Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 20 October, 10:28

Blekinge Läns tidning - 10 okt 19 kl. 09:09

Flygplan krockade med fågel - fick ställas i RonnebyEtt plan fick ställas i Ronneby i går kväll efter att det krockat med en fågel. Planet inspekterades av en tekniker från Stockholm och kan nu flyga igen. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Ronneby, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygplan, krockademed , fågelfick , ställasi , Ronneby
Barometern - 10 okt 19 kl. 09:24

Kollision: SAS-plan krockade med fågel

Ett plan fick ställas i Ronneby i går kväll efter att det krockat med en fågel. Planet inspekterades av en tekniker från Stockholm och kan nu flyga igen. .

BT - 04 sep 13 kl. 09:44

Obama i svenskt luftrum

USA:s president Barack Obamas flygplan Air Force One har nu flugit in över Sveriges gräns i norra Värmland på väg mot Stockholm, enligt bilder på webbplatsen Flightradar 24. När Obama nu besöker Sverige hoppas statsminister Fredrik Reinfeldt hinna lyfta flera viktiga frågor. Den mest kontroversiella frågan rör, enligt Reinfeldt, frihandel.

BT - 22 nov 13 kl. 10:32

Inget åtal mot nallebombare

Förundersökningen efter att en svensk reklambyrå släppt nallebjörnar från ett flygplan i Vitryssland läggs ned. Aktionen retade upp landets ledning, som utvisade två svenska diplomater. Utredningen har handlat om brott mot utlänningslagen och brott mot luftfartsförordningen.

BT - 22 nov 13 kl. 12:00

Utredning om nallebjörnar läggs ned

Förundersökningen om misstänkt brott efter att en reklambyrå släppt nallebjörnar från ett flygplan i Vitryssland läggs ned, beslutar åklagaren Lars Hedvall. Utredningen har handlat om brott mot utlänningslagen och brott mot luftfartsförordningen. Reklambyrån hävdade i juli 2012 att de flugit från Litauen in över Vitryssland och släppt ned 800 nallebjörnar med budskap om mänskliga rättigheter.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 4 minuter sedan

Rånad blev slagen med glas

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Att utlysa "klimatnödläge" – verktyg eller slagträ?

Runt hundra städer har utlyst ett så kallat klimatnödläge. Syftet är att erkänna allvaret i klimatförändringen och att agera därefter. Men vad innebär egentligen ett klimatnödläge – och är det mer än bara signalpolitik?.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Näringsliv: Stort lager och kontor ska säljas för över 11 miljoner kronor

Lagret och kontorshotellet i Lyckeby ska säljas för över 11 miljoner kronor. Bland intressenterna finns lokala och externa företag..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Glödhet höst gör Coleman till OS-utmanare

Simprofilen Michelle Coleman har en halv miljon anledningar till att glädjas över en glödhet höst. Dessutom har hon klivit upp som en potentiell OS-medaljkandidat i en för henne ny huvudgren..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Föremål undersöks efter smäll vid bostad

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Döms för att ha fuskat på högskoleprovet

En kvinna i 20-årsåldern döms för att ha fuskat på högskoleprovet hösten 2017, rapporterar Västerbottens-Kuriren..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Skört läge för syriskt eldupphör

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Styckning oftast ett sätt att gömma kroppen

Mördare som styckar sina offer gör det oftast i syfte att lättare göra sig av med kroppen, visar den första kartläggningen av svenska styckmord på 30 år. 43 fall av styckning har skett i Sverige mellan 1991 och 2017, och Stockholms län är överrepresenterat som gärningsplats..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nya uppgifter kring terrormålet i Östersund

Den man som greps i Östersund i augusti misstänkt för stämpling till terroristbrott ska ha pressats att utföra ett dåd i Sverige, rapporterar i Sveriges Radio..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Han litade på sin doktor – och förlorade allt

Bob Wiggins satt skakandes i duschen, med kroppsvätskor rinnande överallt. Efter flera år hade hans läkare slutat skriva ut smärtstillande opioider – och egenföretagaren Wiggins visste inte vad han skulle ta sig till..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.