Barometern > Nyheter

Wednesday, 23 October, 19:44

Barometern - 10 okt 19 kl. 11:07

De tog sig an fallfärdig 1800-talsgård: ”Inte ens mäklaren trodde på försäljning”När andra på visningen pratade om att byta ut de gamla fönstren på 1800-talsgården i Näsum högg det i hjärtat på Maria och Göran Block. De gjorde tvärtom. Fönster, dörrar, golv, skåpluckor – allt har de tagit vara på och återanvänt för att få den unika miljön att funka för modernt familjeliv..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Näsum, Maria, Göran Block

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De togsig an , fallfärdig, 1800-talsgårdInte , ens, mäklaren, trodde på försäljning
Kristianstadsbladet - 09 okt 19 kl. 11:45

De tog sig an fallfärdig 1800-talsgård – ”Inte ens mäklaren trodde på försäljning”

När andra på visningen pratade om att byta ut de gamla fönstren på 1800-talsgården i Näsum högg det i hjärtat på Maria och Göran Block. De gjorde tvärtom. Fönster, dörrar, golv, skåpluckor – allt har de tagit vara på och återanvänt för att få den unika miljön att funka för modernt familjeliv..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Förlossning anmäld av både föräldrar och chefläkare

Veras födsel har resulterat i två anmälningar till Inspektionen för vård och omsorg. En från föräldrarna och en från sjukhuset i Västervik..

Barometern - 45 minuter sedan

Vera föddes efter en krisartad förlossning: ”Vår mirakelbebis”

Efter en mardrömslik förlossning kom lilla Vera svårt medtagen till världen och började sitt liv med att kylas ner för att minska risken för stora hjärnskador. Trots den tuffa starten klarade hon sig och är idag en frisk unge på sju månader. – Hon är vår mirakelbebis, säger Sara och Niclas Skeppner..

Barometern - 45 minuter sedan

Tog in fel femåring på förhör – åtalas

Barometern - 1 timme sedan

Tågstopp efter olycka

Barometern - 1 timme sedan

Klassiskt murverk skapar blandade känslor

Det är snart på dagen 40 år sedan Pink Floyd släppte sitt dubbelalbum The Wall. Det har fått Peter Furuholm att funderar över sitt eget liv och samtidigt hylla klassikern..

Barometern - 1 timme sedan

Bostadsbyggandet fortsätter neråt

För andra året i rad minskar byggandet i Sverige nästa år. Och sysselsättningen faller, enligt Byggindustriernas nya prognos..

Barometern - 1 timme sedan

Torsås: Oenigt om markanvisning i hamnen

Kommunstyrelsens majoritet har beslutat att låta företag tävla om vem som ska få bygga i Bergkvara hamn. En samlad opposition protesterar och vill dra frågan till kommunfullmäktige..

Barometern - 1 timme sedan

Joel Alme förlänger turnén

Barometern - 1 timme sedan

Vinstprognoser för de kommunala bolagen i Nybro

Det går bra för de kommunala bolagen i Nybro. Prognosen för koncernen pekar mot en vinst på över 51 miljoner kronor för 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.