Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 23 October, 14:51

Sydsvenskan - 10 okt 19 kl. 06:45

Raketartad tillväxt knäcker schampobolagets fabrikVattenbrist efter oväntat stor efterfrågan..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raketartad, tillväxt, knäcker, schampobolagets, fabrik
DI - 10 okt 19 kl. 12:03

Raketartad tillväxt knäcker schampobolagets fabrik

Helsingborgsbaserade Maria Nila växer snabbare än väntat och framfarten gör att schampobolagets produktionskapacitet….

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 19 kl. 06:30

Raketartad tillväxt knäcker schampobolagets fabrik

Vattenbrist efter oväntat stor efterfrågan..

DI - 11 sep 15 kl. 08:11

ECB: Tillväxten räcker inte för att öka jobben

Euroområdets tillväxt räcker inte för att skapa tillräckligt med jobb och ECB:s tillgångsköpsprogram kommer att fortsätta så länge som det behövs..

YLE - 22 mar 13 kl. 07:17

"Godkänt - men räcker det?"

Efter torsdagens rambudgetförhandlingar lyfter flera ledarskribenter fram regeringens satsning på företagen - beslutet att sänka samfundsskatten från 24,5 procent till 20 procent. I Hufvudstadsbladet konstaterar Mikael Kosk att beslutet är en lång handräckning till företagen. Den socialdemokratiska tidningen Demari understryker ändå att beslutet inte är någon garanti.

HBL - 23 sep 14 kl. 10:28

PTT: Svag tillväxt och ökad arbetslöshet

Finlands ekonomi krymper med 0,2 procent i år, spår Pellervo ekonomiska forskningsinstitut PTT. Nästa år blir inte så mycket bättre, då växer ekonomin med bara 0,5 procent.Finlands exporttillväxt blir nära noll i år och nästa år ökar den med ett par procent.

Supermiljöbloggen - 23 jul 18 kl. 15:17

Hannes Anagrius: Dags att bryta tillväxtberoendet

KRÖNIKA DEL 1 AV 2: Oftast föreslås teknik och ekonomiska styrmedel lösa de ekologiska utmaningar vi står inför – effektivisera, elektrifiera, använda biomaterial, förnyelsebar energi, grön skatteväxling och cirkulär ekonomi. Allt detta är absolut nödvändigt med tanke på hur akut läget är för vår jord. En fråga som ingen vill beröra är dock idén om den eviga tillväxten.

Sydsvenskan - 19 jan 14 kl. 06:30

Tillväxtens svårigheter

Jag slutade växa när jag var tolv år gammal. Dessförinnan betecknades jag som en lång person och placerades längst bak i klassrummet. Från tolv års ålder avancerade jag, sakta men säkert, framåt, tills jag nådde första raden.

Cornucopia - 10 nov 15 kl. 09:53

Tillväxtcase: Storytel växer så det knakar

Storytel växer så det knakar och med lönsamhet. Här följer en del slutsatser från bolagets tidigarelagda kvartalsrapport (PDF laddas ner här) från igår.

I juli köpte "mitt" förlag Massolit Media Storytel, även om det egentligen var ett omvänt förvärv där Storytel köpte Massolits börsnotering.

Supermiljöbloggen - 23 jul 18 kl. 15:17

Del 1 : Det är dags att bryta tillväxtberoendet

Oftast föreslås teknik och ekonomiska styrmedel lösa de ekologiska utmaningar vi står inför – effektivisera, elektrifiera, använda biomaterial, förnyelsebar energi, grön skatteväxling och cirkulär ekonomi. Allt detta är absolut nödvändigt med tanke på hur akut läget är för vår jord. En fråga som ingen vill beröra är dock idén om den eviga tillväxten.

Dagensanalys.se - 22 mar 18 kl. 10:01

Egmont fortsätter investera i framtida tillväxt

2017 var ett bra år för Egmont, med ökade tittarandelar och starka innehållsproduktioner. Resultatet före skatt ökade med 13 procent till 753 miljoner SEK. 20 uppköp genomfördes i tillväxtföretag.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

FN-utredning: Svåra övergrepp vid Irakprotest

Irakiska myndigheter begick allvarliga människorättsövergrepp när de försökte slå ner en våg av protester mot landets regering tidigare i oktober, enligt en rapport från FN:s hjälporgan i Irak (Unami). Rapporten anser det bevisat att säkerhetsstyrkorna.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Nya norska stjärnan jämförs redan med Zlatan

Real Madrid och Manchester City har tagit kölappar, och fler lär följa..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Har satt guldkant på Staffanstorp i 40 år

Teaterföreningen firar 40 år med bland andra Viktoria Tolstoy på scenen..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sjukvårdens beredskap får inte vara så usel.

Att något gått snett i denna upphandlingsprocess verkar uppenbart..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Malmö värvar från KHL

Malmö värvar den landslagsmeriterade finländske KHL-centern Matias Myttynen, 29 år. Myttynen är spelklar redan till torsdagens SHL-match mot Oskarshamn och han ersätter Emil Molin som i tisdags lämnade Malmö och skrev på för Brynäs. Kontraktet med Mytty.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

39 döda hittade i lastbilsutrymme

39 personer har hittats döda i ett lastbilsutrymme i Grays i England, skriver polisen i Essex på sin hemsida. En 25-årig man har gripits, misstänkt för mord. Lastbilen tros komma från Bulgarien, skriver polisen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

River Plate till final igen – trots förlust

De regerande mästarna i Copa Libertadores, River Plate, är klart för ytterligare en final. Det blev förlust mot fjolårsfinalisten Boca Junior i den andra matchen (0–1), men River Plate gick ändå vidare med 2–1 totalt. Den förra finalen i den sydamerikan.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

De vill stoppa bluffakturor med artificiell intelligens

Skånska bolag samarbetar för att sätta dit bedragarna..

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Little Dragon drar på världsturné

Det elektroniska bandet Little Dragon från Göteborg är mer kända i USA och Storbritannien än i Sverige. Nästa år drar de ut på världsturné, med start i Stockholm, rapporterar Pitchfork. Den 9 mars spelar bandet i huvudstaden innan de fortsätter till Köp.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Brexit sänkte Wall Street

New York-börsen stängde neråt på tisdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.