SVT > Inrikes

Wednesday, 23 October, 15:03

SVT - 10 okt 19 kl. 10:23

Därför har du tvättat den vita BH:n helt felBlir den vita BH:n grå efter bara några tvättar? Go'kvälls hushållsexpert Karin Högström förklarar varför – och hur du tvättar rätt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
BH, Karin Högström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför har du tvättatden , vita, BH:n, helt, fel
YLE - 10 nov 16 kl. 08:09

Feminister försvarar No Whites Allowed - trygg zon utan vita behövs

På lördag ordnas feministiskt forum FemF på Arbis i Helsingfors. En del av programmet är ett rum där personer med vit hy inte är välkomna. Rummet No Whites Allowed har skapat så mycket rabalder på sociala medier att FemF har tagit bort evenemanget från Facebook för att slippa påhopp.

Cornucopia - 04 jul 14 kl. 10:11

Fakta om vita medelålders heterosexuella män

"De flesta av oss här är inte vita medelålders heterosexuella män. Vi är människor!" - Åsa Romson (mp), Almedalen 1934Trots att det inte är lagligt att kartlägga hudfärg eller sexuell läggning, så besitter Åsa Romson kunskaper om just vita heterosexuella män.

Cornucopia - 26 mar 15 kl. 11:29

Gästinlägg: SACO:s och LO:s socker-, fett- och köttskatter kommer att slå helt fel

Nedanstående är ett gästinlägg författat av Per Wikholm, bloggare på lchf.se, angående SACO:s och LO:s förslag om att begränsa och kontrollera privatpersoners vardag och livsstil genom skatt på socker, fett och köttskatter. Värt att notera är att LCHF:are inte gillar kolhydrater, dit socker i allra högsta grad räknas.

SVT Debatt - 14 mar 14 kl. 13:35

”Vita” riskerar utestängas från antirasistiska sammanhang

ANTIRASISM Inflytelserika skribenter avgör, inte sällan på helt godtyckliga grunder, vilka som är vita och icke-vita. Nästa steg är när antirasister på eget bevåg utesluter vita ur antirasistiska sammanhang. Jag har i snart två år med stigande förvåning sett hur man i svensk samhällsdebatt börjat använda ord som ”vit”, ”icke-vit” och ”rasifierad”.

Sydsvenskan - 29 jun 14 kl. 05:30

Lycka kan vara ett liv helt utan orgier

De var redan i vattnet. Två nakna tjejer från Östergötland skrattade, skrek och manade på. Det var vår tur att näcka nu, min och Görans.

Nyheter 24 - 05 nov 13 kl. 17:32

"Snubbar har berättat att de börjat gråta av att lyssna på skivan"Om RikardOm att uppträda soloOm nya projektet med Stockholmssyndromet

SÖDERTÄLJE. Rikard "Skizz" Bizzi slår sig ner på en stol i rummet som fungerar som studio i lägenheten i Södertälje. Han är lite trött, har jobbat natt som personlig assistent och dagen efter att videon till "Kärlek, funk & solidaritet" från plattan med samma namn släpptes så har han fortfarande inte riktigt kollat in hur responsen blivit.

Sydsvenskan - 21 apr 15 kl. 04:00

Vita bussarnas svarta historia

En vårdag 1945 förbereder sig den franska krigsfången Henri Boivin för att dö. Han ligger svårt sjuk i ”sjukstugan” i koncentrationslägret Neuengamme. I denna isolerade byggnad placerades de allra svagaste och ofta döende krigsfångarna.

SvD - 06 apr 17 kl. 06:39

Svart kamp inom vita, vita rum

Teater Tribunalen är helt tömd på inredning, och helt vitmålad från golv till tak. Vitt, vitt, vitt. Som en ironi, inser man.

Skånskan - 31 jul 19 kl. 05:00

Oxie kyrka ska få vita istället för gråa väggar

Oxie Oxie kyrka ska renoveras och kommer att vara stängd tills i november. Mässor, dop, bröllop och andra förrättningar kommer att hållas i Glostorps kyrka och i församlingsgården.Onsdagsmorgonens mässa blev den sista gudstjänsten innan renoveringen.

Sydsvenskan - 14 jun 15 kl. 04:00

Att dela på svarta och vita för att de ska kunna mötas

Första kvällen samlades de vita eleverna. Andra kvällen var det de svartas tur. Gillian Laubs fotoreportage ”A Prom Divided”, publicerat i New York Times 2009, skildrade Montgomery County High School i Georgia, som höll fast vid sin bisarra tradition med rassegregerade skolbaler.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

LO: Exportindustrin sätter märket

Kommunal och Pappers ställer sig som aviserat utanför LO:s samordning i kommande lönerörelse. Men övriga tolv förbund går vidare, beslutade LO:s representantskap..

SVT - Igår: 06:37

Sverige har lägst elpriser till industri i EU

2017 hade Sverige lägst elpriser till industrin i hela EU, visar en rapport från EU-kommissionen från tidigare i år. Samtidigt var Sverige det nionde dyraste landet när det gällde priset för hushållens el. .

SVT - 5 timmar sedan

Därför granskar SVT storföretagens miljöskatter

SVT Nyheter granskar vad storföretag betalar i miljöskatter, och vilka undantag som finns.  Det är en kartläggning av vilka skatter som bolagen enligt nuvarande lagar betalar. Bakgrunden är de klimatmål som satts upp av riksdag och EU och som ställer stora krav på industrin..

SVT - 5 timmar sedan

Så lite betalar Sveriges största utsläppare

Sveriges största utsläppare SSAB betalar nästan inga miljöskatter, visar SVT:s granskning. Detta trots att det länge funnits en princip att det ska ”kosta att smutsa ner” i svensk politik..

SVT - 6 timmar sedan

Arbetslösheten ökar bland byggarbetare

Det kommer att byggas över 20 000 färre bostäder nästa år jämfört med toppåret 2017. Det får också konsekvenser för jobben i byggbranschen där tusentals jobb kan försvinna..

SVT - 8 timmar sedan

Emma Frans: Vissa saker var visst bättre förr

Forskaren Emma Frans reder ut vad som var sämre och vad som var bättre förr i tiden. Bland ämnena finns barnhälsa, stress och antibiotika..

SVT - 9 timmar sedan

Vad tycker du om bensinpriset?

Är bensinpriset för högt eller för lågt? Eller kanske alldeles lagom?.

SVT - 9 timmar sedan

Här står partierna i frågan om bensinpriset

Vad tycker partierna om dagens bensinpris? Här svarar riksdagspartierna på SVT:s frågor..

SVT - 10 timmar sedan

Regeringsförslag: Hårdare krav för villkorlig frigivning

Regeringen vill skärpa kraven för villkorlig frigivning efter två tredjedelar av strafftiden. Bara de som sköter sig och är beredda att delta i åtgärder för att minska risken för återfall ska kunna friges i förtid, enligt ett nytt förslag..

SVT - 14 timmar sedan

Musikpris till Erik Lundin och Graveyard

Erik Lundin, Deportees , Graveyard och Sibille Attar är några av dem som får Sveriges kompositörer och textförfattares (Skap) musikpris i år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.