Barometern > Nyheter

Tuesday, 22 October, 21:47

Barometern - 10 okt 19 kl. 08:07

Barometern-OT startar näringslivskvällarIntresset för det lokala näringslivet är stort. Barometern-OT vill därför erbjuda sina trogna prenumeranter mer fördjupning kring företag och aktuella ämnen genom att bjuda in till näringslivskvällar där läsare och lokala företag får chansen att mötas..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
OT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barometern-OT, startar, näringslivskvällar
Barometern - 09 okt 19 kl. 15:04

Barometern-OT startar näringslivskvällar

Intresset för det lokala näringslivet är stort. Barometern-OT vill därför erbjuda sina trogna prenumeranter mer fördjupning kring företag och aktuella ämnen genom att bjuda in till näringslivskvällar där läsare och lokala företag får chansen att mötas..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Upp till bevis för Zuckerberg och libran

På onsdagen är det upp till bevis för Facebooks vd Mark Zuckerberg. Inför representanthusets finansutskott ska han övertyga politikerna om den digitala valutan libra. Ett uppdrag som blivit betydligt svårare efter senaste tidens motgångar..

Barometern - 15 minuter sedan

Luleås derbyhjälte: Robin Kovacs

Luleå kom tillbaka och vann ett högdramatiskt norrderby mot Skellefteå med 3–2. Petter Emanuelsson stod för två powerplaymål men Robin Kovacs blev stor matchhjälte när han sköt det avgörande målet 13 minuter in i den tredje perioden..

Barometern - 45 minuter sedan

Leverkusen utan poäng – Morata avgjorde

Barometern - 45 minuter sedan

Kryss gav två förlorare på Gamla Ullevi

Barometern - 1 timme sedan

Tt-flash: johnsons tidsplan fÄlld

Det brittiska underhuset säger nej till regeringens tidsplan för att driva igenom en brexitlag till den 31 oktober..

Barometern - 1 timme sedan

Bilder: De prisades på skördefestens egen gala

På tisdagskvällen var det uppföljningsträff för gänget bakom Ölands skördefest. Sju olika pumpa-priser och pris för bästa installation delades ut. Samtidigt blickar arrangörerna framåt..

Barometern - 1 timme sedan

Myndighet godkänner utökat förvar av kärnavfall

Strålsäkerhetsmyndigheten säger ja till utökat slutförvar av radioaktivt avfall i uppländska Forsmark. Nu är det upp till regeringen att besluta om utbygganden blir verklighet..

Barometern - 1 timme sedan

Han guidar lokala företagare ut på nätet

Svenska företagare inom turismbranschen måste bli bättre på att synas på nätet. Nu får Torsås företagare hjälp att suga det bästa ur Googles paket för företag..

Barometern - 1 timme sedan

Recension: Kåre Holgerson skapar spänning på Svalan

En kvast av malört griper tillbaka. Till en tid av Tjernobyl och ett allt starkare miljöengagemang. I många år och i många utställningar har Kåre Holgerson fördjupat sig i frågor kring vår miljö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.