Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 23 October, 06:54

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 19 kl. 10:43

Stabsläge på sjukhus när material saknasRegion Uppsala och region Örebro befinner sig sedan i onsdags i ett så kallat stabsläge eftersom det är stor brist på sjukvårdsmaterial, rapporterar lokala medier. Det saknas allt från provtagningsrör och slangar till handskar och toalettpapper. – Vi ha.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Uppsala, Örebro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stabsläge, sjukhusnär , material, saknas
Sydsvenskan - 10 okt 19 kl. 10:43

Stabsläge på sjukhus när material saknas

Region Uppsala och region Örebro befinner sig sedan i onsdags i ett så kallat stabsläge eftersom det är stor brist på sjukvårdsmaterial, rapporterar lokala medier. Det saknas allt från provtagningsrör och slangar till handskar och toalettpapper. – Vi ha.

UNT - 10 okt 19 kl. 10:43

Stabsläge på sjukhus när material saknas

Region Uppsala och region Örebro befinner sig sedan i onsdags i ett så kallat stabsläge eftersom det är stor brist på sjukvårdsmaterial, rapporterar lokala medier..

Dagens Medicin - 10 okt 19 kl. 11:57

Stabsläge på sjukhus när material saknas

Region Uppsala och Region Örebro län befinner sig sedan i onsdags i ett så kallat stabsläge eftersom det är stor brist på sjukvårdsmaterial..

Expressen - 20 feb 18 kl. 16:50

Sjukhus i stabsläge – vårdplatser saknas

Skaraborgs sjukhus gick på tisdagseftermiddagen upp i stabsläge på grund av allvarlig brist på vårdplatser, skriver SVT Nyheter Väst.  Patienter uppmanas att åka till andra sjukhus..

Blekinge Läns tidning - 10 okt 19 kl. 10:43

Stabsläge på sjukhus när material saknas

SmålandsPosten - 10 okt 19 kl. 10:43

Stabsläge på sjukhus när material saknas

Sydöstran - 10 okt 19 kl. 10:43

Stabsläge på sjukhus när material saknas

Barometern - 10 okt 19 kl. 10:43

Stabsläge på sjukhus när material saknas

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

De vill stoppa bluffakturor med artificiell intelligens

Skånska bolag samarbetar för att sätta dit bedragarna..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Vinstfall för Swedbank

Bankkoncernen Swedbank redovisar en rörelsevinst på 5 841 miljoner kronor för tredje kvartalet 2019. Det kan jämföras med vinsten på 6 552 miljoner kronor motsvarande period året före.¶ Räntenettot sjönk till 6 553 miljoner kronor, från 6 607 miljoner k.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bris startar stödlinje för vuxna på arabiska

Till Bris särskilda linje för vuxna kan den som oroar sig för barn som mår dåligt eller far illa vända sig. Men för arabisktalande föräldrar och vuxna som sökt stöd har språket hittills varit ett hinder. Behovet av en linje på arabiska, dit vuxna som ha.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bara skötsamma ska få villkorlig frigivning

Regeringen vill skärpa kraven för villkorlig frigivning så att bara de som deltar i vård och behandling, och sköter sig i fängelset, kan komma ut efter två tredje delar av tiden. Förslaget är en del av 34-punktsprogrammet med brottsbekämpande åtgärder..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nya ansikten i fjärde säsongen av ”Gåsmamman”

När den fjärde säsongen av actiondramat "Gåsmamman" börjar sändas i höst ansluter en handfull nya skådespelare till serien. Molly Nutley, som på senare år bland annat synts i tv-serierna "Bröllop, begravning och dop" och "Saknad", gör entré som människo.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Samspelet i Ängelholms musikkår gör att hon är med på noterna

Anna-Karin Pegoraro är en av deltagarna i konserten på FN-dagen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Klippanbo åtalas för sexuellt övergrepp

Både vittnen och dna-spår finns i fallet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Då är det bäst att ta sin blodtrycksmedicin

Att äta sin blodtrycksmedicin vid sänggåendet är mycket bättre än på morgonen. Blodtrycket stabiliseras bättre, men framför allt minskar risken för sjukdom och förtida död. Varje dag äter hundratusentals svenskar medicin mot högt blodtryck.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Färre byggjobb nästa år

För andra året i rad minskar byggandet i Sverige nästa år. Och sysselsättningen faller, enligt Byggindustriernas nya prognos. Lågkonjunkturen är i kommande, det syns även i byggindustrin.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tidning: Carrie Lams dagar kan vara räknade

Peking arbetar på en plan för att ersätta Carrie Lam som ledare i Hongkong, rapporterar The Financial Times. Hittills har Fastlandskina gett Lam och Hongkongpolisen sitt fulla stöd under protesterna i staden som har pågått sedan i juni. Enligt tidningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.