Expressen > Opinion

Tuesday, 22 October, 18:37

Expressen - 10 okt 19 kl. 07:06

Här är vänsterns knep och härskarteknikerNils Littorin guidar dig genom vänsterns åsiktskorridor: Här är hela härskarmanualen – lömsk och effektiv..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Littorin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är vänsterns, knepoch , härskartekniker
DN - 11 mar 18 kl. 20:00

Femton sätt att bemöta härskartekniker

Hur ska man agera när någon osynliggör, förlöjligar eller undanhåller information från en? Författarna Rebecka Bohlin och Sara Berg delar med sig av femton knep för att stå emot härskartekniker i vardagen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Jobbinvandringen gör oss 30 miljarder rikare

Istället för att motverka skuggsamhället vill Socialdemokraterna stoppa den jobbinvandring som gör oss tiotals miljarder kronor rikare varje år och som låter tiotusentals bristyrken fyllas, skriver Timbros Caspian Rehbinder..

Expressen - Igår: 18:05

Grisarna utsätts för systematisk tortyr

Kan man känna för mycket? Reagera för starkt då man ser djur systematiskt utsättas för tortyrliknande behandling? I sådana fall föredrar jag det framför att avtrubbas helt, skriver veterinärstudenten Felicia Hogrell..

Expressen - Igår: 06:05

Bensinen blandas ut – ändå höjs skatten

Om den höga bensinskatten motiveras av miljöskäl är det minst sagt märkligt att regeringen fortsätter att höja skatten trots att inblandningen av biobränsle gör både bensin och diesel mer och mer miljövänlig.Inblandningen riskerar även att medföra en ökad bränsleförbrukning, skriver Christian Ekström och Sofia Linder från Skattebetalarna..

Expressen - I förrgår: 07:15

Är du lönsam nog för nya cancervården?

Vinster från skolpengen plöjs ner i en offensiv för ökad privat finansiering av cancervård.En sjukvårdsfråga av större etisk dignitet än dagens flagranta brott mot Hälso- och sjukvårdslagen är svår att hitta, skriver forskaren John Lapidus..

Expressen - 18 okt 19 kl. 16:11

Ett ”smalare” public service vore förödande

Vi vill att den viktiga berättelsen om Sverige, en berättelse som är både bred och smal och som innefattar både fakta och fiktion, berättas av en svensk oberoende aktör och inte av exempelvis kinesiska mediekonglomerat, skriver journalistklubbarna vid SR och SVT..

Expressen - 19 okt 19 kl. 07:15

Arbetsinvandringen är ett vansinnigt system

Det finns bara en vinnare på oreda och kaos på arbetsmarknaden – och det är oseriösa aktörer.SD:s fientlighet mot fackliga skyddsombud är ett hot – ett annat är det helt vansinniga systemet med arbetskraftsinvandring vi har i dag, skriver Lena Rådström Baastad, partisekreterare (S)..

Expressen - 19 okt 19 kl. 07:00

Stämmer det att folkhemmet raseras?

Debattörerna från Hyresgästföreningen hävdar att folkhemmet raseras – men underbygger inte sin vredesartikel med några beräkningar. Här kommer relevanta siffror som jag tagit fram med grundliga studier, skriver Nils-Eric Sandberg..

Expressen - 18 okt 19 kl. 16:11

Högerns ”smala” public service vore förödande

Vi vill att den viktiga berättelsen om Sverige, en berättelse som är både bred och smal och som innefattar både fakta och fiktion, berättas av en svensk oberoende aktör och inte av exempelvis kinesiska mediekonglomerat, skriver journalistklubbarna vid SR och SVT..

Expressen - 18 okt 19 kl. 06:05

Avgrund mellan stat och kommun – SD har svaren

Regeringen tycks inte förstå att kommunerna utgör själva grunden för hela det svenska samhället. Med SD:s budget minskar konsekvenserna av den krissituation som regeringen har orsakat, skriver partiets samtliga kommunstyrelseordförande, Louise Erixon, Cecilian Bladh in Zito, Teddy Nilsson och Eric Berntsson..

Expressen - 17 okt 19 kl. 15:05

Här är välfärden som Centern har förstört

Annie Lööf förnekar inte att hennes och Centerpartiets politik gynnar rika män i Danderyd och Djursholm. Hon gör det inte eftersom det är sant, skriver Jonas Sjöstedt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.