YA > Lokalt

Monday, 21 October, 16:49

YA - 10 okt 19 kl. 11:00

Gränskontroller för färjeresenärer från Ystad: ”Ska se till att det blir så smidigt som möjligt”Danmark inför gränskontroller för resenärer som åker med färjorna från Ystad till Bornholm i mitten av nästa månad. – Vi ska se till att det blir så smidigt som möjligt för våra resenärer, säger Jesper Maack, pr- och kommunikationschef på rederiet Bormholmslinjen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad, Bornholm, Jesper Maack, Bormholmslinjen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gränskontrollerför , färjeresenärerfrån , YstadSka se till att , det blir så smidigt som möjligt

Fler nyheter från YA

YA - 18 okt 19 kl. 16:00

Dyra drömgårdar till salu i sydöst: ”Just nu finns det en marknad”

Kräftdammar, parkliknande trädgårdar och solarium för hästar. Just nu annonseras flera exklusiva gårdar i sydöst – till priser som ligger i överkant för området. Men det finns en marknad, menar mäklare Jörgen Jönsson.

YA - 5 timmar sedan

Miljöskydd behålls i Ystad tills faran är över – utrustning till 50 personer

Inte sedan Fu Shan Hai-olyckan har räddningstjänsten riggat samma beredskap som de gjorde i helgen. Nu har man trappat ner men de särskilda miljöskyddscontainrarna behålls i Ystad i fall oljan skulle dyka upp..

YA - Igår: 09:48

Nu skickar kommunen in ansökan om ordningsvakter i centrum

På måndagen skickar kommunalrådet Kristina Bendz (M) in ansökan om att ordningsvakter ska få lov att patrullera i Ystads centrum. ”Det är ett led i att få bukt med kriminalitet och narkotikaförsäljning”, säger hon..

YA - Igår: 08:00

Så många har straffats för svartbyggen i år

Straffavgifterna för svartbyggen i Ystad ökade kraftigt förra året. Utvecklingen i år pekar på att det blir samma nivå i år. Myndighetsnämnden har på årets nio första månader klubbat 20 beslut om byggsanktionsavgifter på sammanlagt nästan 400 000 kronor..

YA - Igår: 06:00

Fastighetsägare vädjade förgäves – straffavgift för svartbygge åt Jysk

För fem år sedan fick fastighetsägaren bygglov. I somras upptäckte bygglovsenheten att tillbyggnaden på Jysk i Ystad var klar trots att bygget inte fått startbesked. Myndighetsnämnden har nu beslutat att fastighetsägaren ska betala en straffavgift på drygt 135 000 kronor för svartbygget..

YA - Igår: 21:00

Små renoveringar lönar sig bäst

Byta köksluckor, slipa golvet och måla om väggarna. Det är de klokaste investeringarna om man vill öka värdet på sin bostad..

YA - I förrgår: 13:55

Fortfarande inga spår efter oljeutsläppet – kommunen ber allmänheten att hålla utkik

När kustbevakningen kom fram till platsen för oljeutsläppet under fredagen möttes de av klart vatten. Oljan var borta och letandet med fartyg och flyg fick ta fart. Under lördagen har man fortfarande inte hittat några spår efter oljan.

YA - I förrgår: 06:00

Vad tycker Ystad om att biljettpriserna höjs?

Från och med den 14 december ändras en del priser hos Skånetrafiken. Att köpa enstaka biljetter blir nu dyrare i jämförelse med vad det kostade att köpa med Jojo-kortet, som nu försvinner. YA begav sig ut på stan för att se vad folk tycker om saken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.