Realtid > Ekonomi

Tuesday, 22 October, 06:03

Realtid - 10 okt 19 kl. 10:05

Avanza stärker Creades portföljCreades substansvärde har ökat med 17 procent under året, sämre än Stockholmsbörsen. Under tredje kvartalet var det Creades enskilt största innehav, Avanza, som stärkte portföljen. Vd Johan Hedberg lyfter också fram några ytterligare guldkorn..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Creades, Stockholmsbörsen, Johan Hedberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avanza, stärker, Creades, portfölj
PrivataAffärer - 26 apr 19 kl. 11:11

Hernhag: Aktierna du ska ha i portföljen resten av året

V: Hej! Tre aktier att ha i portföljen under resten av 2019?
Marcus: Hej!

Realtid - 16 okt 12 kl. 08:59

Avanza tynger Creades

"Avanza är Creades enskilt största innehav och har påverkat portföljen markant med en förlust på -69 miljoner kronor", skriver Creades vd Stefan Charette..

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Missa inte Marcus böcker: I vår bokhandel kan du just nu bland annat köpa Marcus bok "Den enkla vägen att lyckas med aktier" Sunborn. : Hej jag håller på att bygga upp en portfölj för tillfället och äger just nu bara aktier i fyra bolag. De bolagen är Cloetta, Hexpol, Nordea och Tele2.

PrivataAffärer - 31 maj 19 kl. 08:09

Avanza: Dubbelt så många aktieköp i maj än i april

Totalt gjorde privatspararna 153.700 affärer per dag i maj. Det är en minskning med 7 procent jämfört med månaden innan.

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Lena: Hej Marcus! Kan du nämna fem investmentbolag att ha i en aktieportfölj? Vad tror du om Swedish Match och Nibe framöver, värda att ha i portföljen?

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 12 kl. 09:09

Avanza pressar Creades

Finansmannen Sven Hagströmers nya ägarbolag Creades redovisar en vinst för tredje kvartalet på 84 miljoner kronor. Under årets nio första månader blev det däremot en förlust på 70 miljoner kronor där det största innehavet, ägandet i banken Avanza, påverkade resultatet negativt med 69 miljoner kronor. Under kvartalet har Creades fortsatt att köpa aktier i Lindab och äger nu 12,5 procent av aktierna..

PrivataAffärer - 12 okt 17 kl. 08:50

Avanza och Lindab pressade Creades

Investeringsbolaget Creades resultat rasar men substansvärdet steg en smula. Den blygsamma utvecklingen skylls på sura innehav i Avanza och Lindab....

Realtid - 12 okt 17 kl. 08:48

Avanza och Lindab tynger Creades substansvärde

Creades substansvärde ökade med 1 procent under årets tredje kvartal. Den beskedliga ökningen förklaras av minskade värden för de största innehaven Avanza och Lindab..

Realtid - 11 okt 18 kl. 09:38

Avanza tynger tredje kvartalet för Creades

Creades substansvärde minskade med 2 procent under tredje kvartalet drivet av negativ kursreaktion i Avanza. Addnodes starka utveckling kompenserade stora delar av nedgången..

Cornucopia - 28 dec 18 kl. 17:45

Fredagsmys: Hur har din portfölj gått i år?

Så var Stockholmsbörsen stängd för i år på årets sista handelsdag. Därmed är det dags för lite härligt fredagsmüs, där ni kan skryta med hur bra era börsportföljer gått under året.
Lysa -0.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

 XXL värvar ny Sverigechef

Sportkedjan XXL har värvat Sverigechef från Elgiganten..

Realtid - 13 timmar sedan

Talmannen stoppar ny omröstning

Boris Johnson ville att parlamentet skulle säga ett definitivt ja eller nej till hans brexitavtal under måndagen, men efter beslut från talmanen John Bercow, kommer det inte att ske..

Realtid - 13 timmar sedan

Så mycket förvaltar Sveriges 20 största fonder

Realtid har listat Sveriges 20 största fonder som tillsammans förvaltar 1 300 miljarder kronor av den totala svenska fondförmögenheten om 4 500 miljarder kronor. Sveriges topp-tre största fonder förvaltar drygt 15 procent av Sveriges totala fondförmögenhet. .

Realtid - 13 timmar sedan

Deutsche Bank vill banta inom räntehandel

Deutsche Bank överväger att minska personalstyrkan med 10 procent inom räntehandel..

Realtid - 15 timmar sedan

Småsparare i uppror efter Nasdaqs avlistningshot

Nasdaqs besked om att Gaming Corps riskerar att kastas ut från First North får bolagets småägare att ilskna till. "En avnotering av skulle för oss innebära att ni legitimerar de olagliga och oetiska handlingar som förekommit mot oss oskyldiga aktieägare", skriver ägargruppen i ett brev till Nasdaq..

Realtid - 21 timmar sedan

Lars-Johan Jarnheimer ny ordförande för Telia

Morgonsvepet: Stora förändringar i ledningen för Telia, ljusare kring brexit och tufft för robotrådgivarna..

Realtid - 15 timmar sedan

Burenstam & Partners förstärker i Stockholm

Ola Arvidsson blir ny teamchef hos kapitalförvaltaren Burenstam & Partners med uppgift att få företaget att växa inom Financial Life Management,..

Realtid - 15 timmar sedan

Tyskland kan vara i lågkonjunktur

Bundesbank, den tyska centralbanken, flaggar för svagare konjunktur. Flera tecken talar för att lågkonjunkturen redan kan vara här..

Realtid - 16 timmar sedan

Efter 15 års dragkamp om flytträtten får det vara nog

När regeringens flytträttsförslag har fallit är det viktigt att finansutskottet väljer en väg som leder till en flytträtt för som blir effektiv – på riktigt.  Nordnets sparekonom Frida Bratt listar sina fem bästa tips inför torsdagens möte i i finansutskottet. .

Realtid - 18 timmar sedan

”Sverige ligger långt efter USA”

Dagens panel anser att vi befinner oss ungefär halvvägs in i en konsolidering av den svenska fondmarknaden. En påskyndande faktor är skandalerna kring Allra och Falcon Funds..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.