YLE > Finland

Tuesday, 22 October, 03:29

YLE - 10 okt 19 kl. 11:04

Lovisa har kanske inte råd med kombinerad idrottshall och bibliotek - besviken bibliotekschef: När barnen idrottar kan föräldern läsaEn välfärdshall med idrott, kultur och bibliotek klubbades ner då välfärdsnämnden i Lovisa klubbade igenom sitt budgetförslag för nästa år..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Lovisa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lovisahar kanske inte , rådmed , kombinerad, idrottshalloch , bibliotek besviken bibliotekschef När barnen idrottar kan föräldern läsa
YLE - 19 sep 19 kl. 04:30

Lovisas idrottsföreningar fick tycka till om den nya idrottshallen - stor hall för bollsporter, teaterlokaler och simbassäng står på önskelistan

Lovisa ska få en ny idrottshall, men när det sker är ännu oklart. På onsdagskvällen fick Lovisaborna komma med idéer och synpunkter om hurdan den nya idrottshallen borde bli..

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

13 miljarder euro – Veikkaus medger sin egentliga omsättning för MOT

Veikkaus har två olika belopp för bolagets omsättning. Offentligt talar Veikkaus om tre miljarder euro, men egentligen ligger omsättningen på 13 miljarder euro..

YLE - 10 timmar sedan

Raseborg vill utvidga Horsbäck industriområde – byter till sig massor av mark

Raseborg byter till sig mera mark intill industriområdet i Horsbäck..

YLE - 9 timmar sedan

Om en dryg vecka ska du ha ditt avlopp i skick – hundratals fastighetsägare i Östnyland kan i värsta fall hotas med vite

Om en vecka går tidsfristen för att sätta sina avloppsvattensystem i skick ut, om man bor på grundvatten- eller strandområden. Hundratals fastigheter i Lovisa och Sibbo uppfyller ännu inte de nya kraven..

YLE - 10 timmar sedan

Dålig information orsakade långsam rösträkning i det åländska valet

Förhandsrösterna i det åländska lagtingsvalet brukar presenteras strax efter klockan 20 på valdagen. På söndag försenades presentationen med drygt två och en halv timme. Orsaken är tydligare vallagstiftning och dålig information om detta, menar valnämndens ordförande..

YLE - 10 timmar sedan

Raseborg vill utvidga Horsbäck insdustriområde - byter till sig massor av mark

Raseborg byter till sig mera mark intill industriområdet i Horsbäck..

YLE - 11 timmar sedan

Gymnasieelever fick fråga ut riksdagsledamot om brexit: "Politiker verkar ha ett häftigt jobb"

Klimatet engagerar och brexit intresserar de unga. Riksdagsledamot Sandra Bergqvist besökte Kimitoöns gymnasium och berättade om det politiska arbetet..

YLE - 11 timmar sedan

Bromarvryttaren Jessica Aminoff och hästen Billnäs Sandrino vill vinna i Helsinki International Horse show

Ryttaren Jessica Aminoff från Bromarv har deltagit i hästevenemanget Helsinki International Horse show tidigare, men nu gör hon det första gången med hästen Billnäs Sandrino. Hon säger att det blir intressant eftersom hästen är påhittig..

YLE - 12 timmar sedan

Estniska polisen inleder ingen utredning om dödsfallen på Silja Europa: “Inget misstänkt”

Två unga finländare hittades döda på Tallinks kryssningsfärja Silja Europa på söndagsmorgonen. Estlands polis anser att det inte finns något misstänkt med dödsfallen och därför inleds ingen polisutredning..

YLE - 12 timmar sedan

Öga på Afrika – afrikaner vill ha demokratiskt styre, men lever med korruption som förr och ökande fattigdom

Den senaste Afrobarometern visar hur afrikaner i 34 länder på den Afrikanska kontinenten tänker kring demokrati, styre, ekonomi och samhälle. För första gången ställdes också frågor kring klimatförändring i enkäten som är gjord 2016-2018..

YLE - 13 timmar sedan

Polisen: 16-åringen i Harjavalta misstänkts nu för mordförsök och försök till grov stöld

Den preliminära undersökningen visar att tonåringen agerat systematiskt och att offret även blivit utsatt för stöld i bostaden. Offret är ännu på sjukhus men ej i livsfara..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.