Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 22 October, 13:37

Jönköpingsnytt - 10 okt 19 kl. 09:14

Långa köer i trafiken utanför JönköpingDet har bildats långa köer i morgontrafiken utanför Jönköping sedan en lastbil drabbats av haveri.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långa, köeri , trafikenutanför , Jönköping
Jmini.se - 21 aug 17 kl. 16:40

Trafikkaos på E4 – kilometerlånga köer genom Jönköping

Ett pågående asfalteringsarbete på E4 skapar just nu störningar i trafiken. Vid halv fem-tiden på måndagseftermiddagen sträckte sig köerna mellan Ryhov och Huskvarna i norrgående riktning. Tidigare under eftermiddagen inträffade en kökrock i höj.....

Magazin24 - 21 dec 12 kl. 09:03

Ta det lugnt i trafiken!

Polisen i Västmanland uppmanar alla förare som ska ut på vägarna under jul och nyår att köra lugnt och försiktigt för att minska olycksrisken. Varje år färdas tusentals människor på vägarna kring jul och nyår. De mest trafikerade vägarna i vårt län är enligt polisen E18 och riksväg 70 från Enköping via Sala och vidare norrut.

SN - 23 jan 17 kl. 05:00

"Cykelkörkort – högaktuellt i Nyköping"

Övergångsställe Beträffande väg nr 53 vid Harg så är det ej ett övergångsställe vilket det varit förut, många personer kanske inte insett det? I Nyköping är det klarlagt sen tidigare att cyklister saknar företräde för bilister vid övergångsställen, varken cyklister eller bilister verkar inte känna till detta faktum. Som vår trafikpolis i Nyköping tydligt klargjorde finns det inte några rättigheter utan bara skyldigheter när vi vistas i trafiken.

Expressen - 28 nov 17 kl. 09:14

Tre bilar i krock på E4 – långa köer i trafiken

Tre bilar har krockat på E4 i Jönköping.Långa köer har uppstått i morgontrafiken.– Trafiken dirigeras om i ett körfält, säger Tommy Fors, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping..

Magazin24 - 15 jan 13 kl. 15:00

Kaos i trafiken: 13 olyckor på E18

Snön ställde till det rejält i trafiken på tisdagen. Larmen om trafikolyckor har duggat tätt under dagen. Inte minst på E18 mellan Köping och Västerås har det varit kaotiskt.

DN - 26 jul 13 kl. 09:51

Trafiken på E4 i Jönköping rullar på nytt

De långa bilköerna på E4 genom Jönköping började framåt fredagskvällen lösas upp. Klockan 17.35 släpptes trafiken på igen utmed det avsnitt av motorvägen som stängdes tidigare på dagen för norrgående trafik, efter det att häftiga regn lett till översvämningar..

Alingsås tidning - 02 maj 19 kl. 05:30

Många behövs till fiktiv festival

Onsdag 15 maj är det dags för den fiktiva Potatisfestivalen, som ska ska ingå i filmen Min pappa Marianne, att gå av stapeln. Produktionen hoppas att Alingsåsarna ska gå man ur huse för att se till att fylla Stora torget och få till en härlig festivalstämning.
Filmandet av Min pappa Marianne har pågått i drygt en månad och nu närmar sig inspelningarna sin kulmen när det är dags för den något tidiga Potatisfestivalen.

Jönköpingsnytt - 01 feb 13 kl. 12:44

Fler bussturer mellan Jönköping - Huskvarna

Aldrig förr har så många valt att åka kollektivt i Jönköping. Nu storsatsar länstrafiken och satsar miljoner på att utöka trafiken på flera linjer. - Många tycker det tar för lång tid att resa mellan Jönköping och Huskvarna och det vill vi ändra på, säger Carl-Johan Sjöberg, trafikdirektör hos Jönköpings länstrafik..

Expressen - 05 nov 14 kl. 18:13

Långa bilköer efter krockkaos i Jönköping

På onsdagen uppstod långa köer efter ett krockkaos i centrala Jönköping. Flera olyckor längs E4 har ställt till stora problem i trafiken. – Det är inte avstängt helt men det är krypfart i båda riktningarna, säger Fredrik Granström, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping..

GT - 05 nov 14 kl. 18:13

Långa köer på E4 efter krockkaos i Jönköping

På onsdagen uppstod långa köer efter ett krockkaos i centrala Jönköping. Flera olyckor längs E4 har ställt till stora problem i trafiken. – Det är inte avstängt helt men det är krypfart i båda riktningarna, säger Fredrik Granström, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping..

Kristianstadsbladet - 19 jun 13 kl. 07:00

Ta det lugnt i trafiken

Arkivfoto: Peter Åklundh
En ilsket varvande motor, vansinnesomkörningar och en midsommar på sjukhuset. Eller ett avslappnat resande med pauser och en härlig midsommarfest. Valet är ditt.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Två HV-spelare uttagna till landslaget

Två HV-spelare fanns med i den J18-landslagstrupp som förbundskaptenen Magnus Hävelid presenterade under tisdagen.

.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

HV-produkten klar för SHL-rival

Det blev bara två matcher med HC Dalen för Nichlas Torp. Den HV71-fostrade backen har i stället skrivit på för SHL-nykomlingen IK Oskarshamn.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Polisen varnar för lösa hästar på väg

Polisen meddelar att det finns lösspringarna hästar på länsväg 195 vid Ekebäcken.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Trafikolycka i korsning

Flera fordon ska enligt ett larm till SOS Alarm vara inblandade i en olycka i korsningen Värnamovägen/Sagaholmsvägen i höjd med Råslätt.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Efter larmen – har förstört för 170 000

Skadegörelse i samband med konfirmationsläger har de senaste åren kostat Svenska kyrkan stora summor pengar. Det rapporterar JP.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Dubbla olyckor – buss körde in i trädgård

Det inträffade två trafikolyckor tidigt på tisdagsmorgonen.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Så länge stannar rekordvärmen i Jönköping

Molnigt och regnigt – men varmt. Den senaste veckan var den varmaste i mitten av oktober på 44 år.
– Temperaturen har varit över eller mycket över det normala, säger Henrik Reimer vid SMHI.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Profilerna jubilerar: "Innebandyn inte viktigast"

Det finns gott om innebandygäng. Men frågan är om många har hållit ut så länge som Festprissarnas Innebandyklubb, som precis har haft 40-årsjubileum.
.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Efter succén – anordnar ny bal

Alissar Rajha och Karoline Sturesson är i full gång med att planera Hållbarhetsbalen för andra året i rad.
– Syftet med den här balen är att inspirera, inte att konkurrera, säger Allisar Rajha till Jnytt.
.

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

TV-aktuella artisten till Jönköping

I vår ger sig ”Så mycket bättre”-aktuelle Miss Li ut på Sverigeturné, och premiären äger rum på Jönköpings konserthus den 13 februari.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.