Skånskan > Opinion

Wednesday, 23 October, 09:23

Skånskan - 10 okt 19 kl. 08:36

Oväntade synen överraskade i EslövESLÖV Under onsdagen steg temperaturen i Eslöv när statsminister Stefan Löfven (S) gästade stan tillsammans med socialminister Lena Hallengren (S).
Många Eslövsbor överraskades av att regeringstopparna plöstligt kom knatande på stadens gator.– Aldrig i livet!
Orden kommer från 63-årige Eslövsbon Curt Bengtsson.
Det han så bestämt säger nej till är att sitta kvar där han sitter för att möjligen få en skymt av statsminister Stefan Löfven.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslöv, ESLÖV Under, Stefan Löfven, Lena Hallengren, Eslövsbor, Orden, Eslövsbon Curt Bengtsson, Pucko, Anderssons, Eslövsbesök, Föreningstorget, Säpo, Volvo, Curt Bengtsson, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, SD, Eslövsborna, Löfven, Palme, Palmes, Kärråkra, Abdul Hamid Njazi, Carl Engström, Sverige, Hamid Njazi, Afghanistan, Man, Johan Andersson, Löfvens, Eva Hallberg, Marie Carlberg, Andersson, Stora, Säpos, LO, Coopbyggnaden, Väster, Hallengren, Stefan, Brunnander, Eslövsbesöket, Medborgarhuset, Svensson, Skåne, Ralph Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväntade, synen, överraskadei , Eslöv
Expressen - 03 jun 14 kl. 19:40

Oväntade synen på E22: "Är det sjukaste"

Under morgonen möttes en anonym bilförare av den här synen på sin till synes odramatiska färd på E22 mellan Sölvesborg och Bromölla. En äldre man, 89 år gammal, hade letat sig in i fel körfält och körde mot trafiken. – Detta är det sjukaste jag har varit med om, säger Kvällspostens vittne..

Aftonbladet - 06 dec 15 kl. 21:46

Oväntade synen 95 mil hemifrån

”Av någon anledning sitter de här och ölar...”.

BT - 04 apr 16 kl. 13:44

Oväntade synen – äventyrlig s(j)äl på vift mitt i centrum

En sådan historia har du säl(l)an hört. Polisen i Gävle fick under fredagen rycka ut akut – för att ta hand om en förirrad sälkut..

BT - 06 mar 18 kl. 20:59

TV: Oväntade synen i skidspåret

En ovanlig syn mötte Leif Söderberg när han drog upp nya skidspår på Navåsen i Björketorp. Ett rejält groddjur..

Skånskan - 19 mar 19 kl. 05:00

Tv-team och vinst överraskade

ESLÖV Hon hade lurats att tro att hon skulle passa barnbarnen.
I stället överraskades Ingrid Pettersson av ett tv-team från Postkodsmiljonären som meddelade att hon kammat hem en dubbelvinst.En lite ovanlig syn väntade den Eslövsbo i området Hällan som mot förmodan trotsade ruskvädret på måndagseftermiddagen.

Skånskan - 11 okt 18 kl. 05:00

Eslöv tappar i företagsrankning

ESLÖV Företagsklimatet i Eslöv har försämrats enligt en årlig rankning. I år har Eslöv halkat ned 17 placeringar.Kommunens näringslivschef, Lars Persson, är slokörad efter att Svenskt Näringsliv presenterat sin årliga rankning av företagsklimatet i de svenska kommunerna.

Skånskan - 05 maj 19 kl. 23:09

Eslövstjej skrällde i USM

BORDTENNIS Nomin Baasan från Eslövs AI övertygade och överraskade stort i det ungdoms-SM i bordtennis som avgjordes den gångna helgen uppe i Skövde. Nomin tog guld i F15-klassen i både singel och dubbel.
USM-guld blev det även för skånska skrällparet i herrjuniorernas dubbelklass, Jakob Peterson och Diego Orantes Alvarez, Rekord respektive Arlöv.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 13:44

Algblomning siktad vid Eslövs officiella badplats

SJÖHOLMEN Även vid Eslövs kommuns officiella badplats i Sjöholmen vid Ringsjön syns nu tecken på algblomning.Boende vid Ringsjön har rapporterat om algblomning, som är när växtplankton uppstår i riklig mängd och ger ett gröngrumligt vatten.
En del av algarterna är giftiga och försiktighet med badandet för framförallt barn och husdjur kan vara befogat, säger man på Eslövs kommun.

Skånskan - 17 mar 16 kl. 06:00

Eslövs politiker vill ha fler löften från polisen

ESLÖV Eslövs ledande politiker är inte helt nöjda med innehållet i de så kallade medborgarlöften som polisen nu presenterat.
– Vi hade förväntat oss lite mer, säger kommunalrådet Johan Andersson (M).Medborgarlöften är något nytt i polisens nya organisation som träder i kraft i april.

Skånskan - 07 jun 16 kl. 11:11

Man rånad i Eslöv

Eslöv En man väntade på tåget vid 04.30 i fredags. Han bestämde sig för att gå en promenad medan han väntade.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Seriekrock på väg 103 vid Lomma

Lomma En trafikolycka där flera fordon är inblandade har inträffat på onsdagsmorgonen.Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen för kontroll. Det är inledningsvis okänt om någon är skadad i samband med kollisionen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lunchen dyrare för pensionärer

lund Lunchen kan blir dyrare för pensionärerna på vård- och omsorgsförvaltningens restauranger.
Förvaltningen räknar med att tjäna 780 000 kronor om året på höjningen.Anledningen till att förvaltningen föreslår vård- och omsorgsnämnden att höja lunchpriserna är att deras budget minskas med 78 miljoner kronor från 2020.

Skånskan - 4 timmar sedan

Rivning kan ge plats åt ny gymnasieskola

MALMÖ Universitetsholmens nuvarande skollokaler kan komma att rivas och i stället ge plats åt en nybyggd gymnasieskola i Malmö. Den nya skolan ska ha plats för 1 200 elever, enligt ett förslag som ska diskuteras i berörd nämnd på fredag.Om allt går enligt planerna kan den nya skolan stå klar till höstterminen 2023.

Skånskan - 4 timmar sedan

Påsarna påverkar planeten

HÄSSLEHOLM Regeringen har lagt fram ett förslag om ökad beskattning på platspåsar.
För handlare i Hässleholm finns redan flera miljövänliga alternativ till engångskassarna i plast.Den ökade skatten på plastpåsar ska enligt regeringen bidra till att Sverige uppnår EU:s mål om 40 plastpåsar per person år 2025.

Skånskan - 4 timmar sedan

”Jäkligt kul att bo på landsbygden”

Vill man ha action är det på landsbygden man ska leta. Det tycker i alla fall dokumentärfilmaren Rebecka Rasmusson.
– Det är där man hittar mest fantastiska karaktärer att skildra, säger hon.

Skånskan - 15 timmar sedan

Ny ägare tar över hus i Röstånga

Röstånga Björn Ingemar Johansson, 49 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Hagagatan 21 i Röstånga. Tidigare ägare var Sven-Erik Johansson. Ägarskiftet blev klart i augusti 2019.

Skånskan - 17 timmar sedan

Försökte köra från polisen

STAFFANSTORP I hög fart körde den narkotikapåverkade föraren om en polisbil på motorvägen.
När poliserna slog på blåljus och signalerade åt honom att stanna fick han panik och tryckte gasen i botten.Nu döms den 21-årige föraren för bland annat grov vårdslöshet i trafik.

Skånskan - 17 timmar sedan

79 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt

Hörby Nu är det klart vem som köpt huset på Killhult 6145 i Hörby av Stig Göran och Marta Christin Nilsson. Nya ägare är Anna Margaretha Linnéa Nilsson, 42, och Daniel Petrus Mattias Johansson, 43. Priset blev 675 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2019.

Skånskan - 17 timmar sedan

Störningskänsligt

Myndigheten för samhällsberedskap, MSB, och Socialstyrelsen varnar för att Sveriges kris- och katastrofberedskap inte är tillräckligt god. Materielbristen i Mellansverige visar på ett alltför störningskänsligt system.
Det är illa nog att patienter som väntat länge fått sina operationer inställda.

Skånskan - 17 timmar sedan

Ingen kompensation

Klimatkompensation genom att plantera träd är omdiskuterat ur både positivt och negativt perspektiv. Att återplantera träd är en bra koldioxidsänka: men hur väl fungerar de existerande trädbaserade projekten som klimatkompensation?
Enligt en undersökning av Dagens Nyheter skövlas skog som ska ingå i klimatkompensationsprogram för tidigt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.