Nyan > Svenskfinland

Thursday, 17 October, 22:25

Nyan - 10 okt 19 kl. 11:31

Sagostund med simstjärnaLäskonditionspasset är en kampanj som bjuder in ålänningar att läsa och motionera. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sagostundmed , simstjärna
DN - 27 jan 15 kl. 13:02

Simstjärna fast för dopning


Sydkoreas stora simstjärna, Park Tae-Hwan, har åkt fast för dopning. Den 25-årige fyrfaldige OS-medaljören sägs vara chockad över det positiva testet..

Barometern - 14 nov 15 kl. 13:24

Kalmars simstjärna har ett nytt vinnande recept

Hon tar det lugnare i början för att vara snabbast i mål. Miranda Arvidssons väg till framgång kräver förklaring. – Jag litar på mig själv nu, säger Kalmars nya simstjärna..

DN - 18 jul 19 kl. 06:30

Dagarna då Sarah Sjöström blev Sveriges nya simstjärna

GWANGJU. Sarah Sjöström var 15 år gammal när hon simmade hem sitt första VM-guld. Under de tio år som gått sedan den dagen har hon fått lära sig att leva med förväntningar.

SVT - 16 jun 13 kl. 15:26

Dansk simstjärna fast för dopning

Danske simmaren Mads Gleasner testade positivt för ett förbjudet preparat efter sitt bronslopp på 400 meter under kortbane-VM i december. Nu stängs simstjärnan av ? och förlorar medaljen..

Kristianstadsbladet - 05 nov 13 kl. 14:10

Simstjärna avstängd, saknade körkort


När den kinesiske simstjärnan Sun Yang blev påkörd av en annan bil uppdagades det att han inte hade något körkort. Han fick sju dagars villkorlig dom som straff. Däremot blir det idrottsliga straffet längre - han stängs av från tävlande på obestämd tid.

NT - 05 nov 13 kl. 14:10

Simstjärna avstängd, saknade körkort

När den kinesiske simstjärnan Sun Yang blev påkörd av en annan bil uppdagades det att han inte hade något körkort. Han fick sju dagars villkorlig dom som straff. Däremot blir det idrottsliga straffet längre - han stängs av från tävlande på obestämd tid..

Trelleborgs Allehanda - 26 feb 14 kl. 09:38

Missbrukande simstjärna söker hjälp


Den före detta australiska simstjärnan Grant Hackett, 33, har sökt hjälp för sitt beroende av medicin mot sömnsvårigheter.Hackett flög på tisdagen till USA - enligt managern Chris White för att inleda behandling.Själv har Hackett en avvikande åsikt: - Det här handlar om att komma iväg för en stund och ladda batterierna och är något som jag har planerat ett tag, sade han när han landade i Los Angeles.

Kristianstadsbladet - 26 feb 14 kl. 09:38

Missbrukande simstjärna söker hjälp


Den före detta australiska simstjärnan Grant Hackett, 33, har sökt hjälp för sitt beroende av medicin mot sömnsvårigheter.Hackett flög på tisdagen till USA - enligt managern Chris White för att inleda behandling.Själv har Hackett en avvikande åsikt: - Det här handlar om att komma iväg för en stund och ladda batterierna och är något som jag har planerat ett tag, sade han när han landade i Los Angeles.

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 14 kl. 09:44

Missbrukande simstjärna söker hjälp

Den före detta australiska simstjärnan Grant Hackett, 33, har sökt hjälp för sitt beroende av medicin mot sömnsvårigheter. Hackett flög på tisdagen till USA — enligt managern Chris White för att inleda behandling. Själv har Hackett en avvikande åsikt: — Det här handlar om att komma iväg för en stund och ladda batterierna och är något som jag har planerat ett tag, sade han när han landade i Los Angeles..

NT - 26 feb 14 kl. 09:38

Missbrukande simstjärna söker hjälp

Den före detta australiska simstjärnan Grant Hackett, 33, har sökt hjälp för sitt beroende av medicin mot sömnsvårigheter. Hackett flög på tisdagen till USA - enligt managern Chris White för att inleda behandling.(TT).

SvD - 26 feb 14 kl. 09:38

Missbrukande simstjärna söker hjälp

Den före detta australiska simstjärnan Grant Hackett, 33, har sökt hjälp för sitt beroende av medicin mot sömnsvårigheter..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Barn snackar politik

Vem bestämmer på Åland och vad gör en politiker egentligen? Så här inför lagtings- och kommunalvalet på söndag kan man ha många funderingar. Nyan ställde sina frågor till barnen vid Bullerboda daghem i Lemland.

Nyan - 3 timmar sedan

Marken hinner suga i sig

Varje torsdag bidrar Facebookgruppen Vädersidan med en väderuppdatering från veckan som gått. .

Nyan - 4 timmar sedan

Nittio euro för tömd plånbok

Tingsrätten dömer en medelålders man till 15 dagsböter på totalt 90 euro för lindrig förskingring. .

Nyan - 5 timmar sedan

Nya öppettider för FPA på Nygatan

Framöver kan det vara en god idé att boka tid på förhand om man har ärenden till FPA, i alla fall om man har många ärenden att reda ut. FPA skriver i ett pressmeddelande att deras öppettider på Nygatan 7A ändras från och med denna vecka. De råder också kunder som har många ärenden eller vilkas livssituation har ändrats att boka tid till servicestället eller telefonservicen.

Nyan - 6 timmar sedan

ÅFD avvisar Storagatanbesvär

Bråket om ombyggnaden av Storagatan 2016 har fått ett avslut. .

Nyan - 9 timmar sedan

Liberalerna störst bland gallupens förtidsväljare

528 deltagare i Åland Gallup uppgav att de redan har förtidsröstat. .

Nyan - 9 timmar sedan

IFK Mariehamn presenterar huvudtränare i morgon

I morgon, fredag, klockan 14.30 presenteras IFK Mariehamns nya huvudtränare. Det skriver klubbdirektör Peter Mattsson i ett pressmeddelande.

Nyan - 10 timmar sedan

Vetriö uttagen i landslagsgrupp

Den åländska volleybollspelaren Verneri Vetriö har tagits ut i den finländska landslagsgruppen i beachvolleyboll. Gruppen består av åtta spelare och ska som första mål delta i kvalturneringen till OS i Tokyo 2020. Vetriö som var med i det ö-spelsvinnande laget tillsammans med Aldis Jaundzeikars har tidigare spelat traditionell volleyboll med det finska laget Loimu i den finländska mästerskapsserien.

Nyan - 10 timmar sedan

Vyer från Pisciotta

I slutet av september var konstnären och -läraren Lin Simons tillsammans med tio konststuderande från Medis på målarresa i södra Italien. .

Nyan - 12 timmar sedan

Anmälde man som tafsade

En kvinna som varit med sitt barn på en allmän badstrand i staden var med om ett otrevligt möte med en äldre man som nöp henne i rumpan. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.