Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 20 October, 11:21

Trelleborgs Allehanda - 10 okt 19 kl. 12:00

Hermelinen läggs ner tidigareHyresgästerna på Hermelinen får inte följa med till Familjens hus i Anderslöv när det öppnar 2021. Istället föreslås äldreboendet läggas ner redan till årsskiftet, och de boende flyttas till Trelleborg. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Hermelinen, Familjens, Anderslöv, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hermelinen, läggs, nertidigare
Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Boende läggs ner – de äldre måste flytta

De 13 hyresgästerna på Hermelinen i Anderslöv måste flytta. Socialnämnden har beslutat att lägga ner boendet och i stället erbjuda plats på nya Hälsohuset i Trelleborg..

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 12 kl. 22:41

Upphandling av Hermelinen i gång

Tekniska förvaltningen har fått i uppdrag av kommunstyrelsens arbetsutskott att hämta in anbud för tillbyggnad av förskolan Hermelinen. Förskolan brann delvis ner under 2011 och därefter har alternativa placeringar av skolan diskuterats. Men beslutet blev till slut en återuppbyggnad på samma plats..

Trelleborgs Allehanda - 16 jan 12 kl. 06:30

Boende fick vänta på vård - personal slog fel nummer till sköterska

Foto: Scanpix
Personal slog fel nummer till sköterskan.
? Det var två vikarier som tjänstgjorde den dagen.

Sydsvenskan - 28 apr 16 kl. 11:27

Kärlek och död i påpälsat franskt rättegångsdrama

Michel Racine (Fabrice Luchini) är en sextioplussare i kris. Nyskild och influensasjuk har han checkat in på ett dystert hotell. Allting tycks gå honom emot.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Racingtalanger som det är drag i

Syskonen Christensen, Tindra 15, och Tim 14, från Källstorp är båda två några av de största talangerna i Sverige i dragracing. "Det är farten som gör det roligt, säger storasystern Tindra..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Därför är det vårdköer – här finns bristerna

Vårdköerna är långa och över 12 900 patienter har väntat mer än 90 dagar på ett besök till vården. Det finns flera orsaker till köerna. En är bristen på personal.

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Boende läggs ner – de äldre måste flytta

De 13 hyresgästerna på Hermelinen i Anderslöv måste flytta. Socialnämnden har beslutat att lägga ner boendet och i stället erbjuda plats på nya Hälsohuset i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Fortfarande inga spår efter oljeutsläppet – sökinsatsen fortsätter under söndagen

När kustbevakningen kom fram till platsen för oljeutsläppet under fredagen möttes de av klart vatten. Oljan var borta och letandet med fartyg och flyg fick ta fart. Under hela lördagen Kustbevakningen att söka av havsytan med fartyg och flyg – utan resultat.

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Pingvin besegrade landslag: ”Nästa år blir det guld”

Pingvins damer fick en fin avslutning på säsongen. På lördagen besegrade de Finlands landslag på Pilevallen med 22–5. ”Nu blir det fest”, säger Felicia Melin, som möter Finland igen nästa helg med svenska landslaget..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Hägg tillbaka som en vinnare

För tre veckor sedan voltade han med bilen i SM. När Falsterbo Rallysprint avgjordes var Lukas Hägg tillbaka och blev en vinnare i hemmatävlingen. .

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Oppositionen försökte stoppa Årets pedagog

Bildningsnämnden har beslutat att dela ut utmärkelsen Årets pedagog. Oppositionspartierna S, L, SÖS, C och MP argumenterade för att priset inte skulle införas. .

Trelleborgs Allehanda - Igår: 14:37

Större oljeutsläpp utanför Skåne – når land under lördagskvällen

Ett större utsläpp av olja har upptäckts utanför Ystad. Enligt beräkningarna kan oljebältet nå stranden under lördagskvällen. Kustbevakningen är på väg med två båtar för att försöka samla upp oljan innan den når land.

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

2018 det bästa trafikåret på minst tio år

2018 omkom tre personer i trafikolyckor i Trelleborgs kommun. Det är det högsta antalet sedan 2012. Men räknar man med antalet allvarligt skadade så var 2018 det bästa trafikåret på länge..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Scoutinvasion på Kunskapsskolan

På lördagen hade scouterna i Söderslättskretsen tagit över Kunskapsskolan i Trelleborg för att ha scoutläger över internet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.