Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 23 October, 20:00

Kristianstadsbladet - 10 okt 19 kl. 08:39

Danmark kan införa gränskontrollerGränskontroller ska införas för personer som reser från Sverige till Danmark. Det är enligt medieuppgifter ett av flera förslag i det åtgärdspaket som den danska regeringen väntas presentera i dag..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmarkkan , införa, gränskontroller
SR - 04 jan 16 kl. 12:40

Danmark inför gränskontroller mot Tyskland

Danmark inför gränskontroller mot Tyskland, det beskedet gav den danske statsministern Lars Løkke Rasmussen på en presskonferens vid lunchtid i dag. Han tillägger att han känner sig tvingad att vidta denna åtgärd efter att Sverige vid midnatt infört id-kontroller..

SR - 04 dec 15 kl. 16:44

Så skulle Sverige påverkas om Danmark inför gränskontroller

Om Danmark inför gränskontroller vid sin gräns mot Tyskland, får man räkna med att flyktingströmmen mot Sverige tar andra vägar, säger Patrik Engström, chef för polisens nationella gränspolissektion..

Cornucopia - 10 okt 19 kl. 07:34

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Den danska regeringen inför gränskontroller mot Sverige på grund av skjutningar och bombattentat i Danmark utförda av svenskar.  Kontrollerna kommer starta i november och beröra samtliga överfarter flera gånger i veckan. Det rapporterar den danska tidningen Politiken.

Blekinge Läns tidning - 10 okt 19 kl. 09:50

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller införs för personer som reser från Sverige till Danmark. Det är en av 16 punkter i ett nytt åtgärdspaket från den danska regeringen som handlar om ökad övervakning, förstärkta möjligheter för polisen att utreda och en förstärkt insats mot explosiva varor. Inrikesminister Mikael Damberg välkomnar att Danmark vidtar åtgärder mot kriminaliteten..

DI - 10 okt 19 kl. 07:26

Uppgifter: Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller ska införas för personer som reser från Sverige till Danmark..

UNT - 10 okt 19 kl. 09:16

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller införs för personer som reser från Sverige till Danmark..

SmålandsPosten - 10 okt 19 kl. 09:21

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller införs för personer som reser från Sverige till Danmark. Det är en av flera punkter i ett nytt åtgärdspaket från den danska regeringen..

Världen Idag - 11 okt 19 kl. 15:38

Danmark inför gränskontroller mot Sverige

Gränskontroller införs för personer som reser från Sverige till Danmark. Det är en av flera punkter i ett nytt åtgärdspaket från den danska regeringen. Den svenska regeringen välkomnar beskedet..

GöteborgsPosten - 04 jan 16 kl. 01:02

Danmark inför gränskontroller

Vid midnatt infördes id-kontroller på resor från Danmark till Sverige. Tolv timmar senare införde Danmark tillfällig gränskontroll mot Tyskland..

DN - 04 jan 16 kl. 12:32

Danmark inför gränskontroller


Vid midnatt infördes id-kontroller på resor från Danmark till Sverige. Tolv timmar senare införde Danmark tillfällig gränskontroll mot Tyskland..

Blekinge Läns tidning - 04 jan 16 kl. 13:00

Danmark inför gränskontroller

Vid midnatt infördes id-kontroller på resor från Danmark till Sverige. Tolv timmar senare införde Danmark tillfällig gränskontroll mot Tyskland..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Olycka med två fordon på E22

En olycka med två personbilar har inträffat på E22..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Fejden på Trolle Ljungby fortsätter

Fejden på Trolle Ljungby fortsätter. Inför fideikommissnämndens möte på fredag har de omstridda jakträttsavtalen skrivits om för att vara ”marknadsmässiga”. Godsets jägare får betala mer..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Bostad: Byggandet ökar i Kristianstad – ”Ett bra draglok”

Nordöstra Skåne går mot trenden. Här beräknas byggandet öka med två procentenheter till 2020. ”Har knäckt koden för tillväxt”, säger Anders Fredriksson på Svenska byggindustrier.

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Stort intresse för korsvirkesvillan mitt på stranden – ”Ett spektakulärt hus”

Bland sanddynor och barrträd, mitt i naturreservatet, ligger den speciella korsvirkesvillan. Arkitekten bakom huset var Rolf Thies, som gick bort i somras. Nu säljs hans hem i Furuboda.

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

SD vill lägga ner öppna förskolor

SD vill att omsorgen får mer pengar. Satsningen ska bland annat finansieras genom att modersmålsträning i förskolan slopas och de öppna förskolorna på Österäng, Gamlegården och Charlottesborg läggs ner..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Fråga Lund-läkare släpper låt om Vinslöv

På torsdag, 24 oktober, föreläser läkaren Henrik Widegren, från SVT:s ”Fråga Lund”, om Medicinens sjuka historia på Högskolan Kristianstad. Dessutom har han just släppt en ny låt, ”Vårdcentralen i Vinslöv”..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Socialdemokraterna föreslår en skattehöjning

Socialdemokraterna i Kristianstad föreslår i sitt budgetförslag en skattehöjning på 40 öre. Partiet vill också begränsa vinstuttaget från de kommunala bolagen – och helt stoppa det från ABK..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Månsson (L): ”Inte ansvarsfullt att föreslå skattehöjning”

Pierre Månsson (L) är kritisk till S förslag om att höja kommunalskatten. – Det är inte ansvarstagande, säger han..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Politiker om zonerna: Ett rättvist system

Är prishöjningen rimlig? Tror ni att dessa ökningar leder till att fler tar bilen? Det är några frågor politikerna i kollektivtrafiknämnden (KTN) fått efter avslöjandena om hur den nya zonindelningen slår mot vissa orter.

Kristianstadsbladet - Igår: 19:28

Clowner spred hopp och glädje på Gamlegården

Clowner utan gränser är på Sverigeturné i med ambitionen att sprida hopp och styrka. På tisdagen fick barnen på Gamlegården både se en föreställning och delta i en workshop..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.