SVT > Inrikes

Saturday, 19 October, 00:08

SVT - 10 okt 19 kl. 09:15

Hit kan du vända dig om du har spelberoendeHar du eller någon du känner problem med spelande? Hit kan du vända dig med frågor och stöd..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hitkan du , vändadig om du har , spelberoende
Barometern - 08 nov 13 kl. 07:43

Alla är välkomna hit

”Nyanlända invandrare ska känna sig välkomna och kunna räkna med att man i Kalmar län ges samma möjligheter som inrikes födda och att man i Kalmar län tillvaratar varje individs resurser och kompetens. Idag samlas Alliansföreträdare från hela Kalmar län i Blomstermålas Folkets hus. Med det regionala programmet ”Integrationsstrategi för Kalmar län” som utgångspunkt ska vi tillsammans fördjupa oss och samtala om länets utmaningar samtidigt som vi kommer att ta del av kunskap från ministrar och sakkunniga i Sveriges regering.

Kristianstadsbladet - 24 dec 13 kl. 10:00

"Man är välkommen hit"

Foto: Annica Jönsson
Kristianstadsbladet slog sig ner för en pratstund om Hässleholms hundraårsjubileum som stad nu vid nyår, med de tre lokalhistoriskt intresserade Hässleholmsprofilerna Torsten Karlson, Olavi Olson och Leif Jaenson. Detta är första delen av en artikelserie i tre delar.
Stadens själ och invånarnas mentalitet.

SmålandsPosten - 15 nov 14 kl. 09:03

?De har kommit hit av fri vilja?

Tiggarna på Växjös gator måste få hjälp. Det menar Carin Högstedt i Vänsterpartiet.
– Det går inte att blunda längre.

Skånskan - 02 jun 16 kl. 13:19

Killehuset lockar med kultur i sommar förening. ”Folk kommer hit och småsnackar”

BARA Kulturkvällarna vid Killehuset i Bara uppskattas av många.
– Det har blivit precis som vi tänkt. Folk kommer hit och småsnackar istället för att sitta hemma i sina uterum, summerar Jerry Dahlström medan han har koll på våffeljärnet och korvarna på grillen.

YLE - 11 dec 14 kl. 15:53

"Att använda hjärtat är att visa hänsyn"

Julsånger, gymnastik och pepparkakor stod på schemat när närvårdarstuderande underhöll äldre vid boendet Carl & Carolina i Vasa. Om kampanjen Använd hjärtat Använd hjärtat är en kampanj för att föra samma yngre och äldre generationer. Kampanjen ordnas av Yle och Röda Korset och varar från den 22 november till jul.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 15 kl. 04:00

Ge alla nyanlända en jobbcheck som gör det lättare att anställa dem

Varje dag cyklar jag förbi Malmö Centralstation där det ständigt står människor som nyss klivit av tåget och sätter sin fot i Sverige för första gången. De allra flesta har lämnat hela sina liv bakom sig och bär allt de äger i händerna. Deras nya liv i Sverige börjar nu.

Sydsvenskan - 15 okt 15 kl. 04:00

Ge alla nyanlända en jobbcheck som gör det lättare att anställa dem

Varje dag cyklar jag förbi Malmö Centralstation där det ständigt står människor som nyss klivit av tåget och sätter sin fot i Sverige för första gången. De allra flesta har lämnat hela sina liv bakom sig och bär allt de äger i händerna. Deras nya liv i Sverige börjar nu.

BT - 02 apr 17 kl. 11:20

Hit kan anhöriga vända sig

Marks kommuns krisgrupp är i beredskap. Hit kan anhöriga vända sig..

Kristianstadsbladet - 24 sep 14 kl. 06:30

Extra satsning på nyanlända skolelever

Utökning av Slussen och en ny samordningstjänst för integrationsfrågor. Det är några av de åtgärder som föreslås efter Skolinspektionens kritik om brister i särskilt stöd.
Rätten till särskilt stöd och arbetet med nyanlända elever.

Kristianstadsbladet - 06 aug 14 kl. 11:52

De vände motgångarna till en hit

De kämpade på varsitt håll mot skivbolag som ratade dem. Men när Albin Johnsén och Mattias Andréasson slog sig ihop uppstod ljuv musik. "Din soldat" blev sommarens stora hit, och nu jobbar duon på ett album.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Hård SKL-kritik mot gymnasielagen

SKL, Sveriges kommuner och landsting, är kritiska till hur gymnasielagen fungerar. I Aktuellt debatterades frågan, där Miljöpartiets migrationspolitiske talesperson Rasmus Ling bemötte kritiken. – Det finns uppenbara problem, medger han..

SVT - 4 timmar sedan

Apotekstjänst förklaring: Fler beställningar än väntat

Nu förklarar Apotekstjänst varför regionerna inte fått sitt sjukvårdsmaterial. – Det kom in ungefär 30 procent fler beställningar första dagen än vi hade kunnat förutspå, säger Eric Aronson till Aftonbladet..

SVT - 6 timmar sedan

Moderaterna: Mindre pengar och smalare utbud i SVT och SR

Efter att mediepolitiken hade manglats på Moderaternas partistämma stod det klart att partiet vill se mindre pengar till Public Service samt ett smalare utbud..

SVT - 6 timmar sedan

Restaurangägaren efter klagomålen: ”Folk stöttar oss”

Flera riksmedier har rapporterat om hur kebabrestaurangen Midan i Hornsberg i Stockholm riskerat att vräkas efter klagomål om stök och oljud från en bostadsrättsförening i området. SVT:s ”Opinion live” sände direkt från den berörda restaurangen under torsdagen. – Det positiva är den uppslutning vi fått av folket här och på sociala medier, säger Sam Shaubaki..

SVT - 7 timmar sedan

Över 100 operationer inställda efter materialkaos

Materialbristen inom den svenska vården är omfattande. Över 100 operationer har hittills ställts in i de drabbade regionerna..

SVT - 7 timmar sedan

Moderaterna vill utreda sänkt straffålder

Moderaterna vill skärpa kampen mot brottsligheten med ökade befogenheter till polis och ordningsvakter. Partiet vill också utreda sänkt straffmyndighetsålder..

SVT - 12 timmar sedan

Krismöte i regionerna om materialbristen

De fem regionerna som drabbats av brist på sjukvårdsmaterial efter leverantörsbytet har hållit krismöte på fredagsmorgonen. I fyra av de fem regionerna råder fortfarande stabsläge..

SVT - 15 timmar sedan

SVT- profilen Camilla Kvartoft tilldelas nytt journalistpris

SVT:s Camilla Kvartoft tilldelas det nyinstiftade priset till minne av journalisten Åke Ortmark. Hon blir den första som får priset, efter den legendariske journalistens bortgång förra året..

SVT - 15 timmar sedan

SKL: Gymnasielagen har kortslutit sig själv

Tusentals ensamkommande som fått uppehållstillstånd enligt gymnasielagen ansöker nu om förlängning. Samtidigt kommer ett nödrop från kommunerna om att situationen kring gymnasielagen blivit ohållbar. – Den här lagen har kortslutit sig själv, säger Anders Knape, ordförande på SKL..

SVT - Igår: 22:23

It-projektet skulle inte bli ”intrasslat” i juridiken – nu backar myndigheten

Arbetsförmedlingen backar nu på flera punkter efter kritiken mot den digitala mångmiljonsatsningen Jobtech. Hyresavtal har skrivits under av fel person, en chef har uttryckt sig på ett olämpligt sätt – och man tar helt avstånd från sin egen formulering om att Jobtech inte ska behöva bli ”intrasslat” i ”juridiska utmaningar”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.