Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 October, 18:05

Expressen - 10 okt 19 kl. 06:45

Sköt sin flickvän av misstag – nu kan hon inte få barnDen 32-årige mannen skulle lära sin flickvän att skjuta med pistol. I stället avlossades ett skott som träffade henne i höften – och nu kan kvinnan troligtvis inte få barn.– Jag vill bara att detta fucking aldrig hade hänt, säger kvinnan i förhör..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skötsin , flickvänav , misstagnu kan hon inte , få barn
Barometern - 12 sep 14 kl. 10:59

Pistorius fälls för flickvännens död

Den sydafrikanska friidrottsstjärnan Oscar Pistorius fälls för att ha dödat sin flickvän Reeva Steenkamp. Han döms för "culpable homicide" som i Sverige närmast motsvaras av vållande till annans död. Han borde ha förstått faran med att skjuta genom badrumsdörren, även om han inte avsåg att döda, sade domaren Thokozile Masipa i rättssalen.

YLE - 06 maj 17 kl. 04:30

Sex inlägg på sociala medier som blev dyra i domstol – läs det här före du börjar skipa rättvisa på nätet

I finska domstolar behandlas varje år flera fall där någon har publicerat information som kränker någon annans privatliv. I de här fallen hänvisar gärningspersonen vanligen till yttrandefriheten eller säger att det rör sig om ett misstag. Gärningspersonen kan också försvara sig med att informationen har publicerats bara på en privat Facebooksida, i en Whatsappgrupp eller för en annars begränsad publik.

BT - 11 sep 14 kl. 12:33

Fälls inte för överlagt mord

Domaren i målet mot friidrottsstjärnan Oscar Pistorius anser att han inte är skyldig till överlagt mord på sin flickvän Reeva Steenkamp. Domare Thokozile Masipa anser att det inte är bevisat bortom rimligt tvivel. Hon tillägger dock att Pistorius inte varit uppriktig mot rätten då han uppgav att han inte hade för avsikt att "skjuta mot någon" och att hans vittnesmål varit motsägelsefullt.

Barometern - 11 sep 14 kl. 12:33

Fälls inte för överlagt mord

Domaren i målet mot friidrottsstjärnan Oscar Pistorius finner det inte bevisat utom allt rimligt tvivel att han är skyldig till överlagt mord på sin flickvän Reeva Steenkamp.(TT) Domare Thokozile Masipa anser att det inte är bevisat bortom rimligt tvivel. Hon tillägger dock att Pistorius inte varit uppriktig mot rätten då han uppgav att han inte hade för avsikt att "skjuta mot någon" och att hans vittnesmål varit motsägelsefullt.

BT - 11 sep 14 kl. 13:10

Nu: Inte skyldig till mord

Den sydafrikanska friidrottsstjärnan Oscar Pistorius är inte skyldig till mord på sin flickvän Reeva Steenkamp, meddelar domaren. Masipa anser att det inte är bevisat bortom rimligt tvivel att han skulle vara skyldig till mord. Hon säger att han inte kan ha förutsett att det han skulle döda en person bakom dörren som han sköt mot.

BT - 11 sep 14 kl. 12:19

Inte skyldig till överlagt mord

Domaren i målet mot friidrottsstjärnan Oscar Pistorius anser att han inte är skyldig till överlagt mord på sin flickvän Reeva Steenkamp. Pistorius, som fick båda benen amputerade som barn och som nådde världsberömmelse som friidrottsstjärna efter att ha tävlat mot världens främsta, sköt ihjäl sin flickvän Reeva Steenkamp på alla hjärtans dag 2013. Han hävdar att han sköt henne av misstag, då han trodde att han försvarade sig mot en inbrottstjuv..

BT - 12 sep 14 kl. 10:25

Pistorius döms för hennes död

Den sydafrikanska friidrottsstjärnan Oscar Pistorius döms för "culpable homicide". Det är ett brott som i Sverige närmast motsvaras av vållande till annans död, på flickvännen Reeva Steenkamp. Brottet kan ge upp till 15 års fängelse.

BT - 12 sep 14 kl. 10:25

Pistorius döms för hennes död

Den sydafrikanska friidrottsstjärnan Oscar Pistorius döms för "culpable homicide". Det är ett brott som i Sverige närmast motsvaras av vållande till annans död, på flickvännen Reeva Steenkamp. Brottet kan ge upp till 15 års fängelse.

Sydsvenskan - 18 maj 15 kl. 00:32

Den sista smörjelsen

I actionfilmen ”Die Hard 2” från 1990 använder Bruce Willis hårdkokte snut en fax för första gången och blir uppspelt över att han kan ringa till sin fru från en flygplanstelefon. Han förundras över teknikens under: ”Microchips, microwaves, faxes, air phones”. Det var 25 år sedan.

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 15 kl. 00:32

Den sista smörjelsen

I actionfilmen ”Die Hard 2” från 1990 använder Bruce Willis hårdkokte snut en fax för första gången och blir uppspelt över att han kan ringa till sin fru från en flygplanstelefon. Han förundras över teknikens under: ”Microchips, microwaves, faxes, air phones”. Det var 25 år sedan.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Unga män viftade med vapen utanför förskola

En stor polisinsats sattes under tisdag eftermiddag i gång i Skara.Detta sedan man fått flera larm att tre unga män handskats med ett vapen.– Det visade sig handla om en soft air gun, men vi ser väldigt allvarligt på detta.

Expressen - 30 minuter sedan

Kvinna misstänks ha försökt bränna och förgifta sambon

Hon hade spelat bort miljoner – ”allt hon äger och har.”Då tecknade kvinnan en miljonförsäkring på sambons liv.Därpå misstänks hon ha försökt förgifta och bränna honom till döds.

Expressen - 1 timme sedan

Kassaskåpstjuvarnas fiasko – satte eld på hela bytet

Stölden gick som tjuvarna hade tänkt.Ända tills de skulle bryta sig in i kassaskåpet.Med hjälp av skärbrännaren lyckades de elda upp bytet, skriver Hallandsposten..

Expressen - 1 timme sedan

Beskedet: P-bolagets vd arbetsbefrias året ut

Kommunens utredning av härvan i Parkeringsbolaget i Göteborg drar ut på tiden.Under tisdagseftermiddagen beslutade det kommunala bolagets styrelse om fortsatt arbetsbefrielse för vd Maria Stenström.Det nya beskedet innebär att hon och en hög chef blir borta som längst året ut.

Expressen - 1 timme sedan

Influencern Moa Murderess: ”Jag är pansexuell och vill gärna träffa en tjej ”

Facebookvideon om hur gulliga kycklingar levande maldes ner i en köttkvarn gjorde att Moa Murderess fick en depression.Men sedan hon blev vegan och började kämpa för klimatet känner hon inte längre samma hopplöshet.– Kan en 16-åring som Greta Thunberg åstadkomma så mycket så måste vi andra också göra allt vi kan, även om man får ta emot mycket hat och hot, säger den 25-åriga influencern.

Expressen - 1 timme sedan

Råttbajs stänger skolans elevkök

Elevbistron på Halltorps komvux i Kalmar stänger har stängts.Detta efter att råttspillning hittats i lokalerna..

Expressen - 2 timmar sedan

Man gripen för mord 1995

En man har gripits för ett nästan 24 år gammalt mord som skedde i Upplands Väsby, uppger polisen.Gripandet kommer efter att Stockholms Kalla fall-grupp granskat ärendet..

Expressen - 1 timme sedan

Så slår höstovädret över Sverige

Ett kraftigt oväder har dragit in över norra Sverige från Norge.I Västerbottens och norra Jämtlands län varnar SMHI för orkanbyar och i västra Västerbotten och Norrbotten även för snö.– Det som kan hända är att träd kan falla, det är lätt att det blir strömavbrott, säger Per Holmgren, meteorolog på väderinstitutet Storm..

Expressen - 2 timmar sedan

Terrorforskaren: Så hotar IS Europa

DIREKT MED NIKLAS SVENSSON: Magnus Ranstorp gästar studion.

Expressen - 2 timmar sedan

Havet slukar stranden – nu flyttas ikoniska fyren

Under många år har havet slukat stranden vid Lønstrup på norra Jylland. Nu har så mycket av kustlinjen ätits upp att den ikoniska fyren Rubjerg Knude är i fara. Därför flyttas hela den 120 år gamla byggnaden – som är 23 meter hög och väger tusen ton – 70 meter inåt land.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.