SVT > Utrikes

Monday, 21 October, 18:23

SVT - 10 okt 19 kl. 10:25

Rättegången mot Ola Bini är inställdRättegången mot den svenske programmeraren Ola Bini är inställd, meddelar familjen Binis presskontakt i Sverige. Sedan april står Bini anklagad för dataintrång i Ecuador..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ola Bini, Binis, Sverige, Bini, Ecuador

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättegångenmot , Ola, Biniär , inställd
UNT - 13 mar 13 kl. 09:17

Rättegången mot Mangs inställd i dag

Rättegången mot den morddömde Peter Mangs är inställd i dag. Slutpläderingar i hovrätten hålls preliminärt i stället i morgon och den 21 mars. Förhandlingen har pågått sedan slutet av januari.

NSD - 10 jul 12 kl. 11:35

Nytt datum för rättegången mot far och son

Förra veckan skulle rättegången mot en far och en son hållas vid tingsrätten i Luleå. De stod åtalade för mordförsök. Rättegången blev dock inställd då tre nyckelvittnen inte hade gått att nå..

NSD - 20 aug 14 kl. 17:04

Rättegång mot nazist inställd igen

Rättegången mot en 27-årig känd högerextremist bosatt i Luleå har fått ställas in för andra gången..

Dalarnas tidningar - 30 aug 13 kl. 10:11

Rättegång mot kyrkopolitiker inställd

I onsdags skulle huvudförhandlingen mot kyrkopolitikern från södra Dalarna, som enligt åtalet har förskingrat nära tre miljoner från en dement dam, ha inletts. Men den tilltalade har anmält sjukdom så rättegången i Nacka tingsrätt har ställts in på obestämd tid..

Västerbottens Folkblad - 10 jan 14 kl. 07:00

[PLUS] Rättegång kan bli inställd – trots allt

Den nya rättegången mot Rebecca Larsson ska genomföras som planerat. Så är det tänkt. Men sista ordet är ännu inte sagt..

GöteborgsPosten - 07 mar 14 kl. 09:52

Acar-rättegång i Turkiet inställd

Rättegången i Turkiet mot OG-ledaren Denho Acar ställdes på fredagsförmiddagen in med kort varsel..

Dalarnas tidningar - 26 jan 17 kl. 10:53

Rättegången ställdes in – den misstänkte kunde inte nås

På torsdagen var det tänkt att rättegången mot den 23-åring som misstänks ha vållat den dödsolycka där Clas Jacobsson (M), det tidigare landstingsrådet, förolyckades, skulle ha inletts. Men rättegången blev inställd..

DalaDemokraten - 26 jan 17 kl. 10:53

Rättegången ställdes in – den misstänkte kunde inte nås

På torsdagen var det tänkt att rättegången mot den 23-åring som misstänks ha vållat den dödsolycka där Clas Jacobsson (M), det tidigare landstingsrådet, förolyckades, skulle ha inletts. Men rättegången blev inställd..

Dalarnas tidningar - 26 jan 17 kl. 10:53

Efter dalapolitiker Clas Jacobssons död: Den misstänkte föraren kunde inte nås – rättegången ställdes in

På torsdagen var det tänkt att rättegången mot den 23-åring som misstänks ha vållat den dödsolycka där Clas Jacobsson (M), det tidigare landstingsrådet, förolyckades, skulle ha inletts. Men rättegången blev inställd..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Advokat insjuknade ? rättegång inställd

Rättegången mot den häleritåtalade företagarna i Borlänge kom aldrig igång på måndagen. När övriga bänkat sig för den planerade tre dagar långa rättegången saknades en av försvararna. Förhandlingen fick därför avbrytas innan den ens kommit igång..

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Här tar fåren över Madrids gator

En gång per år så tillåts fåraherdar att valla sina får genom Madrids gator. En förutsättning är dock att herden betalar en symbolisk ”trängselskatt”..

SVT - 5 timmar sedan

Johnson hoppas på omröstning om brexitavtal

Boris Johnson vill att parlamentet ska säga ett definitivt ja eller nej till hans brexitavtal i dag. Men det är inte säkert att det är tillåtet, och nu är det upp till talmannen att avgöra om det blir en omröstning..

SVT - 8 timmar sedan

Ödesdag för nordöstra Syrien när Erdogan och Putin möts

Eldupphöret mellan Turkiet och de kurdiska styrkorna har varit bräckligt. Många menar att den verkliga uppgörelsen för nordöstra Syriens framtid blir tydlig på tisdagen när Turkiets president Recep Tayyip Erdogan träffar Rysslands president Vladimir Putin..

SVT - 9 timmar sedan

Amerikanske krönikören: Därför har Justin Trudeaus politiska stjärnglans falnat

Valet i Kanada ser ut att bli mycket jämt och Washington Post-krönikören J.J. McCullough förklarar varför, och hur Greta Thunbergs besök i Kanada påverkar..

SVT - 10 timmar sedan

Undantagstillstånd i flera chilenska städer

Undantagstillståndet som i helgen utlystes i Chiles huvudstad Santiago har utökats till flera städer och president Sebastián Piñera säger att landet är i krig..

SVT - 16 timmar sedan

Centern störst på Åland

Centern blir största parti på Åland, som på söndagen höll lagtings- och kommunval. Av de 30 ledamöterna i lagtinget kommer nio att representera Centern, enligt det preliminära valresultatet, två fler än efter valet 2015..

SVT - 19 timmar sedan

EU-ministern om brexit: ”Utomordentligt svårt att förutsäga”

EU-minster Hans Dahlgren (S) i Agenda om de senaste turerna kring brexit..

SVT - 21 timmar sedan

Fem frågor till SVT:s korrespondent om protesterna i Libanon

Under de senaste dagarna har demonstrationer ägt rum runtom i Libanon mot den nuvarande koalitionsregeringen. SVT:s Mellanösternkorrespondent Stina Blomgren ger sin analys av protesterna och läget i stort..

SVT - 21 timmar sedan

Regeringens svar efter protesterna: Toppolitikers löner halveras

Efter de senaste dagarnas protester runtom i Libanon har regeringen backat med sina förslag om högre skatter och beskattningar av whatsapp-samtal. Enligt uppgifter har ett nytt reformpaket för att tackla den ekonomiska krisen i landet presenterats. Bland åtgärderna finns bland annat att tidigare och nuvarande toppolitiker ska få sina löner sänkta..

SVT - Igår: 17:01

Val i Schweiz: Högernationalister största parti i vallokalsundersökning

Under södagen har Schweiz gått till parlamentsval. Enligt en vallokalsundersökning är högernationalistiska Schweiziska folkpartiets (SVP) det största partiet, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.