Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 22 October, 21:43

Blekinge Läns tidning - 10 okt 19 kl. 13:00

Kommunalrådet om varför hon tvingades avgåDet var en manlig maktelit inom Socialdemokraterna som tvingade henne att avgå som kommunalråd. Det är Sara Rudolfssons slutsats om maktkampen i Olofström..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Sara Rudolfssons, Olofström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunalrådetom varför hon , tvingades, avgå
Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 20:13

Efter volleyskandalen - kommunalrådet uppmanas avgå

Socialdemokraterna i Lindesberg uppmanar kommunalrådet Arnold Bengtsson (S) att avgå efter volleybollskandalerna. - Jag är egentligen för upprörd för att yttra mig. Men styrelsen kan inte avsätta mig, säger Bengtsson till na.

Nya Wermlands Tidningen - 26 aug 14 kl. 10:41

Vänsterpartiet kräver kommunalrådet Johanssons avgång

Vänsterpartiet i Hällefors kräver att kommunalrådet Christina Johansson, M, avgår. Kravet kommer att framföras under kommunstyrelsens sammanträde i Hällefors under tisdagen..

NSD - 08 dec 17 kl. 06:00

Kommunalrådet: Då avgår jag

På medlemsmöten möts han av burop och avgångskrav – ändå sitter han kvar..

Expressen - 05 dec 17 kl. 22:47

Miljöpartiet kräver att det egna kommunalrådet avgår

Nu kräver Miljöpartiet att det egna kommunalrådet, i en kommun nära Stockholm ska avgå, efter att han tidigare tagit en paus.Detta efter att en intern utredning kartlagt anklagelserna om trakasserier och mobbning, skriver Aftonbladet.Kommunalrådet har anklagats för härskarfasoner, där han trakasserat och frusit ut medarbetare – och tvingat på kvinnor pussar och ovälkommen beröring..

BT - 17 sep 19 kl. 11:31

S-KRISEN: Kommunalrådet kan inte tvingas bort

Socialdemokratiska partiet kan inte avsätta kommunalrådet Malin Carlsson (S) – hon avgör själv om hon vill avgå. I så fall ska ett nytt kommunalråd väljas från kommunstyrelsen..

Skånskan - 24 okt 15 kl. 06:00

Tung kritik mot kommunalrådet

HÖRBY Nu kommer det tung kritik mot kommunalrådet Susanne Meijer (S) och den styrande regnbågskoalitionen i Hörby för deras sätt att hantera Peter Hanssonaffären.Eva Lindholm, gruppledare för M i Hörby, ifrågasätter hela beslutsprocessen och kräver att majoriteten lägger korten på bordet och förklarar sig.
Hon tycker att det är uppseendeväckande att Susanne Meijer hänvisar till att det är i majoritetsgruppen som besluten fattats om Peter Hanssons avhopp, hans fallskärm och avtalet om att låta anställningen gå över i Lejonet & Partners.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 20:13

Just nu: Kommunalrådet uppmanas att avgå

Socialdemokraterna i Lindesberg uppmanar kommunalrådet Arnold Bengtsson (S) att avgå efter volleybollskandalerna. - Det känns tungt eftersom Arnold är en god kamrat. Men med tanke på den debatt som förts i media känner vi att vi måste gå den här vägen, säger S-ordföranden Bengt Storbacka till na.

Nerikes Allehanda - 22 nov 17 kl. 08:31

Efter vårdskandalen: Ansvariga kommunalrådet avgår

Kommunalrådet Margaretha Eriksson (S) i Nora avgår. Det meddelade hon på onsdagsmorgonen. Margaretha Eriksson sitter i kommunstyrelsen, socialutskottet och individnämnden.

BT - 09 sep 19 kl. 19:00

Kommunalrådet: ”Utan tvekan ett försök att få mig att avgå”

– Det här är utan tvekan ett försök att få mig att avgå. Kommunalrådet Malin Carlsson (S) ifrågasätter hur hon kan hängas ut innan hon själv fått ge sin version..

Corren - 18 dec 12 kl. 15:00

Kommunalråd som avgår kostar

Kommunalrådet Carina Jönsson (S) avgår i förtid vid årsskiftet. Det kostar Mjölbys skattebetalare 1,35 miljoner kronor..

Alliansfritt Sverige - 02 apr 14 kl. 13:55

Moderaterna var fine med tavlan för 500 000 men nu har kommunalrådet gått för långt

Moderaterna i Skåne bråkar vidare. Denna gång gäller det specifikt kommunen Hörby. Kommunalrådet Lars Ahlkvist har hamnat i blåsväder efter en intern strid om kommunen ska ingå sammanbetet Mittskåne tursim.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Luleås derbyhjälte: Robin Kovacs

Luleå kom tillbaka och vann ett högdramatiskt norrderby mot Skellefteå med 3–2. Petter Emanuelsson stod för två powerplaymål men Robin Kovacs blev stor matchhjälte när han sköt det avgörande målet 13 minuter in i den tredje perioden..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Upp till bevis för Zuckerberg och libran

På onsdagen är det upp till bevis för Facebooks vd Mark Zuckerberg. Inför representanthusets finansutskott ska han övertyga politikerna om den digitala valutan libra. Ett uppdrag som blivit betydligt svårare efter senaste tidens motgångar..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Leverkusen utan poäng – Morata avgjorde

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Kryss gav två förlorare på Gamla Ullevi

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tt-flash: johnsons tidsplan fÄlld

Det brittiska underhuset säger nej till regeringens tidsplan för att driva igenom en brexitlag till den 31 oktober..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fem Mjällbyspelare riskerar avstängning

En varning i matchen mot Syrianska på måndag och fem spelare i Mjällby AIF riskerar att missa avslutningsmatchen mot Varberg i superettan..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Myndighet godkänner utökat förvar av kärnavfall

Strålsäkerhetsmyndigheten säger ja till utökat slutförvar av radioaktivt avfall i uppländska Forsmark. Nu är det upp till regeringen att besluta om utbygganden blir verklighet..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Drömboende i det centrala gatuhuset

Anna och Johan vill inte gå hemifrån längre. De har hittat sitt drömboende mitt i stadskärnan. – Det är så man får nypa sig i armen, bor vi verkligen här, säger Anna..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Swedish Match upp på börsen efter snusbesked

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Fyra nya borgmästare petade av TurkietOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.