Barometern > Nyheter

Wednesday, 23 October, 07:23

Barometern - 10 okt 19 kl. 06:00

Träning håller nya kommunbolagschefen igångI december tar Ulrick Hultman över vd-rollen för Kalmar kommunbolag. Han brinner för att arbeta i en politisk organisation och kopplar av med träning för att hålla humöret uppe..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ulrick Hultman, Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Träning, hållernya , kommunbolagschefen, igång
BT - 21 sep 14 kl. 09:49

Göte, 91: Träning håller mig ung

Träning är inget man behöver sluta med för att man når en viss ålder. Göte Olsson, 91 år, är den äldste som tränar på gymmet Genki i Bollebygd. – Träningen håller mig ung, säger han.

YLE - 16 nov 15 kl. 07:41

Berättelse 12: Träning håller mig flytande

Största delen av mina problem beror på min negativa självbild och att jag vänder alla negativa känslor mot mig själv. Jag kan inte längre bli arg på någon annan och jag tror inte att någon annan någonsin skulle döma mig så hårt som jag dömer mig själv. Jag skäms (utan orsak) för minsta lilla sak jag gör och ångesten kryper oftast upp i sociala situationer i och med att jag "förväntar" mig att folk inte kommer att uppskatta mitt sällskap eller vilja höra vad jag tycker och tänker.

SmålandsPosten - 11 feb 17 kl. 07:00

Med rätt kost och träning håller han sjukdomen i schack

Triathleten Andreas Liljenberg håller sin diabetessjukdom i schack genom en lågkolhydratkost och träning. Han behöver endast små doser av långtidsverkande insulin..

YLE - 19 jul 16 kl. 08:43

Träning håller hjärnan i trim

Att kroppen mår bra av att röra på sig vet vi alla. Men allt fler studier tyder på att också hjärnan fungerar bättre när vi är aktiva, rapporterar Ekot vid Sveriges radio. Genom att röra på oss kan vi förbättra såväl minne som koncentration och kreativitet – kanske rent av vår intelligens.

UT - 16 dec 14 kl. 10:41

?Målmedveten träning i det tysta?Tre röster om Amanda LindahlTidigare vinnare

Amanda Lindahl har etablerat sig i svensk juniorgolf. Det är dags för henne att mäta sig med internationellt motstånd. Det tycker Johan Claesson, Amandas tränare på golfgymnasiet i Borås.

UNT - 14 feb 19 kl. 12:00

Träning håller sjukdomen i schack

Kommunens besparingsförslag som berör seniorgymmet upprör många..

SmålandsPosten - 16 okt 13 kl. 07:01

Planerad träning viktig vid en elitsatsning

Träningsbarheten hos ungdomar varierar kraftigt enligt forskare och gör träningsplanering till en verklig utmaning och svår nöt att knäcka för tränarna. Här gäller det att hålla reda på när man ska träna de olika kvaliteterna, skriver flera av tränarnar på High Performance center i Växjö. Debatten om tidig eller sen specialisering inom idrott blossar upp lite då och då.

Kristianstadsbladet - 05 okt 14 kl. 12:52

Trimmade bilder triggar sjuk träning

När utebliven träning är lika med katastrof och tillvaron kretsar kring träning och kost - då kan uppdateringar om löprundor och nyttiga luncher i sociala medier upprätthålla ett sjukt förhållande till den egna kroppen.
I dag är proteindryck vardagsmat och maraton folksport. Träningstrenden håller i sig, inte minst på sociala medier.

BT - 05 okt 14 kl. 12:52

Trimmade bilder triggar sjuk träning

När utebliven träning är lika med katastrof och tillvaron kretsar kring träning och kost - då kan uppdateringar om löprundor och nyttiga luncher i sociala medier upprätthålla ett sjukt förhållande till den egna kroppen. I dag är proteindryck vardagsmat och maraton folksport. Träningstrenden håller i sig, inte minst på sociala medier.

YLE - 12 dec 14 kl. 14:22

Förläng livet - satsa på konditionsträning

Så mycket som 10 procent av alla dödsfall i västvärlden beror på för lite fysisk aktivitet enligt World Health Organisations (WHO) rapport från 2009. Det gör fysisk inaktivitet till den fjärde största orsaken till en för tidig död. På första till tredje plats kommer ett för högt blodtryck, rökning och ett för högt blodsocker.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Uppslitande flytt av Franco

Hot från extremister. En flygande kista. Känslosvall i ett kluvet land.

Barometern - 15 minuter sedan

Fler anmälningar mot gruppboenden

Barometern - 15 minuter sedan

Extremistiska tecken i hela Blekinge län

Heilande skolelever, islamistiska åsiktspoliser, spridning av propaganda och rekrytering till extremistiska rörelser. Tecken på politisk och religiös extremism finns i hela Blekinge län, enligt en ny kartläggning..

Barometern - 15 minuter sedan

Stort sparprogram hos Handelsbanken

Barometern - 30 minuter sedan

Ökad vinst för SEB

Barometern - 30 minuter sedan

Fjärde raka för Washington

John Carlsons fina oktober rullar vidare. Efter två nya mål mot Calgary är Washingtons back fortsatt poängbäst i hela NHL..

Barometern - 30 minuter sedan

Minskad vinst för ABB

Barometern - 1 timme sedan

Bris startar stödlinje för vuxna på arabiska

Till Bris särskilda linje för vuxna kan den som oroar sig för barn som mår dåligt eller far illa vända sig. Men för arabisktalande föräldrar och vuxna som sökt stöd har språket hittills varit ett hinder..

Barometern - 45 minuter sedan

Bara skötsamma ska få villkorlig frigivning

Barometern - 45 minuter sedan

Vinstfall för SwedbankOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.