Dagens Media > Ekonomi

Friday, 18 October, 20:39

Dagens Media - 10 okt 19 kl. 13:00

Bonnier ska håva in prenumeranter genom korsfunktionellt samarbeteBonnier News vänder upp och ned på sina arbetsmetoder för att maxa läsarintäkterna. ”Det största kulturella projektet inom Bonnier News någonsin”, säger Alexander Lydecker till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
News, Bonnier News, Alexander Lydecker, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonnierska , håvain , prenumerantergenom , korsfunktionellt, samarbete
Cornucopia - 21 jun 15 kl. 23:17

Mediakrisen: Schibsted sägs vilja sälja Aftonbladet. Till Bonnier.

Enligt uppgifter i morgondagens Dagens Industri (pappersupplagan - som prenumeranter har tillgång till redan kvällen innan) överväger Schibsted vilja sälja Aftonbladet. Bonnier påstås sitta och räkna på förvärvet, men alla förnekar förstås allt.

Dagens Industri refererar i sin tur till norska Dagens Naeringsliv.

Resume - 29 aug 13 kl. 14:39

Veckans Affärer stöps om ? blöder ekonomiskt

Chefen för Bonnier Business Press, Mikael Nestius, höll stormöte idag, torsdag och kom med tuffa besked för Veckans Affärer. Tidningen ska stöpas om och kostnadsbesparingar är att vänta. Veckans Affärer blir heller inte en del av den kommande fusionen mellan bolagen inom Bonnier Business Press:?

Dagensanalys.se - 27 jun 17 kl. 19:53

Frågan är inte om utan när vi ser ett alt-dn.se

När allt fler nyhetssajter låser in sina artiklar är det bara en tidsfråga innan piraterna slår till och skapar alt-dn.se som slår ut redaktionernas tappra försök att tjäna pengar. Enligt piraterna ska allt på nätet vara gratis.

BT - 29 aug 11 kl. 18:41

Gota Media köper skånetidningar

Nu är det klart. Gota Media, där bland annat Borås Tidning ingår, köper större delen av de skånska tidningarna Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda och Ystads Allehanda På måndagen undertecknades avtalet som gör att Gota Media, där bland annat Borås Tidning, Barometern, Oskarshamns-Tidningen och Östran ingår, växer ytterligare i Mediesverige. Totalt får nu tidningskoncernen en omsättning på 1,2 miljarder kronor.

SVT Debatt - 05 okt 13 kl. 11:00

Lämna inte mediemångfalden åt Svenskt Näringsliv

PRESSTÖDET Medielandet Sverige lider idag av en osund ägar- och maktkoncentration. Några få äger landets medier. Resultatet?

YLE - 31 okt 13 kl. 16:08

Tidningsguru: Det var fel att ge bort artiklarna gratis på webben

Tidningarna gjorde bort sig då de för tio år sedan började erbjuda artiklar gratis på webben. Nu är det svårt att börja ta betalat för det som har varit gratis i tio år, säger Peter Fellman, chefredaktör på affärstidningen Dagens Industri i Sverige. Varför går det dåligt för så många tidningar i Norden just nu?

Sydsvenskan - 30 jan 15 kl. 15:46

Fotoskymning

Den Helsingborgsbaserade tidskriften Foto startades 1939 med Lennart Bernadotte som redaktör. 2014 firade tidningen 75-årsjubileum. I fredags kom beskedet att nästa nummer blir det sista.

Cornucopia - 15 okt 15 kl. 12:13

Mitelman: Investerar börjar dra öronen åt sig om Sverige

Henrik Mitelman skriver hos Bonnier/DI (betalvägg) att utländska investerare nu börjar dra öronen åt sig angående investeringar i Sverige eller svenska obligationer. Detta på grund av den pågående asylkrisen och bostadsbubblan, och politikernas oförmåga att hantera detta.

Jag har de senaste veckorna skrivit att något sådant här riskerar att hända och nu är det tydligen på gång.

Dagensanalys.se - 16 nov 16 kl. 15:15

Nya rekordsiffror för Di och DN på KIA-index – USA-valet och snökaos stod bakom trafikökningen

Båda Bonnier sajterna DN.se och Di.se visade nya trafikrekord på KIA-index förra veckan.

Skånskan - 11 dec 18 kl. 08:28

Skånskan försenad

Malmö Skånska Dagbladet är försenat i vissa delar av Malmö i dag. Anledningen är att det bolag Skånska Dagbladet har att anlita för utdelning, Bonnierägda Nim distrubutionsbolag, har problem i samband med omläggningen av sina distrikt. Skånska Dagbladet beklagar att det även påverkar våra prenumeranter..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 timmar sedan

SBAB hoppar på ljudtrenden

Banken lanserar bostadstjänster via röstassistans..

Dagens Media - 5 timmar sedan

S-veteranens förslag: Tredubbla presstödet

Tredubbla presstödet och finansiera det med en ”Googleskatt”. Det föreslår S-veteranen Lars Engqvist i partiets tidning Aktuellt i Politiken..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Spotify ger sig in i striden om true crime-lyssnarna

Podden Olöst lanseras tillsammans med produktionsbolaget Banda..

Dagens Media - 9 timmar sedan

”Branding är som tandborstning”

Efter flera års mässande av typer såsom Fields, Binet och Sharp så finns nu insikten hos annonsörer om vikten att lägga majoriteten av sin mediebudget på långsiktig varumärkesbyggnad. Dock är branschen fortfarande fast i gamla hjulspår, skriver Clear Channels Karl Höglund, som ger sina bästa tips för hur du triggar associationer till ditt varumärke..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Splay One massrekryterar

Splay One ökar sin medarbetarstyrka från 44 till 54 i och med tio rekryteringar..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Tre väljer ny mediebyrå

Tre, som tidigare har arbetat med Tre Kronor Media, inleder vid årsskiftet ett nytt samarbete med OMD..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Växtvärk på Playad

Playad rekryterar fem nya till sitt affärsteam: ”Här finns en otroligt stor potential och vi ska vi bli ännu bättre på att nå ut”, säger vd:n Mats Ståhl..

Dagens Media - 11 timmar sedan

VK Media startar mediebyrå

VK Media rullar ut en ny mediebyrå: ”Vi är hungriga och riktigt peppade på den här resan”, säger byråledare Mattias Johansson, som startar upp VK Media Partner med tre kollegor..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Åsa Erlandsson till SvD

Åsa Erlandsson rekryteras till Svenska Dagbladet. ”Vi vill satsa ännu mer på granskande berättande, och jag är oerhört glad att Åsa Erlandsson nu blir en del av Svenska Dagbladet”, säger Anna Careborg..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Bonnier News utses till ”Årets Media”

Bonnier News kammar hem vinst i tävlingen Årets Marknadschef. ”Innovativa med nya smarta lösningar”, menade juryn som röstade fram mediekoncernen till ”Årets Media”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.