Sydöstran > Nyheter

Monday, 21 October, 17:45

Sydöstran - 10 okt 19 kl. 08:53

Uppgifter: Danmark kan införa gränskontrollerGränskontroller ska införas för personer som reser från Sverige till Danmark. Det är enligt medieuppgifter ett av flera förslag i det åtgärdspaket som den danska regeringen väntas presentera i dag..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sverige, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Danmarkkan , införa, gränskontroller
DI - 10 okt 19 kl. 07:26

Uppgifter: Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller ska införas för personer som reser från Sverige till Danmark..

SR - 04 jan 16 kl. 12:40

Danmark inför gränskontroller mot Tyskland

Danmark inför gränskontroller mot Tyskland, det beskedet gav den danske statsministern Lars Løkke Rasmussen på en presskonferens vid lunchtid i dag. Han tillägger att han känner sig tvingad att vidta denna åtgärd efter att Sverige vid midnatt infört id-kontroller..

SR - 04 dec 15 kl. 16:44

Så skulle Sverige påverkas om Danmark inför gränskontroller

Om Danmark inför gränskontroller vid sin gräns mot Tyskland, får man räkna med att flyktingströmmen mot Sverige tar andra vägar, säger Patrik Engström, chef för polisens nationella gränspolissektion..

Cornucopia - 10 okt 19 kl. 07:34

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Den danska regeringen inför gränskontroller mot Sverige på grund av skjutningar och bombattentat i Danmark utförda av svenskar.  Kontrollerna kommer starta i november och beröra samtliga överfarter flera gånger i veckan. Det rapporterar den danska tidningen Politiken.

Blekinge Läns tidning - 10 okt 19 kl. 09:50

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller införs för personer som reser från Sverige till Danmark. Det är en av 16 punkter i ett nytt åtgärdspaket från den danska regeringen som handlar om ökad övervakning, förstärkta möjligheter för polisen att utreda och en förstärkt insats mot explosiva varor. Inrikesminister Mikael Damberg välkomnar att Danmark vidtar åtgärder mot kriminaliteten..

UNT - 10 okt 19 kl. 09:16

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller införs för personer som reser från Sverige till Danmark..

SmålandsPosten - 10 okt 19 kl. 09:21

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller införs för personer som reser från Sverige till Danmark. Det är en av flera punkter i ett nytt åtgärdspaket från den danska regeringen..

Världen Idag - 11 okt 19 kl. 15:38

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller införs för personer som reser från Sverige till Danmark. Det är en av flera punkter i ett nytt åtgärdspaket från den danska regeringen. Den svenska regeringen välkomnar beskedet..

GöteborgsPosten - 04 jan 16 kl. 01:02

Danmark inför gränskontroller

Vid midnatt infördes id-kontroller på resor från Danmark till Sverige. Tolv timmar senare införde Danmark tillfällig gränskontroll mot Tyskland..

DN - 04 jan 16 kl. 12:32

Danmark inför gränskontroller


Vid midnatt infördes id-kontroller på resor från Danmark till Sverige. Tolv timmar senare införde Danmark tillfällig gränskontroll mot Tyskland..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Fortsatt stora underskott

– Vi har kommit till rätta med en del av gamla problemen, men det har tillkommit nya, säger Socialnämndens ordförande Peter Johansson, S. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ledare: Pinsamt av Ebba Busch Thor

KD-ledaren Ebba Busch Thor har satt på sig ett rosa band på kavajslaget för att stödja kvinnor som drabbas av bröstcancer. Det är sympatiskt av henne. Problemet för KD-ledaren är att organisationen Bröstcancerförbundet är arg på henne..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Coldplay skickar brev – avslöjar nytt album

Sydöstran - 45 minuter sedan

”Inga åtgärder planerade i dagsläget”

HIF Karlskrona är fast i botten och ligger efter helgens förlust på nedflyttningsplats när sex omgångar har spelats av handbollsallsvenskan. – Vi måste vara realistiska och nu blir det nog svårt att styra skutan till en topp fyra-plats på egen hand, säger sportchefen Tobias Karlsson..

Sydöstran - 1 timme sedan

Baylan om Telia: "Har varit oense"

Det förtida utbytet av Telias styrelseordförande är en fråga som näringsminister Ibrahim Baylan (S) helt och hållet överlåter åt valberedningen att förklara. Men han gör ingen hemlighet av oenigheten om Telias planer på att köpa Bonnier Broadcast, där TV4 ingår..

Sydöstran - 1 timme sedan

Mr Hemköp med 44 år i samma butik: ”Jag är ganska bra på mitt jobb”

Här är mannen som många Karlskronabor säkert känner igen och har handlat hos genom åren. Stig Andersson, 62, på Hemköp i Karlskrona började som praktikant på dåvarande Epa 1975. Men det är säkert också väldigt många som undrar vem som döljer sig bakom det glada leendet.

Sydöstran - 1 timme sedan

Elfel orsakade brand i flerfamiljshus

Ett elfel tros ligga bakom branden i ett flerfamiljshus i Kallinge..

Sydöstran - 1 timme sedan

Även den som väljer blir en företrädare

Det partiet överraskar inte. Så får det heta Sölvesborg och kultur och integration. Eller klimat.

Sydöstran - 1 timme sedan

Beslagtog stöldgods för uppåt 300 000 kronor

”En fantastisk känsla”. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.