Skånskan > Nyheter

Monday, 21 October, 16:53

Skånskan - 10 okt 19 kl. 12:36

Nya ägare till fastigheten på Axelvold 3386 i KågerödKågeröd Fastigheten på adressen Axelvold 3386 i Kågeröd har fått nya ägare. Köpare är Kay och Marianne Wulff, 60 och 64 år, från Helsingborg och säljare är Lone Alice Margareta Jönsson. Köpet blev klart i september 2019 och priset blev 1 500 000 kronor. Huset har en boyta på 120 kvadratmeter. Knappt en kilometer därifrån såldes nyligen ett annat hus, på Axelvold 3334.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Axelvold, Kågeröd, Fastigheten, Kay, Marianne Wulff, Helsingborg, Lone Alice Margareta Jönsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , fastigheten, Axelvold, 3386i , Kågeröd
Helsingborgs Dagblad - 11 okt 19 kl. 17:54

Nya ägare till fastigheten på Axelvold 3386 i Kågeröd

Så mycket kan ett hus på landet kosta..

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 18 kl. 10:15

Stor villa i Kågeröd har fått nya ägare – 2 200 000 kronor blev priset

De är nya ägare till Axelvold 3367..

Skånskan - 14 jun 18 kl. 09:00

Nya ägare till stor villa i Kågeröd – köpesumman: 2 200 000 kronor

Kågeröd Försäljningen av huset på adressen Axelvold 3367 i Kågeröd är nu klar. Nya ägare blir Martin Olofsson, 26, och Sandra Segelson, 29, som köper fastigheten av Jenny och Charlotta Levenius. Huset har en boyta på 228 kvadratmeter.

Skånskan - 18 dec 15 kl. 11:00

SD kräver att asylbarn får undervisning i Axelvold

Kågeröd/axelvold – Lunnaskolan är redan mycket trångbodd. Allt är väldigt tajt och därför måste de barn som bor på Axelvolds asylboende få sin undervisning där.Sverigedemokraterna är inte alls nöjda med hur Svalövs kommun agerar i flyktingmottagandet.

YLE - 17 mar 17 kl. 15:05

Ettankrögare hotar stämma staden Raseborg

Krögarna i nattklubben Number One i Norra hamnen i Ekenäs hotar stämma staden Raseborg för oinfriade muntliga löften. Stadsdirektör Tom Simola säger att det är för riskfyllt att ha verksamhet i det gamla magasinet. Markus Halkosaari driver nattklubben tillsammans med Tony Andersson.

Skånskan - 18 apr 16 kl. 14:47

25-åring kvar i häktet efter jätteslagsmålet i Axelvold

AXELVOLD Efter jättebråket på asylboendet i Axelvold i fredags sitter fortfarande en 25-årig man häktad misstänkt för försök till grov misshandel.
Anledningen är att han under tumultet slagit i sönder en ruta och hotat en person med en skärva.– Han sitter kvar i häktet och brottet kommer att utredas ytterligare, säger Rickard Glantz, kommunikatör vid polisen i Helsingborg.

YLE - 25 dec 16 kl. 18:12

Mjölbolsta bytte ägare igen - vårdreformen lockar utländska finansiärer

Den stora gamla sjukhusfastigheten i Mjölbolsta utanför Karis har bytt ägare igen. Priset var lägre än när huset senast bytte ägare för några månader sedan. Förra gången huset fick en ny ägare var så sent som i slutet av sommaren.

Alingsås tidning - 02 apr 19 kl. 13:59

Fabriksbyggnad byter ägare

Fastigheten med VårgårdaHus fabrik byter ägare. TB-Gruppen säljer den till Logistri Fastighets AB. Affären offentliggjordes under tisdagen i ett pressmeddelande från Alingsåsföretaget TB-gruppen.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 20:59

Ny ägare av Borgmästargården

Foto: Bosse Nilsson
Borgmästargården vid Stora Torg i Kristianstad får ny ägare. Komper AB köper fastigheten för drygt 8 miljoner kronor.
Kristianstads kommun har ägt Borgmästargården sedan 1962 och tidigare har bland annat Turistbyrån haft sitt kontor där.

Skånskan - 26 dec 15 kl. 16:48

Falsterbo stationshus söker snart ny ägare

FALSTERBO Vellinge kommun ska sälja Falsterbo stationshus. Många intresserade har redan hört av sig och vill använda huset som bostad men det är inte aktuellt. Kommunen vill ha någon form av verksamhet i huset som helst är öppen året runt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Pricksäkert skytte

FÄLTSKJUTNING Eslövs gevärsskyttar var framgångsrika när 2019 års tävlingssäsong avslutades med distrikts- och kretsmästerskap i fältskytte Ravlunda.Eslövsskyttarna hittade rätt med avstånden till figurerna och hade koll på vinden och tog hem många av priserna.
I lag vann Eslöv både i både Skånes DM och Malmö-Ystads kretsmästerskap.

Skånskan - 15 minuter sedan

Bra NM-debut av Ystadfäktare

FÄKTNING Ystadfäktaren Caspian Persson Törn gick vid helgens nordiska mästerskap i norska Sandefjord till kvartsfinal i klassen U15.En stark prestation i den 50 fäktare stora U15-klassen med deltagare från åtta nationer (även de baltiska länderna ingår i Nordiska Fäktunionen).
Med två vinster och två knappa förluster hamnade Caspian mitt i startfältet inför den avgörande slutomgången.

Skånskan - 1 timme sedan

Ny tjänst fick grönt ljus efter debatt

Hörby Centerpartiets motion om att kommunen ska anställa en controller fick grönt ljus av kommunfullmäktige senast efter en del diskussioner och påpekanden om brister i beslutsunderlaget.
Kommundirektören fick i uppdrag att arbeta vidare med frågan och utreda vad rollen som controller innebär.I motionen skriver Centerpartiet att ”i samtliga budgetar som lagts inför 2019 presenteras krav på effektiviseringar”.

Skånskan - 1 timme sedan

Misstänks för penningtvätt

HÖRBY En 22-årig man från Hörby misstänks för penningtvätt. Misstankarna mot mannen väcktes i samband med att polisen utredde ett annat ärende. Den 22-årige mannen misstänks ha tagit emot 15 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Elev bestulen på dyra lurar

HÖRBY En elev på Frostaskolan blev under förra veckan bestulen på ett par dyra hörlurar. Stölden ska ha skett under skoltid. Hörlurarna som försvann ska vara värda 2 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Ratt stals under inbrott i bil

HÖRBY Polisen har fått in en anmälan om en stöld som skett ur en bil som stått parkerad på Kristinagatan. Ur bilen stals bland annat en ratt..

Skånskan - 1 timme sedan

Kvinna angripen av en hund

ÄSPINGE En kvinna i Äspingetrakten har polisanmält en hundägare efter en incident i lördags.
Kvinnan hörde hundskall och gick ut för att titta vad som hände. Då ska två hundar ha uppenbarat sig och en av hundarna ska ha huggit efter kvinnan..

Skånskan - 1 timme sedan

Kvinna anmäler bokbedrägeri

HÖRBY En Hörbykvinna känner sig lurad efter att ha beställt en bok från en säljare. Kvinnan ska ha betalat 250 kronor för boken hon beställde. Men när paketet dök upp var det tomt.

Skånskan - 1 timme sedan

Brand började i vägguttag

ÄSPINGE Vid 19-tiden på lördagen ryckte räddningstjänst och polis ut på ett larm om en bostadsbrand i Äspinge. Den boende uppgav att branden startat i ett vägguttag där en mikrovågsugn var inkopplad.
Ingen person ska ha skadats under branden och enligt polisen finns det inga misstankar om något brott i samband med branden..

Skånskan - 1 timme sedan

Tog sig in för att stjäla diesel

HÖRBY Vid 22-tiden på lördagen tog sig obehöriga in på ett område på Svetsaregatan. Inne på området slangades sedan diesel ur fordon.
Händelsen har polisanmälts som olaga intrång och stöld..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.