VA > Ekonomi

Sunday, 20 October, 11:53

VA - 10 okt 19 kl. 09:02

H&M investerar i second hand-tjänsten Sellpy och blir majoritetsägareH&M investerar åter i Sellpy och efter samtliga rundor kommer klädjätten att kontrollera 74 procent av bolaget. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Sellpy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M, investerari , second, hand-tjänsten, Sellpyoch blir , majoritetsägare
BT - 03 jan 18 kl. 12:03

Second hand-affären vattenfylld: ”Det är badläge”

På onsdagsmorgonen fick räddningstjänsten rycka ut till second hand-butiken Återbruks källare i Limmared. – Möblerna står i vatten, kläder flyter omkring. Det är badläge, säger Claes Blixt, verksamhetsansvarig..

Världen Idag - 02 feb 15 kl. 13:18

Second hand-butik i Filipstad eldhärjad

En brand utbröt vid 3-tiden natten mot måndag i Erikshjälpens second handbutik i Filipstad.Enligt Nya Wermlands Tidning var branden fullt utvecklad när räddningstjänsten kom till platsen och vid 09.30-tiden pågick fortfarande släckningsarbetet.

Jmini.se - 02 nov 15 kl. 11:06

Brand i second-hand-butik var något helt annat

Branden på Kungsängsvägen var i själva verket ingen brand alls utan endast rök och lukt då en äggkokare hade lämnats och det blivit en torrkokning, meddelar räddningstjänsten. Inga skadades då det enda farliga var rökutvecklingen från äggkokaren .....

Skånskan - 04 maj 16 kl. 17:36

Socialtjänsten ser allvarligt på störningar

Kävlinge Även personer som bor i socialtjänstens lägenheter kan bli vräkta om de stör sina grannar eller missköter sig på annat sätt.Det säger Liliana Pekalska, enhetschef på individ- och familjeomsorgs vuxenavdelning, angående Skånskans artikel om ”Peter” och hans familj som störs av en granne som bor i en lägenhet som socialtjänsten i Kävlinge hyr.
I onsdags berättade vi om ”Peter” och hans familj som hyr en lägenhet av det kommunala bostadsbolaget KKB i Kävlinge kommun.

Nyteknik - 17 jan 19 kl. 10:28

Snoop Dogg investerar i svenska betaltjänsten Klarna

Rapparen Snoop Dogg, som egentligen heter Calvin Broadus, blir minoritetsägare i det svenska betaltjänstföretaget Klarna, rapporterar Forbes..

Skånskan - 14 jun 18 kl. 14:00

Kommunen tar över färdtjänsten

Malmö Från och med 2019 så kommer Malmö stad att driva kommunens färdtjänst med specialfordon på egen hand, till skillnad från idag, beslutade kommunstyrelsen på onsdagen.Den som på grund av ett funktionshinder har svårt att på egen hand resa till till exempel jobbet eller skolan kan ta hjälp av färdtjänsten.
Idag reser omkring 1500 personer i Malmö med färdtjänstens specialfordon, transporter som har plats för brukarnas olika hjälpmedel, till exempel rullstol.

Realtid - 26 sep 14 kl. 16:34

Snoop, Nas och Jared Leto investerar i handelsplattform

Oscarvinnare och rap-stjärnor investerar i finanstjänsten Robinhood..

DI - 09 feb 16 kl. 06:00

King-grundare investerar i hund-app

Kings medgrundare och Sverigechef Lars Markgren och Marcus Wallén, tidigare studiochef på King, investerar 800 000 kronor i hund-appen Happytail. Bakom tjänsten står grundarna Maja Magnusson och Katharina Welin..

UNT - 13 maj 16 kl. 07:11

Apple investerar i kinesisk taxi

Den amerikanska IT-jätten Apple investerar motsvarande 8,2 miljarder kronor i den kinesiska taxitjänsten Didi Chuxing, som är Ubers största konkurrent i landet..

YA - 13 maj 16 kl. 07:11

Apple investerar i kinesisk taxi

Den amerikanska IT-jätten Apple investerar motsvarande 8,2 miljarder kronor i den kinesiska taxitjänsten Didi Chuxing, som är Ubers största konkurrent i landet. Apples vd Tim Cook säger i en intervju att han ser möjligheter till samarbete med Didi Chuxing framöver.(TT).

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:01

Snart kommer Airpod Pro

De nya Airpod Pro väntas dock kosta hela 260 dollar - 2.512 kronor.  .

VA - Igår: 15:08

Glöm VR och AR – nästa år måste du förbereda dig på Extended Reality

Världen befinner sig mitt i den fjärde industriella revolutionen och teknikutvecklingen går snabbare än någonsin. Futuristen Bernard Marr har spårat sju tekniker som han räknar med får störst påverkan 2020. .

VA - Igår: 15:08

Mensas högste ordförande om intelligens, framgångsfaktorer och hur smarta medarbetare ska ges tillräckligt spelrum

Nyvalda globala Mensabossen Björn Liljeqvist vet hur du upptäcker – och får ut mesta möjliga av dina mest intelligenta medarbetare. .

VA - Igår: 14:33

Vd:n för amerikanska private equity-jätten: Osannolikt med lågkonjunktur just nu

Stark arbetsmarknad, låga räntor och hälsosam konsumtion talar för att det inte uppstår en lågkonjunktur i USA i närtid. Lägre tillväxttakt är dock troligt,  enligt Stephen A. Schwarzman.

VA - Igår: 13:54

Skogsbolagets succérapport – här är sammanfattningen

Skogsbolaget Holmens resultat för det tredje kvartalet slog marknadens förväntningar, samtidigt som skogsinnehavet värderades upp rejält. .

VA - Igår: 13:41

Låsjättens vd: ”en tweet kan ändra på marknadsläget”

Assa Abloy är på god väg att komma tillbaka till målintervallet om en rörelsemarginal på mellan 16 och 17 procent, men världskonjunktur kan sätta käppar i hjulet. .

VA - Igår: 13:43

Ledarskap - vad är det? Här är psykologen som har svaret

Föreställ dig att du tittar in i ett fönster. På andra sidan fönstret sitter en arbetsgrupp med en chef och sju medarbetare som ska fatta olika beslut samt genomföra olika arbetsuppgifter. Exakt när bedömer du att ledarskap äger rum?

VA - Igår: 13:22

EU inför hämndtullar mot USA

USA:s tullar kommer att slå mot jordbruksprodukter, så som franskt vin, italiensk ost och skotsk whiskey. .

VA - Igår: 12:37

Göteborg drar i bromsen för elscootrar

Elscootrarnas framfart ska begränsas i Göteborg.  .

VA - Igår: 12:20

Sandvik: ”Det justerade rörelseresultatet förblev stabilt”

”Kundaktiviteten inom kort-cykliska affären försvagades betydligt, framförallt relaterat till fordon- och generell verkstadsindustri”, säger vd Björn Rosengren. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.