Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 23 October, 06:50

Dagens Media - 10 okt 19 kl. 11:06

Streamingmarknaden – snart ett giganternas priskrigDen första november lanseras Apple TV Plus. Samtidigt finns det en rad andra streamingtjänster som bara väntar på att rullas ut i Sverige. Vad innebär detta för den svenska marknaden? Dagens Media reder ut begreppen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Apple TV Plus, Sverige, Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Streamingmarknadensnart ett , giganternas, priskrig
BT - 09 mar 12 kl. 16:53

Priskrig hotar på mobilmarknaden

Två mobiloperatörer har tillfälligt halverat sina abonnemangsavgifter för att tävla om nya kunder. Intressant för mobilkunderna, men riskabelt för operatörerna, som nu kan hamna i ett priskrig. Mobiloperatören 3 var först ut och inledde i måndags en tidsbegränsad kampanj på mobilabonnemang för 349 kronor i månaden som inkluderar allt ?

DI - 03 mar 17 kl. 15:14

Nätbankerna välkomnar Nordeas priskrig

Trots att Avanzas börskurs rasade efter fredagens nyhet om Nordeas priskrig räds nätbankerna inte ett priskrig på aktiehandel. Nätbankerna efterlyser priskrig också på fonder och pensioner..

Dagens Media - 16 sep 13 kl. 11:04

Stiltje på streamingmarknaden

SF Anytime går mot strömmen och tar andelar på den svenska streamingmarknaden. Men Netflix är fortsatt störst..

Dagensanalys.se - 18 jan 19 kl. 15:53

Netflix fortsätter att dominera streamingmarknaden

Netflix stärker sin position som nummer ett på streamingmarknaden i alla i länder utom ett, enligt en ny rapport från Audience Project. Netflix är streamingtjänsten som majoriteten väljer när de ska titta på serier och filmer. I alla länder som deltog i studien har antalet människor som tittar på Netflix ökat, förutom i grannlandet Finland.

Trelleborgs Allehanda - 29 jan 14 kl. 14:16

Oavgjort i giganternas kamp


Del 1 av giganternas kamp i bandy-VM, gruppspelsmatchen mellan Sverige och Ryssland, slutade 2-2.Ryssland tog ledningen i den 22:a minuten genom Alan Dzjusojev. Johan Löfstedt kvitterade på hörna i första halvlekens sista minut.

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 14:16

Oavgjort i giganternas kamp


Del 1 av giganternas kamp i bandy-VM, gruppspelsmatchen mellan Sverige och Ryssland, slutade 2-2.Ryssland tog ledningen i den 22:a minuten genom Alan Dzjusojev. Johan Löfstedt kvitterade på hörna i första halvlekens sista minut.

UNT - 29 jan 14 kl. 14:26

Oavgjort i giganternas kamp

BANDY: Del 1 av giganternas kamp i bandy-VM, gruppspelsmatchen mellan Sverige och Ryssland, slutade 2-2. Johan Löfstedt och Christoffer Edlund gjorde Sveriges mål. Del 2 i giganternas kamp lär bli VM-finalen på söndag..

BT - 29 nov 14 kl. 15:17

Oljeländer bågnar under priskrig

Opec för nu ett öppet priskrig mot USA:s skifferolja. Oljeproducenter över hela världen darrar sedan Brent-oljan i slutet av veckohandeln varit nere och vänt under 70 dollar. Opecs ministermöte i torsdags beskrivs som en vattendelare, och fick botten att gå ur oljemarknaden.

E24 - 03 mar 11 kl. 17:02

Europas biljättar skakas av priskrig

Volkswagen inleder ett priskrig för att plocka andelar på den europeiska bilmarknaden. Peugeot Citroën, Renault och Fiat befinner sig under hård press..

SVT - 08 apr 11 kl. 08:47

Priskrig mosar potatisodlare

Ett priskrig mellan potatiodlare och uppköpare kan leda till brist på potatis inom kort. Medverkande: Jonas Björnstjerna reporter Niklas Jonsson potatisodlarföreningen Carl Hogstadius potatisodlarföreningen Göran Geite fotograf Sven-Erik Lundström redigerare.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 13 timmar sedan

Efter omorganisationen – flera lämnar Residence

I samband med att det gjorts förändringar i den publicistiska organisationen på Aller Media-titlarna Femina och Residence har flera medarbetare valt att lämna. Men Martin Kroon, publicistisk direktör, upplever inte att det finns ett missnöje kring den nya organisationen..

Dagens Media - 14 timmar sedan

”Därför har Calle Schulman rätt”

I princip allt med linjär-tv minskar – förut mediebyråernas kärlek till den. Det skriver Cecilia Eyem som rycker ut till Calle Schulmans försvar..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Nielsen ska mäta Amazons serier

Först Netflix – nu ska Nielsen även mäta tittandet på Amazon Prime Video..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Minskad digital tillväxt spås i USA

De digitala annonsintäkterna växer men kan komma att minska, enligt IAB:s senaste rapport för den amerikanska marknaden..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Uppsalabyrå sköter marknadsföringen av jätteevent

Woc Marketing förlänger sitt avtal med Feld Entertainment och fortsätter därmed som kommunikations- och marknadsansvarig för Disney On Ice och Monster Jam i Sverige..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Procter & Gambles jakt på Netflix-publiken

En stor del av tv-publiken lämnar reklamfinansierade kanaler för Netflix och andra annonsfria streamingtjänster. Procter & Gamble, en av världens största tv-annonsörer, sitter inte still i båten, skriver Dagens Medias chefredaktör Fredrik Svedjetun..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Han tar över Consid Stockholm

Martin Edenström rekryteras som regionchef på it-konsultföretaget Consid..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Därför avpublicerade utgivaren sin egen krönika

Kritiken lät inte vänta på sig när Bohusläningens chefredaktör Ingalill Sundhage i en krönika ifrågasatte Polisens tillvägagångssätt. Texten, som innehöll felaktigheter, väckte så starka reaktioner att den nu avpublicerats..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Nya annonsregler inför amerikanska valet

Facebook uppdaterar sina regler kring politiska annonser, men fortfarande väcker reglerna kritik..

Dagens Media - 23 timmar sedan

”Esportsföräldrarna kommer driva på utvecklingen”

Veckans avsnitt av ”Allt om esport” gästas av Gunnar Klöfver på Mediavision som delar med sig om intressant data om esportare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.