Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 18 October, 01:21

Affärsvärlden - 10 okt 19 kl. 10:59

NCC tecknar kontrakt med LisebergNCC har tecknat kontrakt med Liseberg om att bygga ett så kallat upplevelsehotell i nöjesparken. Ordervärdet uppgår till cirka 850 miljoner kronor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
NCC, Liseberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NCC, tecknar, kontraktmed , Liseberg
DI - 23 okt 18 kl. 12:40

NCC tecknar ramavtal för skolbygge värt 400-700 miljoner

Byggbolaget NCC tecknar ett strategiskt partneringsavtal med Staffanstorps Kommunfastigheter. Ramavtalet har ett uppskattat ordervärde på 400-700 miljoner..

DI - 04 jul 19 kl. 11:23

NCC tecknar ramavtal med Riksbyggen

NCC tecknar ett rikstäckande ramavtal med Riksbyggen för utveckling av hållbara bostäder och boendemiljöer. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 jan 14 kl. 08:44

NCC tecknar stort hyresavtal

Byggbolaget NCC har tecknat hyresavtal med Stockholms läns landsting om 2.478 kvadratmeter för Centrum för arbets- och miljömedicin i det nya kontors- och handelshuset Torsplan i Hagastaden, Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 maj 14 kl. 10:53

NCC tecknar avtal med SCA

Byggbolaget NCC har tecknat avtal med SCA om en ny etablering omfattande cirka 25.000 kvadratmeter kontor och innovationscenter i nya Mölndals innerstad..

DI - 01 jul 15 kl. 08:15

NCC tecknar avtal värt 127 Mkr

Byggbolaget NCC har tecknat ett avtal med Karlstads kommunala bostadsbolag, KBAB, om att renovera omkring 230 hyresrätter. Värdet på avtalet med option uppgår till cirka 127 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 27 nov 18 kl. 08:14

NCC tecknar ramavtal värt 300-500 miljoner

NCC har tecknat ramavtal med Skåne Blekinge Vattentjänst för ny-, om- och tillbyggnad av vatten- och avloppsinfrastrukturen i Östra Göinge, Osby, Olofström och Bromölla kommun. .

DI - 20 mar 19 kl. 08:04

NCC tecknar ramavtal värt 3,3 miljarder

Byggbolaget NCC har tecknat ett fyraårigt ramavtal värt 3,3 miljarder med det danska bostadsbolaget fsb. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 20 mar 19 kl. 08:19

NCC tecknar danskt ramavtal värt över 3 miljarder

Byggkoncernen NCC har undertecknat ett fyraårigt ramavtal värt drygt 3,3 miljarder svenska kronor med det allmännyttiga bostadsbolaget Fsb i Danmark..

DI - 09 apr 19 kl. 08:22

NCC tecknar ramavtal – ska ge 2,5 miljarder över sju år

NCC har tecknat ett ramavtal med Specialfastigheter som ska ge 2,5 miljarder kronor över en sjuårsperiod. Avtalet inleds i april..

DI - 04 sep 19 kl. 14:35

NCC tecknar avtal i Norge – ordervärde på 900 miljoner

NCC har fått ett uppdrag av Bybanen Utbygging i Norge värt närmare 900 miljoner kronor..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Brexitavtal och starka rapporter väntas lyfta USA-börserna

USA-börserna såg på eftermiddagen ut att börja torsdagshandeln med stigande noteringar, sedan Europabörserna under dagen lyft med hjälp av positiva nyheter om EU och Brexit..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Starkt resultat från Morgan Stanley

Den amerikanska investmentbanken Morgan Stanley redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:21 dollar för det tredje kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Skanska köper tomter i Houston

Skanska investerar i mark i centrala Houston i USA för cirka 520 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Miljardböter för Gunvor efter mututredning

Den svenske finansmannen Torbjörn Törnqvists oljekoncern Gunvor Group döms av schweiziska myndigheter att böta motsvarande runt 1 miljard kronor efter en långdragen utredning om mutor till statliga tjänstemän i Demokratiska republiken Kongo och Elfenbenskusten, som också resulterat i fängelsedom för en anställd..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Telekom både i toppen och botten på börsen

Stockholmsbörsen steg i likhet med flertalet europeiska börser i torsdagens handel med telekombolag i både toppen och botten efter en intensiv rapportmorgon..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Mossack Fonseca stämmer Netflix - vill att Panama Papers-film stoppas

Streamingtjänsten Netflix dokumentär om det väldiga penningtvättsavslöjandet, som inkluderade högprofilerade personer som fotbollsstjärnan Lionel Messi och Rysslands president Vladimir Putin och som gjordes känd under epitetet "Panama Papers", har väckt ont blod hos den för skandalen ökända advokatbyrån Mossack Fonseca..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Därför sänker Nordea Autoliv

En svagare global bilmarknad och valutamotvind har fått Nordea att sänka sina estimat för Autoliv..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Fel i SCB-siffror - arbetslöshet överdriven

Arbetslösheten har stigit oväntat mycket efter sommaren. Men nu varnar Statistiska centralbyrån för att siffrorna förmodligen är felaktiga..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Domino´s letar ny ägare till sin internationella verksamhet - aktien stiger

Brittiska pizzakedjan Domino´s Group letar nya ägare för sin internationella verksamhet, bland annat i Sverige..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Livsvsbalans viktigare än lön

De advokatbyråer som i framtiden vill knyta till sig de skickligaste juristerna måste kunna erbjuda sina anställda god möjlighet till balans mellan jobb och fritid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.