Om det skulle finnas en besiktningsstation i Nummis i Nyland skulle verkstadsföretagaren Markku Vasenius inte börja konkurrera med kontoret. Men det finns det inte och han har en färdig hall i väntan på besiktningslagen som kommer i sommar och som möjliggör besiktning på verkstäderna.

YLE - 24 maj 16 kl. 15:32

Sture Fjäder fortsätter leda Akava

Sture Fjäder fortsätter att leda Akava. Akademikercentralen omvalde honom utan motkandidat. Enligt Fjäder är det viktigast för Akava att se till att så många som möjligt får en god utbildning.

YLE - 31 jul 17 kl. 04:17

Börsbolagen nådde inte upp till förväntningarna, ändå mycket gott i ekonomin

De finländska börsbolagens resultat den senaste tiden har varit något av en besvikelse. Ekonomin som helhet är ändå på väg åt rätt håll. De finländska börsbolagen har den senaste tiden bjudit på tudelade resultat.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Svensson hjälte för Seattle

Gustav Svensson nickade sitt Seattle till semifinal i MLS-slutspelet. Där kan landslagsförsvararen få möta en landsman – Zlatan Ibrahimovic..

YA - 5 minuter sedan

Nordea gör miljardavskrivning

YA - 30 minuter sedan

Tusentals äldre betalar inte studielån i tid

Antalet äldre med studielån ökar och många över 60 år har problem med att betala tillbaka..

YA - 30 minuter sedan

Stölder ur bilar vid populära turistmål

Jag läste i dagens tidning (22 oktober) för jag vet inte vilken gång i ordningen om stölder ur bilar på turistmål. .

YA - 45 minuter sedan

Nytt system för äldreboenden kan skrotas innan det tagits i bruk

Planerna på ett nytt system där äldreboendena får ekonomiskt stöd efter hur många platser som är belagda kanske aldrig blir verklighet. Efter beslutet att tills vidare stänga Blentarpsgården blir det inte lika många tomma lägenheter..

YA - 45 minuter sedan

Volleyboll: Ystads landslagstjej trivs i Paris

Landslagstjejen Filippa Hansson från Ystad har nyligen påbörjat sitt nästa volleybolläventyr efter de tre collegeåren i New York. Numera är det Parisklubben Levallois Sporting Club som får dra nytta av hennes tjänster. – Jag har varit här i drygt två månader nu och sakta men säkert börjar jag komma in i rutinerna, säger 22-åriga Filippa..

YA - 45 minuter sedan

Nato väntas huta åt Turkiet

Någon form av reprimand från Nato mot Turkiet måste det bli, bedömer Jan Hallenberg, forskningsledare på Utrikespolitiska institutet, inför militäralliansens försvarsministermöte i Bryssel i dag..

YA - 45 minuter sedan

Stark nattågstrend i EuropaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.