Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 23 October, 09:40

Sydsvenskan - 10 okt 19 kl. 11:29

Malmöbolag köper bolag för 52,7 miljoner plus tillägg”Viktigt komplement till vår befintliga verksamhet”..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmöbolag, köper, bolagför , 52,7miljoner , plus, tillägg
Sydsvenskan - 31 mar 14 kl. 15:56

Malmöbolag köper i Danmark

Mediplast, med huvudkontor i Malmö, köper alla aktier i danska Kendan A/S. Kendan är inriktat på anestesi- och operationsprodukter och omsatte 70 miljoner kronor 2013.- Det här är ett led i vår nordiska tillväxtstrategi, säger Fredrik Arp, ordförande i Mediplast.

Sydsvenskan - 05 maj 17 kl. 10:20

Malmöbolag köper ytterligare mediebevakare

Omvärldsbevakaren Notified i Malmö köper del av konkurrent..

Sydsvenskan - 31 okt 16 kl. 11:30

Malmöbolag köper 13 fastigheter på andra sidan sundet

”Vi är inte främmande för att göra ytterligare förvärv”, säger Wihlborgs vd..

Sydsvenskan - 07 nov 16 kl. 09:08

Malmöbolag köper delar av Stockholmsbolag

Tar över kunder inom mediebevakning..

Sydsvenskan - 14 mar 18 kl. 10:15

Malmöbolag köper stor kylgrossist i Australien

Dubblar sin omsättning i regionen..

Sydsvenskan - 28 dec 12 kl. 06:30

Skånskt Assa-bolag köper nytt i USA

Assa Abloy Entrance Systems, med bas i Malmö och Landskrona, köper amerikanska 4Front. 4Front är ledande inom dockningssystem, det vill säga lastbryggor, vädertätningar och vindskydd, dockningsportar och kringutrustning.? Med 4Fronts ledande varumärken tar vi ännu ett strategiskt steg in på den viktiga nordamerikanska marknaden.

SvD - 11 maj 15 kl. 13:32

Poolia köper bolag i Malmö

Poolia förvärvar Malmöbaserade bemanningsföretaget Joblink Norden som har cirka 70 medarbetare och omsätter knappt 40 miljoner kronor per år. Joblink är verksam inom tjänstemannasegmentet..

Sydsvenskan - 27 dec 12 kl. 14:36

Skånskt Assa-bolag köper i USA

Assa Abloy Entrance Systems, med bas i Malmö och Landskrona, köper amerikanska 4Front. Det nyinköpta företaget är ledande inom dockningssystem, det vill säga lastbryggor, vädertätningar och vindskydd, dockningsportar och kringutrustning..

Sydsvenskan - 07 nov 13 kl. 11:36

Assa Abloy köper bolag

Malmöbaserade Assa Abloy Entrance Systems köper Amarr, en nordamerikansk tillverkare av automatiska takskjutportar. – Det ger oss en stark bas med tillverkning i Nordamerika och stärker ytterligare vår globala position inom takskjutportar, säger Juan Vargues, vd för Assa Abloy Entrance Systems, i ett pressmeddelande. Amarr grundades 1951 och har idag 1 100 anställda.

Sydsvenskan - 02 jun 14 kl. 09:48

Malmöbolag blir danskt

 Dansk IT-koncern köper upp Tacticus i Malmö med 60 anställda.

.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stävjad attack väcker oro för våld i Burundi

Burundiska säkerhetsstyrkor dödade i tisdags 14 beväpnade män som planerade en attack i den nordvästliga provinsen Bubanza, uppger lokal polis. Männen hade "för avsikt att upprepa slakten i Ruhagarika", säger polisens talesperson Moise Nkurunziza till l.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ökad vinst för SJ

Den statliga tågoperatören SJ redovisar en vinst före skatt på 198 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 93 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Nettoomsättningen landade på 2 048 miljoner kronor, jämfört med 1 .

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Botswanas politiska stabilitet sätts på prov

Botswanas demokratiska parti (BDP) – som styrt landet oavbrutet sedan självständigheten 1966 – står inför sin svåraste utmaning hittills när botswanierna i dag går till valurnorna. Partiet har skakats av interna splittringar sedan den inflytelserike exp.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Academedia ökar omsättningen

Friskolekoncernen Academedias vinst före skatt landade på 22 miljoner kronor under det första kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Det kan jämföras med vinsten på 41 miljoner kronor motsvarande period i fjol. En ny redovisningsstandard IFRS 16 påve.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Knausgård sätter stopp för Netflix-film

Den norska författaren Karl Ove Knausgård och Netflix kommer inte överens, och författaren sätter nu stopp för strömningsjättens planerade filmatisering av hans artikelserie "My saga", som tidigare publicerats i New York Times. Enligt norska NRK var Kna.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ökad vinst för SEB

Bankkoncernen SEB redovisar rörelsevinst på 5 864 miljoner kronor för tredje kvartalet 2019. Det kan jämföras med vinsten på 5 587 miljoner kronor motsvarande period förra året. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på 6,35 miljarder k.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Chiles president ber om ursäkt

Chiles president Sebastián Piñera ber om ursäkt till nationen för att han misslyckats med att hantera de sociala svårigheter som lett till oroligheter i landet under de senaste veckorna. Piñera säger även att pensionssystemet liksom hälso- och sjukvårde.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Erik Lundin och Deportees får musikpris

Erik Lundin, Deportees och Sibille Attar är bara några som får Sveriges kompositörer och textförfattares (Skap) musikpris. Varje år delar Skap ut priser om 40 000 kronor till personer som man anser betytt mycket för svenskt musikskapande. Pristagarna ve.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Upp till bevis för Zuckerberg och libran

På onsdagen är det upp till bevis för Facebooks vd Mark Zuckerberg. Inför representanthusets finansutskott ska han övertyga politikerna om den digitala valutan libra. Ett uppdrag som blivit betydligt svårare efter senaste tidens motgångar.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Leverkusen utan poäng – Morata avgjorde

Efter en tuff inledning var tyska Leverkusen i behov av poäng i Madrid. Men Champions League-matchen slutade precis som klubbens tidigare den här säsongen: med förlust. 0–1 borta mot Atlético Madrid betyder att Bundesligalaget har inlett gruppspelet med.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.