SVT > Inrikes

Tuesday, 22 October, 21:33

SVT - 10 okt 19 kl. 06:25

Misstänkt dataattack mot viktiga vittnen i Allra-härvan – så hackades deras telefonerPolisen utreder misstänkta dataintrång mot totalt sex personer med koppling till härvan kring fondbolaget Allra. Två av dem är kallade som vittnen i den rättegång som startar nästa vecka..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Allra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, dataattackmot , viktiga, vittneni , Allra-härvan, , hackades, deras telefoner
Realtid - 10 okt 19 kl. 08:15

Misstänkt dataattack mot vittnen i Allra-härvan

Misstänkt dataattack mot vittnen i Allra-härvan, nu kan du köpa bitcoin hos Kronofogden och ordkrig mellan svenska finansbolag om pensionssystemet. Här hittar du morgonens alla nyheter..

SVT - 10 jan 19 kl. 13:07

Norsk polis saknar misstänkt – söker vittnen på video

Den norska polisen har fortfarande ingen misstänkt i fallet med den försvunna Anne-Elisabeth Falkevik Hagen. Polisen bekräftar att man hittat ett brev i hennes bostad, men vill inte gå in på vad det innehåller. Nu söks tre vittnen som passerat utanför hennes mans arbetsplats..

Expressen - 5 timmar sedan

Misstänkt våldtäkt i Stockholm

En misstänkt våldtäkt har ägt rum i Vällingby i Stockholms kommun, skriver Aftonbladet. Polisen larmades till platsen på tisdagseftermiddagen.– Vi jobbar med en misstänkt våldtäkt, men det är så pass pågående så jag kan inte säga mer, säger Oskar Tallryd, jourhavande förundersökningsledare, till tidningen.

Expressen - 11 jun 19 kl. 18:10

Misstänkt mordförsök - vittnen hörde flera skott avlossas

Strax före kl 18 fick polis samtal att någon eller några personer avlossat vapen i stadsdelen Linehed i Halmstad. Polis har skickats dit men har ännu inte hittat någon skadad. Det utreds som misstänkt mordförsök alternativt dråp.

Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 16:23

16-åring inte längre misstänkt


En 16-årig pojke som varit misstänkt för skyddande av brottsling efter mordet på en skolgård i Limhamn i början av augusti är nu inte längre misstänkt, skriver Sydsvenskan.Totalt har fyra pojkar och män varit misstänkta för olika brott i samband med mordet, då en 17-årig pojke blev skuren i halsen.Misstankarna mot de övriga står fast.

BT - 29 aug 14 kl. 16:23

16-åring inte längre misstänkt

En 16-årig pojke som varit misstänkt för skyddande av brottsling efter mordet på en skolgård i Limhamn i början av augusti är nu inte längre misstänkt, skriver Sydsvenskan. Totalt har fyra pojkar och män varit misstänkta för olika brott i samband med mordet, då en 17-årig pojke blev skuren i halsen.Misstankarna mot de övriga står fast.

BT - 29 aug 14 kl. 16:41

Inte längre misstänkt

En 16-årig pojke som varit misstänkt för skyddande av brottsling efter mordet på en skolgård i Limhamn i början av augusti är nu inte längre misstänkt. Det skriver Sydsvenskan. Totalt har fyra pojkar och män varit misstänkta för olika brott i samband med mordet, då en 17-årig pojke blev skuren i halsen.

YLE - 08 sep 16 kl. 08:48

Suomen Kuvalehti: Helsingforspolisens högsta chefer misstänks ha hotat vittnen

De två högsta cheferna vid Helsingforspolisen är misstänkta för flera brott, rapporterar Suomen Kuvalehti. Polischefen Lasse Aapio misstänks bland annat för att ha försökt påverka vittnesmål i rätten, och för att ha utövat olagliga påtryckningar mot vittnen. Brottsrubriceringen är övergrepp i rättssak och anstiftan till osann utsaga.

Nyhetskanalen - 26 okt 12 kl. 18:28

Misstänkt mordförsök i Bromma i Stockholm

Polisen utreder ett misstänkt mordförsök sedan en person med skärskador på kroppen och i ansiktet hittats i en bil utanför en butik i Bromma i västra Stockholm. Enligt polisen fanns mycket folk på platsen, men omständigheterna är i övrigt oklara. - Vi har inget besked om hur omfattande skadorna är.

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 15:12

Nytt misstänkt hatbrott i Malmö


Polisen utreder en misshandel i Malmö som ett misstänkt hatbrott och en person har gripits. Två män i kvinnokläder var på väg hem tidigt på söndagsmorgonen när de hamnade i bråk på Amiralsgatan i centrala Malmö. De båda männen, plus en kvinna i deras sällskap, har anmält att de blev misshandlade av två personer.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Ville bekämpa slöseriet med skattepengar – nu styr hon kritiserade Apotekstjänst

Företaget Apotekstjänst får kritik från många håll för sin hantering av leveranserna till sjukvården i fem regioner. Bolaget, som varit i blåsväder flera gånger, styrs i dag av styrelseordföranden Cecilia Versteegh. Hon kandiderade för ett år sedan till en plats i kommunfullmäktige på Lidingö – för att bekämpa slöseri med skattemedel..

SVT - 3 timmar sedan

Upphandlingen av Apotekstjänst: Regionerna avstod kontroller

Apotekstjänst intygade att man hade kvalitetssystem på plats och skickade kontaktuppgifter till referenspersoner från tidigare uppdrag. Men regionernas upphandlare gjorde ingen närmare kontroll av kvalitetssystemen, och ringde inte heller upp referenspersonerna. Det visar SVT:s fortsatta granskning av upphandlingen..

SVT - 5 timmar sedan

Apotekstjänst har börjat fakturera regionerna

Företaget Apotekstjänst har skickat ut de första fakturorna till de regioner som har bolaget som leverantör av sjukvårdsmaterial. Men det är inte säkert att de kommer att få betalning för allt..

SVT - 6 timmar sedan

Datainspektionen: Förslaget hotar integriteten

Datainspektionen varnar för att regeringens förslag på hemlig dataavläsning är integritetskränkande..

SVT - 7 timmar sedan

Beslutande myndigheter får inte se Säpos hela bevisunderlag

Myndigheterna som prövar Säpos ansökningar om att utvisa personer som ses som misstänkta säkerhetshot får inte ta del av all bevisning. I stället får de ta ställning utifrån skrivelser som författats av Säpo. Det rapporterar SR Ekot..

SVT - 9 timmar sedan

Har du blivit drabbad av Apotekstjänsts brister?

Har din operation ställts in eller skjutits upp på grund av att Apotekstjänst inte kunnat leverera det som behövs till ditt sjukhus? Hör av dig till oss på tips@svt.se.

SVT - 9 timmar sedan

Anne Ramberg: ”Väldigt integritetskränkande”

Anne Ramberg, advokat och före detta generalsekreterare för Advokatsamfundet, är starkt kritisk till regeringens beslut om att ge polisen utökade möjligheter till hemlig dataavläsning. – Det är ett väldigt integritetskränkande tvångsmedel och riskerar att hota demokratin. Det är väldigt obehagligt, säger hon till SVT Nyheter..

SVT - 9 timmar sedan

Moderaterna om försalget: Försenat och för lite

Johan Forssell, Moderaternas rättspolitiske talesperson anser att regeringens förslag om hemlig dataavläsning är försenat..

SVT - 9 timmar sedan

SVT avslöjar: Apotekstjänsts vd slutade redan i helgen – ”Då har de farit med osanning”

I går kom beskedet att Apotekstjänsts vd avgått – några timmar efter att han mött Varuförsörjningsnämnden för ett krismöte i Uppsala. Men när han klev in i rummet var han inte vd. Dokument från Bolagsverket visar att han meddelade sin avgång redan natten mot lördag.

SVT - 11 timmar sedan

Kommunal ställer sig utanför LO-samordningen

LO:s största förbund Kommunal kommer att ställa sig utanför LO-samordningen inför den stora avtalsrörelsen. Det rapporterar Ekot..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.