Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 October, 18:40

Expressen - 10 okt 19 kl. 06:51

Två till sjukhus – frontalkrockade med lastbilTvå personer har förts till sjukhus efter en kollision mellan en lastbil och en personbil på väg 25 utanför Kalmar.Vägen är helt avstängd..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåtill , sjukhus, frontalkrockademed , lastbil
NSD - 18 nov 17 kl. 22:06

En till sjukhus sedan lastbil vält

På lördagskvällen inträffade en olycka med en lastbil vid LKAB i Svappavaara..

Expressen - 6 timmar sedan

Buss och lastbil i krock – tre till sjukhus

En lastbil och en linjebuss har krockat i Uppsala. Bussföraren och två passagerare har fått föras till sjukhus med ambulans.På grund av olyckan är det problem i trafiken..

GöteborgsPosten - Igår: 16:58

Lastbil har vält ovanför E6

En lastbil har vält nedanför Kallebäcksbacken, precis ovanför E6, så att den står lutad mot räcket. Föraren är förd till sjukhus med ambulans.
– Vi har säkrat lastbilen så att den inte ska välta, säger Mats Gränsmark, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg..

Expressen - 23 jan 14 kl. 01:08

Krockade med i lastbil – fördes till sjukhus

En äldre man frontalkrockade i kväll med en lastbil efter att ha kört på fel sida om vajerräcket på E18 i Örebro län. – Mannen fördes till sjukhus i Karlskoga och E18 kommer att vara avstängd till 01.30 i natt, säger Henrik Dahlström, vakthavande hos polisen i Örebro län..

Expressen - 01 jul 19 kl. 14:24

Motorcyklist till sjukhus efter frontalkrock med lastbil

En motorcykel frontalkrockade med en lastbil på riksväg 56 i höjd med Hedesunda i Gävleborgs län under måndagen. En person har fått föras till sjukhus. Trafiken är begränsad under räddningsarbetet på platsen..

BT - 23 jul 13 kl. 15:13

Buss frontalkrockade i Thailand

En thailändsk turistbuss kolliderade på tisdagen med en lastbil och fattade eld. Nitton personer omkom och 20 skadades. - Arton dog på olycksplatsen och en på sjukhus, sade en tjänsteman på det nationella institutet för akutmedicin i Bangkok.

GT - 10 aug 14 kl. 23:25

Frontalkrockade med lastbil – skadades illa

En personbil och en lastbill frontalkrockade på söndagskvällen vid Klarebergsmotet. Föraren i personbilen fick föras med ambulans till sjukhus med allvarliga skador..

Expressen - 14 dec 11 kl. 08:05

Flera fastklämda i krock med lastbil

Tidigt på onsdagsmorgonen frontalkrockade en buss med en lastbil utanför Jönköping. Flera klämdes fast och fördes till sjukhus. - Det rör sig om mycket allvarliga skador, säger Göran Gunnarsson på Jönköpingspolisen.

Kristianstadsbladet - 04 jan 12 kl. 22:36

Personbil och lastbil i frontalkrock

En man frontalkrockade med en lastbil under gårdagskvällen. Hur olyckan gick till är oklart. Men den?

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 00:06

Omkom i krock med lastbil


En personbil och en lastbil frontalkrockade sent på söndagskvällen på väg 678 söder om Uddevalla. Föraren av personbilen avled av skadorna, uppger polisen i Västra Götaland. Ytterligare en person fick föras till sjukhus för vård efter olyckan..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Jimmy Carter till sjukhus efter fall

Jimmy Carter, 95, bröt bäckenbenet när han föll i hemmet.Enligt CNN mår dock den före detta presidenten förhållandevis bra. .

Expressen - 15 minuter sedan

Omfattande strömavbrott – Södra länken stängd

Omkring 17 000 personer har drabbats av ett omfattande strömavbrott, skriver P4 Stockholm. Till följd av strömavbrottet har Södra länken stängts – och det finns i nuläget ingen prognos. .

Expressen - 45 minuter sedan

Unga män viftade med vapen utanför förskola

En stor polisinsats sattes under tisdag eftermiddag i gång i Skara.Detta sedan man fått flera larm att tre unga män handskats med ett vapen.– Det visade sig handla om en soft air gun, men vi ser väldigt allvarligt på detta.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna misstänks ha försökt bränna och förgifta sambon

Hon hade spelat bort miljoner – ”allt hon äger och har.”Då tecknade kvinnan en miljonförsäkring på sambons liv.Därpå misstänks hon ha försökt förgifta och bränna honom till döds.

Expressen - 1 timme sedan

Kassaskåpstjuvarnas fiasko – satte eld på hela bytet

Stölden gick som tjuvarna hade tänkt.Ända tills de skulle bryta sig in i kassaskåpet.Med hjälp av skärbrännaren lyckades de elda upp bytet, skriver Hallandsposten..

Expressen - 2 timmar sedan

Beskedet: P-bolagets vd arbetsbefrias året ut

Kommunens utredning av härvan i Parkeringsbolaget i Göteborg drar ut på tiden.Under tisdagseftermiddagen beslutade det kommunala bolagets styrelse om fortsatt arbetsbefrielse för vd Maria Stenström.Det nya beskedet innebär att hon och en hög chef blir borta som längst året ut.

Expressen - 2 timmar sedan

Influencern Moa Murderess: ”Jag är pansexuell och vill gärna träffa en tjej ”

Facebookvideon om hur gulliga kycklingar levande maldes ner i en köttkvarn gjorde att Moa Murderess fick en depression.Men sedan hon blev vegan och började kämpa för klimatet känner hon inte längre samma hopplöshet.– Kan en 16-åring som Greta Thunberg åstadkomma så mycket så måste vi andra också göra allt vi kan, även om man får ta emot mycket hat och hot, säger den 25-åriga influencern.

Expressen - 2 timmar sedan

Råttbajs stänger skolans elevkök

Elevbistron på Halltorps komvux i Kalmar stänger har stängts.Detta efter att råttspillning hittats i lokalerna..

Expressen - 2 timmar sedan

Man gripen för mord 1995

En man har gripits för ett nästan 24 år gammalt mord som skedde i Upplands Väsby, uppger polisen.Gripandet kommer efter att Stockholms Kalla fall-grupp granskat ärendet..

Expressen - 2 timmar sedan

Så slår höstovädret över Sverige

Ett kraftigt oväder har dragit in över norra Sverige från Norge.I Västerbottens och norra Jämtlands län varnar SMHI för orkanbyar och i västra Västerbotten och Norrbotten även för snö.– Det som kan hända är att träd kan falla, det är lätt att det blir strömavbrott, säger Per Holmgren, meteorolog på väderinstitutet Storm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.