DI > Ekonomi

Tuesday, 22 October, 19:18

DI - 10 okt 19 kl. 10:49

Pareto ser potential i Gardell-bolagetAnalyshuset Pareto Securities börjar se potential i det finländska verkstadsbolaget Metso där Christer Gardell är. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gardell, Pareto Securities, Metso, Christer Gardell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, ser, potentiali , Gardell-bolaget
DI - 16 jun 15 kl. 14:10

Saab ser potential i Afrika

Den svenska krigsmaterieltillverkaren Saab ser potential för Gripen i Afrika. I samband med en pågående flygmässa i Paris meddelade bolaget att de ser försäljningspotential i Botswana, Kenya och Namibia. Det skriver Janes Defence..

Affärsvärlden - 11 sep 13 kl. 12:34

Pareto ser köpläge i svenskt fastighetsbolag

Pareto Securities anser att det är hög tid för bolaget att lyfta mot bakgrund av bra arbetsmarknadsdata och tecken på att hyrorna i centrala Stockholm stiger ytterligare..

Affärsvärlden - 12 sep 17 kl. 11:57

SAAB ser potential för Gripen i USA och Storbritannien

Försvars- och säkerhetsföretaget Saab presenterar en ny variant av stridsflygplanet Gripen byggd för övningar, benämnd Gripen Aggressor. Bolaget ser främst en potential för planet i kommande upphandlingar i USA och Storbritannien. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 28 okt 14 kl. 09:21

Danske ser potential för kursdubbling för stålbolag

Danske Bank upprepar sin köprekommendation för bolaget med en riktkurs på 117 kronor, vilket lite grovt från dagens kursnivå skulle innebära en kursdubbling..

PrivataAffärer - 24 maj 19 kl. 10:14

Industrivärden ser potential i Volvo

”Vi har ökat i ett innehavsbolag som vi känner väl och som vi tror har en god långsiktig värdepotential, och därför tror vi att det är bra att addera det innehav vi redan har. Det är också ett sätt för att få en högre hävstång på det aktiva ägandet vi lägger ned i bolaget”, säger investmentbolagets kommunikationschef Sverker Sivall till Nyhetsbyrån Direkt. Industrivärden har köpt 6 miljoner A-aktier i Volvo för totalt 822 miljoner kronor, enligt en anmälan till Finansinspektionens insynsregister som blev offentlig på fredagen.

DI - 11 aug 18 kl. 14:33

Ägare i Gardell-bolaget vill se ny vd utifrån

Tyska industrikonglomeratet Thyssen Krupp behöver en ny bred strategisk översyn, då de nya målen som utannonserades denna vecka inte kommer vara tillräckligt för att sätta den tyska industrijätten tillbaka på rätt spår. Det rapporterar Reuters med hänvisning till en investerare i bolaget. .

E24 - 06 feb 12 kl. 08:28

Metro: kinnevik ser fÖrdelar utveckla bolaget utanfÖr bÖrsen

Kinnevik ser fördelar i att vidareutveckla Metros verksamheter utanför börsen..

PrivataAffärer - 11 sep 19 kl. 07:47

Pareto höjer Thule till köp

Sammanfattningsvis räknar Pareto med att Thules tillväxt återhämtar sig under andra halvåret i år och ser potential för betydande marginalförbättring 2020 och 2021. Pareto noterar att tullar och en pessimistisk detaljhandel väntas tynga Thules tillväxt i USA men att en återhämtning i Europa och resten av världen bör leda till totalt tillväxt andra halvåret. ”Vi tror dock fortfarande inte att bolaget kommer att nå sitt mål om 5 procents organisk tillväxt för 2019, men vi ser betydande tillväxtmöjligheter 2020 och 2021”, heter det.

Dagens PS - 05 apr 18 kl. 07:16

Gardell i ny aktieräd – blir största ägaren

Christer Gardell har genom Cevian Capital fortsatt shoppa aktier i bilsäkerhetsjätten Autoliv. Numera är man största ägare med nära tio procent av aktierna, framgår det av inlämnade dokument till amerikanska finansinspektionen, skriver Dagens industri. Totalt kontrollerar Cevian nästan 8,4 miljoner aktier i Autoliv, vilket motsvarar 9,62 procent av de utestående aktierna.

PrivataAffärer - 01 mar 19 kl. 09:09

Pareto stuvar om rejält bland svenska favoritaktier

Green Landscaping tas in i portföljen då Pareto ser en betydande uppsida från synergier efter köpet av Svensk Markservice, och då bolaget bedöms ha ett starkt resultatmomentum framöver. Motivet till inkluderandet av Stendörren är att bolaget väntas öka sitt långsiktiga substansvärde (EPRA NAV) i snabb takt de kommande åren. Dessutom har logistikprojektet Greenhub Bro nordväst om Stockholm enligt Pareto potentialen att förvandla Stendörren till en logistikaktör med flera värdefulla tillgångar.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Storbanken spår superboom för svenska dollarmiljonärer

Om fem år är drygt en halv miljon svenskar dollarmiljonärer – 40 procent fler än i dag..

DI - 45 minuter sedan

Nokian Renkaat vinstvarnar för helåret

Finska fordonsunderleverantören Nokian Renkaat vinstvarnar för helåret..

DI - 45 minuter sedan

Nordea stämmer in i varningskör – sälj Hexagon

Nordea stämmer in i analytikerkören som varnar för Hexagon inför kvartalsrapporten..

DI - 1 timme sedan

Allra-advokat: Åklagarens bevisning är tunn

Allra har blivit symbol för ett kritiserat pensionssystem, enligt advokaten Carl-Johan Malmberg..

DI - 1 timme sedan

Stockholms handelskammare bör vidga sina vyer

Låt oss säga att vi startar på Stockholms Central för att göra alla jämförelser lika, en vacker välvd byggnad från 1920….

DI - 1 timme sedan

Shekarabi: Upphandlat fondtorg tryggar pensionerna

Ett upphandlat fondtorg ska säkra kvaliteten i PPM-systemet, men möter kritik..

DI - 1 timme sedan

Lista: Här är alla Gaseller i Västerbotten

Totalt har 27 företag kvalat in som Gasellföretag i Västerbottens län – här är hela listan..

DI - 1 timme sedan

Medvind för service och tjänster till vindparker

Vindkraftsboomen i norra Sverige har gett medvind för Svevind Solutions. ”Det är en stor efterfrågan på våra tjänster”,.

DI - 1 timme sedan

It-entreprenörerna startade om – och valde ny väg

Storuman. När it-boomen avtog valde Per Bjuhr och Johan Norman på Teamtech att satsa på annat var för sig..

DI - 1 timme sedan

Överlag uppåt på Nordenbörserna i tisdagshandeln

De nordiska börserna handlades något uppåt på tisdagen i likhet med de ledande Europabörserna då en rapporttung vecka….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.