BT > Nyheter

Sunday, 20 October, 11:45

BT - 10 okt 19 kl. 09:30

Felix jobbar för att folk ska må braOm Ulricehamns nya folkhälsostrateg har en och annan sticka i fingrarna är det för att hen täljer dalahästar. Annars brinner 26-åringen för delaktighet och att alla ska ha rätt till en god hälsa..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ulricehamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Felix, jobbarför att , folkska , , bra
YLE - 05 aug 17 kl. 12:02

Felix de Bona stortrivs i EIF - dementerar transferrykten

Ekenäs IF:s målkung i division 1 dementerar ryktena om att han skulle vara i färd med att byta klubb. Ingen klubb har kontaktat mig, säger Felix de Bona. - Det här är min första säsong i Finland, så jag vet inte riktigt hur det går till då man byter klubb.

Supermiljöbloggen - 18 dec 14 kl. 18:48

Felix Herngren om Arktis, politiker som slår varandra i huvudet och miljövänligt kol

Komikern Felix Herngren har gått från Papi Raul till solsidan – för att nu göra kortfilmer om Arktis och klimatet. Men humor och miljö är inte lätt. ”Humor måste innehålla lite motstånd och punkighet, men miljöfrågan är så präktig” säger Felix.

Supermiljöbloggen - 18 dec 14 kl. 18:48

Felix Herngren om Arktis, politiker som slår varandra i huvudet och jordens undergång

Komikern Felix Herngren har gått från Papi Raul till solsidan – för att nu göra kortfilmer om Arktis och klimatet. Men humor och miljö är inte lätt. ”Humor måste innehålla lite motstånd och punkighet, men miljöfrågan är så präktig” säger Felix.

Skånskan - 03 mar 18 kl. 10:00

Felix Sandman mot Mimi Werner

- Hon har en sån himla glädje och närvaro på scen, säger Felix Sandman om Mimi Werner.
- Han står för ärlighet och hjärta, säger Mimi Werner om Felix. ERWP.

YLE - 22 maj 16 kl. 15:41

Byggföretag vill satsa - hittar inte kunnigt folk

Byggföretag i Västnyland har svårt att hitta utbildat folk. Hangö elektriska söker med ljus och lykta efter folk att anställa, men kan inte utveckla verksamheten eftersom det inte går att få tag på tillräckligt med arbetstagare. VN Bygg får inte heller tag på byggarbetare på grund av olika krav som ställs på branschen.

YLE - 31 mar 14 kl. 10:13

På framtidens arbetsplats jobbar du när du vill

Att känna en större frihet i sitt arbete och att kunna arbeta då man vill kommer att bli viktigare på framtidens arbetsplatser. Det tror futuristen Niko Herlin som på måndagen föreläste i Vasa på seminariet ”Framgångsrika välmående arbetsplatser”. Herlin hjälper företag att förbereda sig för framtiden.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Felix lanserar ketchup utan tomat

  Bara dagar efter Systemsbolagets alkoholfria snaps erbjuder Felix ett alternativ för dem som inte vill ha tomat i kosten.

Trots att marknadsandelen bara spås bli 0,01 procent väljer alltså Felix att lansera den tomatfria ketchupen. 
- Folk har fått nog av sådana som äter sina köttbullar och pasta utan något till.

Skånskan - 13 okt 16 kl. 06:00

Michelinkockar återtar barnmaten till Felix-fabriken

ESLÖV Nu tillagas det barnmat igen vid Orkla Foods produktionsanläggning i Eslöv. Det handlar om ett samarbete mellan matjätten och danska entreprenören Silvia Wulff, som saknade ett ekologiskt barnmatsalternativ när hon själv fick barn. Hon vände sig till två stjärnkockar i hemlandet och plockade fram egna varumärket Lovemade, som nu är den enda svenskproducerade barnmaten.

Nyheter 24 - 19 sep 13 kl. 14:50

"Det gäller att inte trycka ner sina åsikter i halsen på folk"Om ErikOm likheten mellan att undervisa och att stå på scenenOm att jobba med radio eller tv

STOCKHOLM. Han är musiker, doktorand och småbarnsförälder. Och komiker, såklart.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Man får vara kurator till folk som är på väg hem från krogen"Nattjobb

STOCKHOLM. Folktomma gator, ingen trafik och månens sken i backspegeln. Att köra igenom Stockholm sent på kvällen måste vara det bästa med natten.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Fortsatt inställda operationer även på måndag

Bristen på sjukhusmaterial och leveransstrulet fortsätter – planerade operationer är inställda för patienter på flera sjukhus i början av nästa vecka. Materialbristen har nu orsakat problem i en och en halv vecka..

BT - 30 minuter sedan

”Superlördag” gav ny Brexitbaksmälla

Det brittiska parlamentet valde att inte låta sig köras över. Boris Johnson tvingades skriva till EU och be om förlängning tid för att genomföra Brexit; ett brev han vägrade att skriva under. Inte undra på att de brittiska väljarna håller på att tappa tålamodet med politikerna..

BT - 30 minuter sedan

Möten – tidstjuven som förökar sig

Många suckar över arbetsdagar som hackas sönder utan att något vettigt blir gjort. Ineffektiva möten är stressframkallande tidstjuvar, men risken är att de bara blir fler..

BT - 1 timme sedan

Braskande brexitrubriker: Dårar och förnedring

Premiärminister Boris Johnson – en hjälte som kämpar mot dårar, eller en loser? Brittiska tidningar ger, minst sagt, skilda beskrivningar av gårdagens stora brexitdrabbning i parlamentet..

BT - 1 timme sedan

”De har ett meningsfullt arbete samtidigt som de gör stor nytta.”

Bosgårdsgruppen är en av av kommunens ungefär 20 grupper för daglig verksamhet inom LSS. Fem dagar i veckan är de på plats på ridanläggningen i Örby för att mocka, ge foder, bära vatten och hålla ordning. – De behövs verkligen och gör stor nytta, säger Helene Svensson, stödassistent i Bosgårdsgruppen..

BT - 1 timme sedan

Säkerhetschefen: ”Sök upp lärare eller föräldrar”

Hot, våld och trakasserier i landets butiker ökar enligt branschorganisationen Svensk handel. Nu kan butiker få utökade befogenheter att neka stökiga personer tillträde. – Vi har slagits för det här sedan 1996 och ser positivt på det förslag som nu ligger i riksdagen, säger Per Geijer, säkerhetschef på Svensk handel.

BT - 1 timme sedan

Att utlysa "klimatnödläge" – verktyg eller slagträ?

Runt hundra städer har utlyst ett så kallat klimatnödläge. Syftet är att erkänna allvaret i klimatförändringen och att agera därefter. Men vad innebär egentligen ett klimatnödläge – och är det mer än bara signalpolitik?.

BT - 2 timmar sedan

SJUHÄRAD: Skarpt inbrott i centrumbutik – dörr uppbruten

En optikerbutik i Ulricehamn centrum har på söndagsmorgonen utsatts för ett skarpt inbrott..

BT - 2 timmar sedan

Glödhet höst gör Coleman till OS-utmanare

Simprofilen Michelle Coleman har en halv miljon anledningar till att glädjas över en glödhet höst. Dessutom har hon klivit upp som en potentiell OS-medaljkandidat i en för henne ny huvudgren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.