Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 21 October, 16:48

Dagensanalys.se - 10 okt 19 kl. 09:39

Tips: Så här aktiverar du mörkt läge på InstagramOm du vill göra Instagram lite mer trendig ska du slå på mörkt läge. Att ha just ett mörkt läge är en stor trend bland världens appar. För att kunna slå på mörkt läge med du ha senaste versionen av Instagram. Mörkt läge på en iPhone: Gå in på inställningar – sedan visning och därefter ljusstyrka och sen aktivera mörkt läge. Mörkt läge på en Android: Gå in på inställningar – gå till Skärm – följt av Avancerat – aktivera [. ] Inlägget Tips: Så här aktiverar du mörkt läge på Instagram dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Instagram, Iphone, Android, Skärm, Avancerat, Tips, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tips, här , aktiverardu , mörkt, läge, Instagram
Dagensanalys.se - 09 jun 17 kl. 11:30

6 tips hur undviker du digital stress

Digitala medier och kanaler är en stressfaktor då vi alltid är uppkopplad och tillgängliga. Mail från jobbet messenger och alla sociala medier kallar på din uppmärksamhet dygnet runt och kan skapa stress och ohälsa om du inte sätter gränser.  För att undvika stress och utbrändhet, se till att skapa rutiner så att du inte alltid är tillgänglig och ägnar merparten av det vakna dygnet i digitala medier.

YLE - 10 nov 15 kl. 10:25

Förbundspennan: Ett coachande förhållningssätt inom idrotten?

Den senaste tiden har det varit mycket diskussion om att ungdomar lämnar idrotten. Jag läste någonstans att ungefär 80 procent av ungdomarna i åldern 13–15 år deltar i någon idrottsförening, medan endast färre än hälften är kvar vid 20 års ålder. Att hitta en enda lösning på detta problem är svårt om inte omöjligt, men med olika insatser kan den negativa spiralen brytas.

Skånskan - 23 aug 19 kl. 05:00

Läsning ska minska stressen

HÖÖR Läsning är ett utmärkt sätt att varva ner.
Med den tesen som utgångspunkt har beteendevetaren Isa Löfvendahl och bibliotekarien Karin Eggert Kraft utvecklat ett koncept som de kallar Läsretreat och som de ska få tiotalet deltagare att prova på Villa Ekliden i Höör söndag 27 oktober.Bokcirklar finns det gott om, även inom studieförbunden numera.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Hur Ejendals expanderar globalt med CRM

Barry van der Hoven är säljchef (Chief Commercial Officer – CCO) på Ejendals, ett svenskt företag som i generationer har specialiserat sig på att utveckla, tillverka och marknadsföra högkvalitativa produkter som skyddar händer och fötter. Några av företagets kända varumärken är Tegera, Jalas och Graninge. När Barry kom till Ejendals och huvudkontoret i Leksand 2018 var det med uppgiften att uppgradera verksamheten och förbereda för en global expansion.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

AWS testar nya vägar för sitt pop-up loft i Stockholm

Nyligen avslutades den andra omgången pop-up loft som AWS genomfört i Stockholm, och Eric Morales på AWS berättar att de testat lite nya grepp för att se vad den Svenska och Nordiska marknaden behöver. Förra året var första gången som AWS öppnade ett tillfälligt loft i Stockholm, en plats dit kunder, partners och mer eller mindre vem som helst kan komma för att lära sig mer om AWS, få hjälp med problem, eller träffa partners och skapa nya samarbeten. Förra […] Inlägget AWS testar nya vägar för sitt pop-up loft i Stockholm dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

HubSpot lanserar gratis funktionalitet för LinkedIn

Marknadsföringsplattformen HubSpot meddelar att användare nu kostnadsfritt kan skapa formulär för LinkedIn-annonser, LinkedIn lead gen ad forms, via Hubspots annonseringsverktyg. Tillkännagivandet kommer kort efter att de nya annonseringsfunktionerna för det kostnadsfria HubSpot CRM-verktyget lanserades i juli 2019. Med LinkedIn Lead Gen Forms, kan marknadsförare samla in kvalificerade leads från sina annonser med hjälp av förifyllda formulär, vilka de nu kan hantera direkt via HubSpot-plattformen.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Wellstreet öppnar loft för finans-startups norr om Stockholm

I torsdags avslöjade investment-bolaget Wellstreet att de tillsammans med AWS öppnar ett fintech-loft för start-ups inom finanstekniksektorn i Häggvik norr om Stockholm. Jag får en pratstund med Mikael Wintzell, grundare och VD för Wellstreet om vad deras fokusområden är och vad den nya loftet syftar till. Mikael vill först försöka förändra den bild som många har av Wellstreet, de är inte ett rent riskkapitalbolag, menar han, utan en innovationsgrupp som vill stimulera innovation och utveckling.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Podcast – Intervju med Stefan Spendrup, VP of Sales Nordics på SOTI

Under SOTI Sync passade jag på att prata med Stefan Spendrup, VP of Sales Northern and Western Europe på SOTI om hur de ser på den Nordiska marknaden och vad det nya kontoret i Göteborg innebär för kunder, partners och för SOTI själva. Inlägget Podcast – Intervju med Stefan Spendrup, VP of Sales Nordics på SOTI dök först upp på Dagensanalys.se..

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

SOTI vill hjälpa företag att accelerera sin digitala transformation

Nyligen bjöd mobilitietsföretaget SOTI in till sin årliga konferens SYNC, som i år gick av stapeln på SOTIs hemmaplan Toronto i Kanada. Under tre dagar tog 600 personer del av nyheter, träffade partners och deltog i utbildningar kring hur man på bästa sätt kan dra nytta av deras lösningar. Jag fick möjlighet att prata lite med företagets grundare och VD Carl Rodrigues om vad som ligger bakom utvecklingen, och hur konkurrenssituationen ser ut.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Här är de dyraste sökorden på Google

Enligt en kartläggning av Semrush och Topdog är sökordet ”Bitmex” det dyraste som du kan köpa av Google. Det kostar hela 1.991 kronor per klick för att annonsera med just det sökordet.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Disney+ bjuder på en tre timmar lång trailer

Ja, du läste rätt! För att skryta om alla titlar som kommer till Disney+ har Kalle & hans vänner gjort en 3 timmar lång trailer. Inlägget Disney+ bjuder på en tre timmar lång trailer dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

HuffPost ska säljas

Stjärnan inom nyheter på nätet har börjat slockna. Nu ska The Huffington Post säljas till högstbjudande. Ägarna Verizon Media Group har börjat se sig om efter köpare av HuffPost.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Meddelandeappen Kik köps upp

Meddelandeappen Kik som länge levt nära ruinens brant har köpts upp och kan nu andas ut, en stund. Det är MediaLab som köpt Kik Messenger. “Kik is one of those amazing places that brings us back to those early aspirations.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.