YLE > Finland

Sunday, 20 October, 10:58

YLE - 10 okt 19 kl. 07:01

Köpcenter evakuerades i Lojo - lukt av lösningsmedel spreds i lokalerna



En stark lukt av lösningsmedel sped sig i köpcentet Prisma i går. Köpcentreret tömdes på folk för en stund..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Lojo, Prisma

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köpcenter, evakueradesi , Lojo, luktav , lösningsmedel, spredsi , lokalerna
YLE - 23 dec 14 kl. 04:59

Krock och evakuering i Lojo

Tre personer skadades i en trafikolycka i Lojo i går. Ett affärshus i centrum av Lojo evakuerades för en halv timme då ett sprinklersystem förstördes. Vid sjutiden i går kväll skedde en trafikolycka mellan två personbilar på Ojamoåsvägen i Lojo.

GöteborgsPosten - 09 mar 17 kl. 18:46

Köpcenter utrymt i Farsta efter gaslarm

Ett köpcenter i Farsta centrum har utrymts efter en misstänkt gasläcka uppger Aftonbladet. Enligt tidningen har personer känt en stickade lukt i lokalerna..

YLE - 17 mar 14 kl. 05:49

S-gruppen utvidgar i Lojo

S-gruppen vill riva ner den nuvarande Sokos-byggnaden vid Storlojogatan och i stället bygga upp ett betydligt större köpcenter. Det är också möjligt att det byggs bostadshus på samma område. Om Lojo stad är med på noterna är det meningen att inleda en detaljplanering för området.

SmålandsPosten - 06 jun 17 kl. 01:07

Bar evakuerad efter konstig lukt

En bar på Sveavägen i centrala Stockholm spärrades av och gästerna evakuerades efter ett larm om rök och "konstig lukt".(TT).

YA - 06 jun 17 kl. 01:07

Bar evakuerad efter konstig lukt

En bar på Sveavägen i centrala Stockholm spärrades av och gästerna evakuerades efter ett larm om rök och "konstig lukt".(TT).

Sydöstran - 06 jun 17 kl. 01:07

Bar evakuerad efter konstig lukt

En bar på Sveavägen i centrala Stockholm spärrades av och gästerna evakuerades efter ett larm om rök och "konstig lukt".(TT).

Barometern - 06 jun 17 kl. 01:07

Bar evakuerad efter konstig lukt

En bar på Sveavägen i centrala Stockholm spärrades av och gästerna evakuerades efter ett larm om rök och "konstig lukt".(TT).

YLE - 30 mar 16 kl. 06:13

Lojo lovar inte Svartå guld och gröna skogar

En samgång med Svartå skulle innebära många möjligheter för Lojo, säger stadsdirektör Mika Sivula. Det skulle då vara möjligt att planera hela området kring Lojo sjö. Han lovar i alla fall ingenting när det gäller servicen i Svartå.

YLE - 30 mar 15 kl. 05:16

Simo Juva: Jag har lärt mig att älska Lojo

Nu är det dags för Lojos stadsdirektör Simo Juva att packa ihop sina personliga pinaler och lämna sitt arbetsrum på tredje våningen i Lojo stadshus. Han går i pension i augusti men slutar sitt jobb som stadsdirektör redan i april. Politices magister Juva har jobbat drygt sex år som stadsdirektör och fyra år före det som bildningsdirektör i Lojo.

YLE - 14 maj 15 kl. 12:48

Nya stadsdirektören: Lojo är en oslipad diamant

Lojo har mycket potential, både med och utan nya tågbanor. Det tycker Mika Sivula. Men svåra beslut väntar den nyvalda stadsdirektören.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Penningpåse av djurpung - Nina Karlsson tar allt tillvara av hjortar, älgar, mårdhundar och får

Hobbyhantverkaren Nina Karlsson i Prästkulla omvandlar skinn och päls till mössor, handskar, västar, jackor och väskor..

YLE - 2 timmar sedan

Runt 40 studerande tar sig an Nasas rymdutmaningar i Vasa under veckoslutet: "Jag gillar att hitta lösningar"

Den här helgen tar studerande i Vasa sig an rymdutmaningar som den amerikanska rymdstyrelsen Nasa kommit med. Evenemanget Nasa Space Apps Challenge ordnas i Vasa för fjärde gången. Jag kom hit för att få nya idéer, säger deltagaren Sari Uitto..

YLE - 3 timmar sedan

Åländska val intresserar mer än förr: "I år är också kommunalvalet viktigt"

Lagtingsval och kommunalval på Åland verkar viktigare än vanligt. Ifjol röstade rekordmånga, och i år är antalet röstberättigade rekordstort. Kommunernas framtid avgörs under mandatperioden..

YLE - 5 timmar sedan

Tuomioja ångrar hatprat - men nyutgivna politiska dagboken är inte snäll med "ointelligenta" partikamrater

Vad gör en politiker som också är historiker? Skriver dagböcker förstås, så ärligt som möjligt. Därmed blir det också elakt ibland.

YLE - 5 timmar sedan

Djurskyddsövervakaren: ”Det vore ärligt att berätta om man inte längre klarar av att ha sitt djur”

Djurskyddsövervakare Heidi Leyser-Kopra säger att det är förståeligt att människors livssituation förändras. Varje år får upphittade husdjur nya hem genom djurhemmet och djurskyddsföreningen..

YLE - 5 timmar sedan

En stor del av finländarna lider av ryggont - vi sitter sönder våra ryggar säger neurokirurg

En stor del av finländarna lider ar ryggont i något skede av sitt liv och ryggont är också en vanlig orsak till sjukfrånvaro. Janek Frantzén, docent och neurokirurg vid Åbo universitetscentralsjukhus, säger att en stor del av ryggbesvären beror på att vi inte rör på oss tillräckligt..

YLE - 14 timmar sedan

Oroligt vid demonstration i Helsingfors

Oroligheter uppstod på söndag eftermiddag i Helsingfors i samband med en demonstration mot kriget i Syrien. Enligt polisen hade några deltagare inte lytt myndigheternas order. De gjorde motstånd, och poliserna tillgrep maktmedel..

YLE - 15 timmar sedan

Stora stygga vargen och annan amatörteater hjälper politiker till seger på Åland

Det blir amatörskådespelarnas afton på söndag på Åland. En stor mängd teateraktiva är också verksamma som politiker. Nu kandiderar många i lagtings- och kommunalvalet.

YLE - Igår: 07:10

10 frågor - visste du det här om Åland?

Du vet säkert att Åland är ett demilitariserat område med självstyrelse och svenska som enda officiella språk. Men vet du hur många språk som talas sammanlagt på Åland eller hur många öar som finns på Åland? Testa din kunskap om Åland!.

YLE - 20 timmar sedan

Artilleribeskjutning orsakade de sju sovjetiska soldaternas död - hittades i utgrävningar på Hangö udd i höstas

Nu finns det mera information om de sju sovjetiska soldaterna vars gravar arkeologer grävde upp i närheten av Syndalen i Hangö i början av hösten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.