Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 October, 19:06

Expressen - 10 okt 19 kl. 08:12

Kolla om du drabbas av nya skattesmällenDen som registrerar en ny husbil riskerar en saftig skattesmäll.Nya sättet beräkna klimateffekten kan fördubbla fordonsskatten.På Kabe i Jönköping har man sagt upp 25 personer på grund av minskad orderingång, och bland husbilsentusiaster protesteras det högljutt.– Det är ett dråpslag mot oss, säger Alf Ekström, vd och koncernchef på Kabe..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kabe, Jönköping, Alf Ekström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kollaom du , drabbasav nya , skattesmällen
GT - 11 dec 15 kl. 18:05

HA-mannen slipper betala skattesmällen

VÄRMLAND. Mannens tidigare arbetsgivare lät köpa Hells Angelsgården Härtsöga i Karlstad åt honom. Denna löneförmån redovisades inte för Skatteverket.

Barometern - 07 nov 16 kl. 06:00

Skattesmällen som mildrades

Den stora skattesmällen uteblev. Samtidigt gynnar jobbskatteavdraget invånare i högskattekommuner..

SvD - 28 apr 17 kl. 12:58

”Skattesmällen skadar inte branschens rykte”

Riskkapitalföreningen vägrar att se den jättelika skattedomen mot drygt 80 riskkapitalister som ett problem. Skattesmällen på över två miljarder skadar inte branschens rykte, enligt branschföreningen. – Inte i den här frågan, säger Elisabeth Thand Ringqvist, styrelseordförande i SVCA.

Expressen - 17 maj 17 kl. 09:43

Skattesmällen kan stoppa Malmö FF

Här är skattesmällen som är starkt bidragande till att Malmö FF med största sannolikhet inte kan förlänga kontrakten med flera av sina storstjärnor.Bara att ge norrmännen Magnus Wolff Eikrem och Jo Inge Berget lika mycket betalt som de haft sina tre första år i Malmö skulle öka MFF:s kostnader med över 10 miljoner kronor.– Det går trögt, det gör det, sa sportchefen Daniel Andersson till C More om kontraktsläget för ett par veckor sedan..

Dagens PS - 04 okt 17 kl. 11:39

Amazon åker på värsta skattesmällen

Ska punga ut med 250 miljoner euro – plus ränta. EU-kommissionen har kommit fram till att Luxemburg har gett otillbörliga skatteförmåner för Amazon uppgående till cirka 250 miljoner euro. Det åläggs nu på Luxemburg att hämta in de pengarna från Amazon.

Kristianstadsbladet - 18 okt 18 kl. 14:49

Sparbank har gjort klart med ny vd efter skattesmällen

Efter skattesmällen mot Sölvesborg-Mjällby Sparbank som resulterade i att vd Richard Karlsson slutade har banken nu anställt en ny vd. Stefan Ohlson tillträder den 1 mars 2019..

Expressen - 12 dec 17 kl. 14:54

Skattesmällen mot 130 000 bilpendlare

Om drygt två veckor införs nya regler kring trängselskatten i Stockholm och Göteborg.130 000 tjänstebilsförare drabbas hårt och kan få betala upp mot tusen kronor mer i månaden.– Det är direkt oförskämt att verkställa nya regler så här snabbt, säger tjänstebilskonsulten Ronny Svensson..

Expressen - 30 jul 13 kl. 12:59

Skattesmällen på 418 miljoner för Stordalen

Hotellregenten Petter Stordalen har drabbats av en skattesmäll på över en halv miljard kronor. Det är det svenska dotterbolaget Home Properties AB som gör att Stordalens moderbolag visar en förlust på 418 miljoner kronor, detta skriver di.se..

Cornucopia - 19 jun 15 kl. 16:31

Fredagsmys: Skattesmällen!

Dags för lite härligt extra müsigt midsommaraftonsfredagsmys. Och vad är müsigare än föreningen Skattebetalarnas sammanställning över de skattehöjningar som regeringen ska införa.

Skattebetalarna har gjort nedanstående sammanställning i samband med ett upprop man kan skriva på (gratis).

Expressen - 17 okt 15 kl. 12:13

Efter skattesmällen – kan förlora tillståndet

GÖTEBORG. Allsvenska fotbollsspelaren Mohammed Ali Khan åkte på en rejäl skattesmäll, avslöjade GT tidigare i veckan. Nu kommer nästa slag för den tidigare Häcken-profilen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Bil voltade nerför slänt – kvinna förd till sjukhus

En kvinna har förts med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka på väg 117 norr om Hässleholm.Hon ska ha voltat av vägen, enligt Kristianstadsbladet..

Expressen - 5 minuter sedan

Ellen, 22, har kronisk migrän: ”Svårt att förstå”

I åtta års tid har Ellen Simonsson haft daglig migrän. Hon saknar fullständiga betyg från gymnasiet, men att plugga upp dem går inte.Migränen tar över allt.

Expressen - 5 minuter sedan

SD för första gången ikapp S bland LO-medlemmar

Stödet för Socialdemokraterna faller kraftigt bland LO-medlemmar, och för första gången är SD nu ikapp i den för S så viktiga väljargruppen. Det visar siffror som Sifo sammanställt för Expressen.På marginalen är SD, som får 31 procent, till och med något större än S, med 30,6 procent.

Expressen - 4 minuter sedan

Damberg kallas till utskottet om fri IS-man i Ängelholm

Efter ett Kvällsposten-reportage om en IS-sympatisör som går fri trots att han dömts till utvisning för ett dåd i Ängelholm, kallar M inrikesminister Mikael Damberg till justitieutskottet.M vill att utvisningsdömda som utgör en säkerhetsrisk ska hållas i förvar eller tvingas bära fotboja.– Exemplet får mig att reagera, nu måste lagen skärpas till, säger Moderaternas rättspolitiske talesperson Johan Forssell..

Expressen - 1 timme sedan

Jimmy Carter till sjukhus efter fall

Jimmy Carter, 95, bröt bäckenbenet när han föll i hemmet.Enligt CNN mår dock den före detta presidenten förhållandevis bra. .

Expressen - 45 minuter sedan

Omfattande strömavbrott – Södra länken stängd

Omkring 17 000 personer har drabbats av ett omfattande strömavbrott, skriver P4 Stockholm. Till följd av strömavbrottet har Södra länken stängts – och det finns i nuläget ingen prognos. .

Expressen - 1 timme sedan

Unga män viftade med vapen utanför förskola

En stor polisinsats sattes under tisdag eftermiddag i gång i Skara.Detta sedan man fått flera larm att tre unga män handskats med ett vapen.– Det visade sig handla om en soft air gun, men vi ser väldigt allvarligt på detta.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna misstänks ha försökt bränna och förgifta sambon

Hon hade spelat bort miljoner – ”allt hon äger och har.”Då tecknade kvinnan en miljonförsäkring på sambons liv.Därpå misstänks hon ha försökt förgifta och bränna honom till döds.

Expressen - 2 timmar sedan

Kassaskåpstjuvarnas fiasko – satte eld på hela bytet

Stölden gick som tjuvarna hade tänkt.Ända tills de skulle bryta sig in i kassaskåpet.Med hjälp av skärbrännaren lyckades de elda upp bytet, skriver Hallandsposten..

Expressen - 2 timmar sedan

Beskedet: P-bolagets vd arbetsbefrias året ut

Kommunens utredning av härvan i Parkeringsbolaget i Göteborg drar ut på tiden.Under tisdagseftermiddagen beslutade det kommunala bolagets styrelse om fortsatt arbetsbefrielse för vd Maria Stenström.Det nya beskedet innebär att hon och en hög chef blir borta som längst året ut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.