Expressen > Kultur

Tuesday, 22 October, 18:02

Expressen - 10 okt 19 kl. 06:30

Får man vara hur skön och flummig som helst?I en tid där människor jagar en plats i nuet kan litteraturen frossa i nostalgi.Amanda Svensson finner en Nobelpristagare som frågar sig om det är en god idé..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Svensson, Nobelpristagare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Får man vara hur skönoch , flummigsom , helst
YLE - 06 nov 13 kl. 19:13

"Hemskt flummig reform"

Regeringens planer för social- och hälsovårdsreformen förbryllar både vårdpersonal och politiker allt mer. Hemskt flummig, kallar ledande överläkare Johanna Stenqvist regeringens reform. - Vi vet ingenting.

Sydsvenskan - 02 okt 15 kl. 04:00

Flummig spänning

En flicka råkar se ett mord. Mördaren ser barnet. Men flickan är autistisk och har svårt att berätta om vad hon varit med om.

Expressen - 11 aug 16 kl. 22:45

Golf med Göran Zachrisson - en flummig upplevelse

Golf med Göran Zachrisson blir en flummig upplevelse. Annars fungerar OS i TV3 rätt bra..

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 18:16

”Native content är inte bara flummig brand building och textinnehåll”

Företaget SUNT Content har kartlagt marknaden för sponsrade artiklar. Vi ville lära oss mer om företagets ambitioner och ta del av deras tankar kring utvecklingen av annonsformatet. Alexander Sattelmaier har svarat på våra frågor med vändande e-post.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 12:01

Vilken kändis vill svenskarna helst tillbringa semestern med?

Här är listan som avslöjar vilken kändis som vi helst skulle vilja tillbringa semestern med. Är din favorit med på listan? I en SIFO-undersökning som gjordes i slutet av förra året ställde Resia frågan om vilken svensk kändis man helst tar med sig på en semesterresa utomlands.

YLE - 09 jun 15 kl. 09:56

Filma 60 sekunder av vad som helst

Filma in en 60 sekunders snutt och skicka in den. Sofia Sundholm och Jonna Granqvist försöker blåsa liv i filmskapandet i Österbotten. Föreningen Film i Österbotten lanserar en ny filmtävling, som går under namnet "60 seconds of whatever", fritt översatt "60 sekunder av vad som helst".

Sydsvenskan - 30 okt 15 kl. 04:00

Det händer inte "vem som helst"

Dagen efter attentatet i Trollhättan berättar en kollega i sociala medier om en fikasituation på jobbet, om hur en arbetskamrat säger: ”Det är förfärligt. Det kan hända vem som helst.” Min kollega börjar gråta, där och då.

Cornucopia - 25 jun 16 kl. 15:55

Folk betalar vad som helst för en livsstil

Trängselskatt, sockerskatt, alkoholskatt och nu även iPhoneskatt till Copyswede. När det handlar om att betala för en livsstil, så kommer inga skatter stoppa människor. Det yttersta målet med alla produkter och tjänster till konsumenter är att få dem att tillhöra rätt livsstil, så finns det ingen ända på vad man kan ta betalt.

Dagensanalys.se - 12 sep 16 kl. 10:01

Här är programmen där svenskarna helst vill medverka

Antikviteter, matlagning och överlevnadsäventyr är populära teman för många tv-tittare som drömmer om att bli en TV-kändis. Här är en skön lista över de program som vi helst vill vara med i. Själv skulle  jag tycka det var häftigt att få vara med i Gladiatorerna.

Dagensanalys.se - 24 jan 17 kl. 13:07

Vi spenderar redan mer tid på mobilen än våra datorer – och nu shoppar vi helst på den också

Vi har skrivit en del om att smartphonen blivit den enskild största plattformen för nätsurfande i världen. Nu kommer en studie som bekräftar detta, och konstaterar att vi använder mobilen mer än datorn i våra vardagsliv. Men studien överraskar också: det visar sig att vi helst använder mobilen för att handla online.

Cornucopia - 09 aug 17 kl. 18:06

Ny säljsignal på börsen: "Vem som helst kan lyckas med aktier"

Ännu en säljsignal haglar ner i media. Nu är det SvD som har en artikel "10 tips att lyckas på börsen: Vem som helst kan". Kort sagt är det efter flera års starkt trendande positiva börser dags att särskilja tur med trenden från skicklighet och sälja sina aktier.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Hon skriver så att det gör ont

Längtan efter närhet, skrivkramp och äktenskapliga fasor. Victor Malm hittar några av den litterära ensamhetens huvudingredienser i Sara Villius ”Madonna”. .

Expressen - Igår: 18:00

Fel titlar nominerade till Augustpriset – i år igen

Victor Malm kommenterar nomineringarna till Augustpriset 2019..

Expressen - Igår: 11:30

Hans blick kunde se rakt igenom din själ

Det är den första stora biografin om Carl von Linné på över hundra år.Therese Uddenfeldt ser ett detaljerat porträtt men saknar de stora penseldragen..

Expressen - Igår: 06:30

Hej flumskolan 2.0 – Visa hur du tänker!

Forskare varnar för konsekvensen av svenska elevers sjunkande resultat i matematik. Daniel Sjölin undrar om det inte är bättre att lära sig division i stället för att tänka fram den..

Expressen - I förrgår: 14:03

Teaterchefens avsked innan han ändrar sitt liv

Mattias Anderssons sista föreställning som konstnärlig ledare för Backa teater i Göteborg undersöker svenska folkets livsval. Hanna Johansson har sett ”Vi som fick leva om våra liv”..

Expressen - I förrgår: 07:05

Jag tog ett jägarbevis – och hittade min pappa

Det som var fattigdom då är rikedom och god smak i dag.Anna Gullberg gav sig ut i barndomens jaktmarker..

Expressen - I förrgår: 07:00

Jag vet ju att hon är smartare än så här

Sally Rooney tog världen med storm med sin ”Samtal med vänner”.Elin Grelsson Almestad tycker att hon slarvar i uppföljaren..

Expressen - I förrgår: 20:34

Strävsamma skådisparet tar saken i egna händer

Gunilla Röör och Per Sandbergs pjäs handlar om sorg inför åldrande, sjukdom och död.Margareta Sörenson ser snälla narrar i en stygg tid..

Expressen - 19 okt 19 kl. 14:34

Männen måste göra sig förtjänta av kvinnors kärlek

Bifigurerna stjäl showen i Malmöoperans uppsättning av ”Skönheten och odjuret” .Charlotte Wiberg ser en underhållande lektion i kärlek..

Expressen - 19 okt 19 kl. 09:42

Musikaliskt sorgespel om att förlora ett barn

Uppsala stadsteater ger en hybrid mellan teater och konsert.Loretto Villalobos blir knockad av sorgens oförlösta kraft..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.