SVT Debatt > Opinion

Wednesday, 23 October, 09:41

SVT Debatt - 10 okt 19 kl. 11:26

”Jag skulle troligtvis inte göra korrigeringen idag””Det var först efter operationen, vilken följdes av långvarig depression, som jag med åren började närma mig det laddade ordet ånger.”, skriver debattören..
Läs mer på SVT Debatt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag skulle troligtvisinte , göra, korrigeringen, idag
Dagensanalys.se - 09 mar 17 kl. 09:57

Idag lanseras den mobila plånboken – Samsung Pay

Thomas Ko Samsung VP berättade i morse om lanseringen av mobila betalningar som går live idag. Bara 2 procent av transaktionerna i Sverige är kontanta så vi ligger i framkant inom digitala betalningar. Därför lanserar man nu mobila betalningar här då svenskar är öppna för innovationer och ny teknik.

Dagensanalys.se - 18 apr 16 kl. 11:26

Drönare krockade med British Airways plan idag

Ett plan vid Heathrow flygplats tros ha träffats av en drönare innan det landade idag. British Airways flyg från Geneva drabbades då det närmade sig London flygplatsen vid ca 12:50 BST med 132 passagerare och fem besättningsmedlemmar ombord idag. Efter landningen rapporterade piloten att ett föremål – troligtvis en drönare – hade kolliderat med framsidan av Airbus A320.

VBL - 28 jun 12 kl. 06:37

Air Finlands resenärer kanske hemåt idag

De första finländska turisterna som blev strandade utomlands på grund av Air Finlands konkurs flygs troligtvis till Finland idag..

YLE - 13 nov 14 kl. 06:44

Första kvotflyktingarna till Korsholm idag

I dag, på torsdag, kommer troligtvis de första kongolesiska kvotflyktingarna att anlända till Korsholm. Det är en familj på nio personer som kommer idag, de resterande fjorton personerna kommer nästa vecka. Flyktingkoordinator Carina Nåhls säger att de får bekräftelse först samma dag om de kommer den dagen eller inte.

YLE - 05 mar 16 kl. 09:29

VM idag: De första individuella medaljerna delas ut

Det är upplagt för spännande tävlingar i Oslo idag då sprinter inleder skidskytte-VM för de individuella sträckornas del. Nu klarnar det vem som är i form och vem som inte är det. Avgörandet i båda tävlingarna sker på vallen.

YLE - 28 dec 16 kl. 06:26

Raanta räddade Rangers – ”Gjorde skillnad idag”

Antti Raanta räddade 33 skott när hans New York Rangers besegrade Ottawa med 4–3 under natten till onsdag. Speciellt i den andra och tredje perioden gjorde Raanta några riktigt svettiga räddningar. Antti Raanta fick förtroendet i New York Rangers mål i matchen mot Ottawa efter att Henrik Lundqvist drabbats av influensa.

Sydsvenskan - 25 maj 11 kl. 10:48

Norling presenteras idag

Foto: Scanpix
Rikard Norling kommer allt närmare Malmö FF. Enligt uppgifter till Sydsvenskan blir affären offentlig under onsdagen.
Vid gårdagens extrainkallade styrelsemöte i Assyriska var tränarfrågan uppe för diskussion.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 06:30

Idag kan mannen begäras häktad

Mitt under vigsel­akten gick brudens far till angrepp och knivhögg sin son flera gånger i magen. På måndagen vårdades offret och den misstänkte fortfarande på sjukhus för sina skador.
ESLÖV.

Sydsvenskan - 12 nov 11 kl. 11:09

Berlusconi kan få gå idag

Foto: AP
Klockan 12.30 röstar medlemmarna i det italienska underhuset om landet ska anta ett sparpaket eller inte. En omröstning som också avgör Silvio Berlusconis framtid.

Sydsvenskan - 20 jun 13 kl. 15:02

Svenskarna kopplar ned idag

Midsommarafton blir troligtvis den dag då svenskarna använder nätet minst i år. Det förutspår Telia.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 10 minuter sedan

”Låt vittnen till grova brott vittna utanför domstolen”

”Det är dags att skippa huvudregeln att vittnet ska uttala sig under personlig närvaro i processdomstolen. De goda erfarenheterna av förhör via videolänk från annan domstol än processdomstolen bör leda till att vittnet kan utgå från att aldrig behöva inställa sig inför processdomstolen i ett känsligt mål”, skriver debattören..

SVT Debatt - 3 timmar sedan

”Vi kan inte säga upp oss för att vara klimatsmarta”

Långa avstånd och bristande kollektivtrafik på glesbygden gör att Inez Abrahamzon, initiativtagare till Inlandsupproret, vill se diffrentierade bränslepriser. – Det är inte ovanligt att ha tre mil till en butik eller 25 mil till ett lasarett. Då är det på tok för långt att cykla, säger hon..

SVT Debatt - 20 timmar sedan

Sveriges Radios replik: ”Ekot sätter inte etiketter på riksdagspartierna”

”När det gäller de svenska riksdagspartierna använder Ekot inte stående epitet för att beskriva dessa. Vi säger inte ”socialistiska Vänsterpartiet”, inte ”liberalkonservativa Moderaterna”. Inte heller när det gäller Sverigedemokraterna använder vi en sådan etikettering”, skriver Olle Zachrison i en replik till Salam Karam..

SVT Debatt - Igår: 08:45

”Om SD inte är främlingsfientligt – vad är då främlingsfientlighet, enligt Sveriges Radio?”

”Att Sverigedemokraterna inte längre ska kallas för främlingsfientligt av Sveriges Radios nyhetsredaktion, Ekot, är inget annat än en del av främlingsfientlighetens normaliseringsprocess i Sverige”, skriver debattören..

SVT Debatt - Igår: 22:52

Ska public service bantas eller bevaras?

Moderaternas partistyrelse har föreslagit att framtidens public service ska bli ”smalare och vassare” och finansieras med mindre skattemedel. SSU:s ordförande Philip Botström (S) håller inte med. – Ett fritt och oberoende public service är avgörande för vår demokrati..

SVT Debatt - 19 okt 19 kl. 10:10

Bostadsbristen bland unga: ”Vi riskerar ett generationssvek!”

”Staten behöver ytterligare stimulera byggandet av hyresrätter med hyror människor har råd att efterfråga. Satsningen på statligt investeringsstöd är ett steg på vägen – och justera den skattemässiga obalansen mellan olika bostadsformer”, skriver debattören..

SVT Debatt - 18 okt 19 kl. 10:56

Kriget i Syrien kan leda till ny flyktingvåg – hur ska Sverige agera?

Ska Sverige ta emot färre flyktingar eller inte? Maria Hind Alias (S) tycker att flyktingmottagandet ska halveras men får mothugg från Dana Pourkomeylian (C). – Det går inte att sätta en siffra på hur många vi ska ta emot.

SVT Debatt - 17 okt 19 kl. 06:00

”Kroppar utanför normen censureras på sociala medier”

Kvinnokroppar diskrimineras på sociala medier menar kroppsaktivisten Nikki Svärdsén. – Det pågår en systematisk censurering av kroppar som faller utanför normen, säger hon..

SVT Debatt - 16 okt 19 kl. 21:11

Rickard Söderberg: ”När jag föddes så ansågs jag psykiskt sjuk”

I år är det 40 år sedan som homosexualitet slutade vara en sjukdom. – När jag fyllde tre år beslutade Socialstyrelsen att homosexualitet och att älska inte är en sjukdom, säger operasångaren Rickard Söderberg..

SVT Debatt - 16 okt 19 kl. 07:00

”Ta hem barnen från Syrien – innan det är för sent!”

”Ingen kan rädda hela världen men det finns uppskattningsvis ett 70-tal svenska barn som Sverige skulle kunna rädda, och det är regeringens ansvar att bistå barn vid kriser och katastrofer utomlands”, skriver debattören Patricio Galvéz, som tidigare lyckats få hem sina sju barnbarn från ett fångläger i Syrien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.